Успешен оризов ден на всички, които се присъединят
Привет Цвет,в понеделник ще има и други на линия, но в темичката за оризовите дни.Cvet написа:Привет,droidd! Аз направих плодово-оризов ден в сряда - беше ми за първи път и нямах някакви проблеми. Всъщност след детокса и след този ден, килограмите ми бяха абсолютно еднакви - с 1,9 кг по-малко. И днес отново се претеглих и пак съм толкова. Така, че в понеделник и аз съм с вас, момичета![]()
Успешен оризов ден на всички, които се присъединят
moni_ka написа:Въпреки, че никога не съм била с наднормено тегло, от ЕГН-то започнах да трупам плисенца около талията, ханша и бедрата, поналях се, както казва мама. Бавно и неусетно качих няколко килограма. Нооо ... една година след началото на детоксите от плисетата нямаше и следа, свалих общо 7 килограма и оттогава поддържам теглото си около 58-60 кг. Кожата ми се освежи, стойката ми се изправи, отшумяха болките в глезените, които ме мъчеха доста отдавна, боледувам по-малко и по-леко и най-важното - чувствам се чудесно.
droidd, мила, за тия 7 килограма ми трябваше почти година. Оттогава, въпреки че правя детокси, не свалям повече, явно съм достигнала оптималното си тегло.droidd написа:
![]()
moni_ka, това за изчезването на "плисенцата", звучи мноооооого обнадеждаващо!![]()
Дай Боже след време и аз да мога да се похваля със същото!
ofika, мисля че повечето от нас правиха детокс през септември, но се бяхме включили в темичката за септемврийският детокс.Аз лично мисля, че няма смисъл да пиша и на двете места, че много се раздвоявамofika написа:Никой ли не прави детокс през септември? Май трябва да реанимираме темичката, че ще вземе да се спомине от липса на интерес.
Ще стане разбира се, щом си го пожелала и правиш нещо по въпросаofika написа:Иска ми се да видя 6, като първа цифра в килограмите си, но и това ще стане някой ден, нали?
И аз си мислех, че няма да видя 5-цата, ама си я виждам редовно вече, благодарение на детоксите и ПО дни
Офика,все прекрасни поводи за празнуване.ofika написа:Освен това ще празнувам 1,5 година детокси и внук на годинка
В мерките е истинатаofika написа:Мерките обаче са повече от стимулиращи