Септември.Идва есен.Да я посрещнем с детокс и песен!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
droidd
Философска система

Re: Септември.Идва есен.Да я посрещнем с детокс и песен!

Мнение от droidd »

:1141 Супер ентусиазирана и заредена с енергия съм !!!
Този път съм решила по време на детокса да включа и визуализация за корекция на фигурата и да направя "съзнателно" почистване на дома.
Та да се получи 3 в 1 :221
pol_lyuts

Мнение от pol_lyuts »

Здравейте и УСПЕХ на всички!
И аз започвам днес, след малко ще пия солта, а имам в хладилника праскови, сини сливи и диня, та ще карам на тях.
Имам голяма нужда от детокс, защото миналия го пропуснах и естествено, веднага си пролича на кантара :oops:
Надявам се да издържа и да се чувствам добре в края на трите дни. Лек детокс и споделяйте как я карате.
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Здравейте и от мен. :954
Вече съм на пориця диня и сега пия кафе.
Този път реших да направя тридневен детокс. :222
Успех на всички! :923
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
mironi

Мнение от mironi »

Привет! Много сте ранобудни!!! :954
Аз се наспах едно хубаво. Станах в 10.00 часа - срам не срам. Ходих до пазара за плодове и се сдобих с 3 малки пъпешчета - толкова много ги обичам. И малко сини сливи също. Утре ще купя и диня - сега ми я нямаше колата и не ми се мъкнеше такъв товар.
Солта я изпих преди половин час и сега чакам ефекта.А той при мен е такъв - че ме приковава в къщи. Ще си пийвам кафенце сега, с много вода естествено, и ще хвърлям тук по едно око да видя как върви процеса!!!
Успех на всички! Дано устоите на всички съблазни и след това да се наслаждавате на добре свършената работа!
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Здравейте момичета!
Как е положенито при вас....при мен все още няма позивни за двете нули....може би не съм изпила достатъчно течности...Аз съм на сок от портокали,лимони и грейпфурти.....Отивам да си правя чай .....
droidd това с визуализацията много ми харесва....ще се пробвам и аз........а за чистенето на дома ,то се подразбира.....на мен ми е омръзнало, с малкоо дете в къщи ....имам чуството че прахосмукачката е станала "част" от мен :221 ,може за това да имам толкова кг за сваляне :126
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Пепи, аз 1-вия ден на предният детокс изкарах съвсем нормално що се отнася до :1111 , но останалите 2 не излязох от там :221
За сега днес и аз съм като теб.И дано се задържа така, че имам излизане :1062
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Момичета ще съм с вас от утре на сини сливи и праскови.Миналия месец имам пропуск с детокса,но този няма да пропусна.Два дни ще го карам,но все е от полза .Успех на всички.
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Цоп и аз тук. Стартирах тази сутрин в 7 часа с ансол и кафенце. До сега около 1,5 литра вода и чай и голяма порция диня. Ефект :1114 и при мен няма, но аз съм си така по принцип :plezya se . Сега ще вървя да слагам чушки в буркани, ще се отбия пак довечера.
олеся

Мнение от олеся »

Аз се включвам от утре. Още не съм си взела ансолчето, но привечер ще изляза до аптеката. Успех на всички!!!
mironi

Мнение от mironi »

Май започвам да ви завиждам, на някои, дето нямат "тоалетен" ефект.
Мен ме попилява тази сол и то при положение, че пия по-малко. Буквално съм прикована в къщи. Едва 2 пъти съм яла по малко пъпеш и точно след 10 минути - не стой, не чакай - всичко вън.
В понеделник няма да я пия, защото съм на работа и няма как да изляза в отпуск. А сега 2 дни просто няма да изляза от вкъщи - то е ясно.
Не се оплаквам - просто е малко неприятно 100 пъти да ходиш до 00 и да не можеш да излезнеш.
Сега запарвам джоджен - за пръв път ще го опитвам. Имам известни притеснения относно него и моите хормони, които не са като на нормалните жени. Но ще опитам. От един-два пъти няма кой знае какво да ми стане! Пък понякога клин-клин избива!!!
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

mironi написа: Не се оплаквам - просто е малко неприятно 100 пъти да ходиш до 00
Ми и аз съм така, по малка нужда ...ей скъсва ме този позив! :mrgreen:
Не можах като хората да си дремна следобед....а такъв хубав сън сънувах.... :1028
ама дори и на сън, спешно имах нужда от 00 :955 , което е показателно за това,
реално каква оргомна нужда съм имала! :plezya se :1069
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Заключено