Септември.Идва есен.Да я посрещнем с детокс и песен!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
dora

Re: Септември.Идва есен.Да я посрещнем с детокс и песен!

Мнение от dora »

здравейте,момичета.бройте и мен. :) ще бъда на диня и сливи.днес ще пия английска сол,но утре съм на работа и ще я прескоча.успех на всички.
mironi

Мнение от mironi »

Привет!
И аз отчитам един успешен ден без прегрешения! Дано и днес мине леко и безгладно!
О, много се радвам за този добър хормонален ефект на детокса! :221 Не пропускайте момента въобще!!!
При мен нещо не може да се случи - малко са ми още детоксите, пък и това разстройство ...........
Но нищо - утре няма да пия сол и може тогава да ми дойде нещо на ум! :1062
Хайде - успех на всички!
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Тук съм от днес,взех си вече ансола и съм пила едно кафенце и два чая.Ще карам на сливки и праскови.
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Дзак и от мен.
На линия съм и за сега всичко е наред.
Чувствам се добре, снощи дори готвих и днес няма да мисля
какво ще яде детето. :)
Успех на всички! :954
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
tillia

Мнение от tillia »

Здравейте, млади момичета! :222
Най-после се включвам и аз. Миналият месец направих успешен детокс, но имах проблеми с компютъра и докато се включа, той свърши! :lol: За съжаление останах доволна само от това, че се прочистих. Свалих 3,5 кг , но още първият ден, след една доматена салата само с малко лук и съвсем малко сол към 14 ч и вечерта около 19 ч. с малко картофена салата, пак със съвсем малко сол, на вторият ден кантара показваше 1,5 кг в повече!!! :328 :328 :328 :126 :126 :126 . Не можех да повярвам! :mrgreen: Без хляб, без плодове, без сладко - само от салати! Така, че това много ме разочарова, но не ме отказва! :221
Днес съм втори ден. Вчера ми беше много студено /при тия жеги навън/ и от обяд до като да легна - главоболие. Явно доста съм се затлачила! :oops: За сега всичко е добре, не чувствам глад и даже насила вчера ядох малко плод, да не стане някой гаф, че съм с ниско кръвно!
Успех на всички и до утре! :524
олеся

Мнение от олеся »

От днес и аз съм в играта. Взех си ансола (бях забравила "приятния" му вкус :1052 ). Ще съм на диня. Дано успея да навъртя 4 л. вода.
Имам да чистя упойка и антибиотик. Дано ми се размине главоболието. Иначе ансолчето подейства веднага :1062
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Здравейте момичета и от мен!
Радвам се на всички които успешно посещавате "00",при мен нещо няма и признаци ,че съм пила ансол....останах си само с чакането....надявам се поне утре да се отпуша,че е срамота......иначе днес съм отново на сок от цитруси и чай....
а за хормоните "сиренце"искам да ти кажа че "страничния ефект "на детокса много ми харесва :1062
gelikas

Мнение от gelikas »

Привет момичета!
Кантара не беше благосклонен. Само 0,500 кг. по- надолу от предишния детокс:126 Мисля, че е от прасковите. Но, здраве да е. Следващия месец пак.
Иначе и при мен въобще не действа ансола. Само първия път се прочистих подобаващо.
Днес се захранвам внимателно.
Закусих праскова, на обяд супа от картофки, морковче и малко кафяв ориз. Без нищо друго. Ами яде се, не е чак толкова безвкусно. Вечеря ще хапна салатка и пак малко от супичката.
Лек ден и успех на всички!
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

:???: оф, днеска от обяд направооо..........голям глад ме гони :126 Какво ми стана незнам.Вчера изкарах супер леко :523 .......а днес :126
Пих пектин, наливам вода и чай непрекъснато, сигурно вече съм изпила 4л.........ииииии голям глад :328
Сега взех 5 зрънца Анакардиум Ориентале.Дано помогне :427
gelikas , така ми се иска вече да съм на твойто място :221
Ама ще се стегна де :1058 Още само един ден и малко остана :fan
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Къде се изпокрихте всички :1047
Е, ще си ям динената вечеря и си лягам май......че голям зор виждам :1044
mironi

Мнение от mironi »

droidd - детоксите май наистина не си приличат. При миналия мен ме гонеше глад, но бях преди и по време на цикъл. Сега глад не ме мори, но съм в края на цикъла. Но започна едно тъпо главоболие и съм доста отпаднала. Ще видя какво ще направя - взех един топъл душ и след малко ще изпия още едно чайче. Дано се пооправят нещата. А и да не се оправят - ще търпя - няма да си провалям детокса.
Следобяд се преборих с дрямката и свърших доста неща в къщи. Но тази вечер май ще се ляга рано, което не е лошо. Поне сънят е хубав, макар че снощи сънувах и кошмар.
Стискайте зъби - не остана. Още един ден и ще сме обновени и заредени!
Заключено