Октомври е наяве с детокс за здраве!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Мърмори
Философска система

Re: Октомври е наяве с детокс за здраве!

Мнение от Мърмори »

Ей ме на и мене-вчера изкарах сравнително леко-не съм била гладна,но бях адски много подута,като балон. Освен това ми се появи някакво бяло течение,от което днес пък няма и следа-така,че чистя се усърдно! Днес съм на грозде,тъй като целта ми е повече детокс,отколкото отслабване (не че няма какво да свалям). Последния месец ми се появи някаква хранителна алергия,и аз не знам все още със сигурност от какво. Забелязах,че в редките пъти,в които съм яла месо се обостря,та си мисля,че може би има някаква връзка-кой знае с какво ги хранят в свинекомплексите и с какво ги тъпчат за бърз растеж...Както и да е,мисля,че трайно преминавам в редиците на вегетарианците-нямам нужда от месо,не ми се дояжда...Може би само рибата ще оставя в менюто,защото много я обичам.
Бобич, Вер, Кюлче, Раче- страшно се радвам да ви видя!

Мони, пускай темата за детския детокс!
galkata

Мнение от galkata »

Днес ден 3-ти. Предните дни умишлено пропуснах ансола, но днес я изпих с цел да подейства разхлабващо, но до момента без резултат, въпреки че след като я приех изпих и една чаша вода. Все пак се надявам до вечерта да е дала резултат :D
Вчера мина много леко, като изключим вечерта, когато половинката ми похапваше сладко сладко, а аз като животинче подушвах ароматите на храната :) и.. за малко да "изтърва края", но устоях.
Днес отново ще детоксвам с ябълки, може би и грозде, а утре мисля да поогранича приема на плодове.

Хайде, по едно чайче за всички. :954 Да се постоплим в този хладен ден.
[img]http://2.bp.blogspot.com/_HSPqtJ28SaI/T ... 0_chai.jpg[/img]
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

И аз съм тук от днес,Ще бъда на сливи и чайове,но нещо ме мъчи главобол,надявам се скоро да мине.
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ql4e ZLAto написа:Хм, странно,в Промаркета на Ботевградско шосе въпросния фреш е 4,19лв :1044 И е така редичък, щото ми се струва да има и водица вътре, а не само ппортокали... :?: Вашите фрешове как са?
Кюлче, този, който пих аз в неделя не беше въобще разреден и с аромат на току-що изцедени плодове на цена 2,99 лв. Имаше и литър цеден сок от портокали от ЮАР, чиято цена беше 6,49 :!: :!: :!: . Но реших, че няма да го пробвам щото нямам претенции към произхода на портокалите, стига да са портокали. А иии предпочитам относително пресни тазгодишни портокали от Гърция, отколкото такива, ама с привкус на Коледа 2010 :1164 от ЮАР :mrgreen: .

След малко ще излизам и ще мина и през близката Била -там също цедят. Да ги проверя и тях как се развиват с цените. Дотук глад чак да изпитвам - не е! Няма и дискомфорт.... като цяло бивам. Вечерта наистина е грешна за мене :1062 :1062 , ама ще се трае - какво да правя!

Краси, добре дошла и ти! :923

Зоритко...... как ще я караме сега с теб като ставаш веге?!?! :1044 :1044 :1044 ...... Няма да си играя с тебе :???: :1137 :429 :221 :221 :221 . Майтапът настрана, но мисля, че моите отоци на очите сутрин при събуждане са имено от месото, което ям! Ще си направя специален ескперимент, за да го установя със сигурност!

Ели, ама виж докъде ме води мързела мене :1062 :1062 :1062 - до практични решения като това за сок от Промаркет :1069 :1069 . Така че кой казва, че не било хубаво да се мързелува?!?! :!: :?:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
gelikas

Мнение от gelikas »

Привет девойчета!
Моят трети ден премина в оризово- захранващ. На обяд хапнах оризчето, сега пия оризова вода и чай от джоджън. Приготвила съм и зелен чай.
galkata, пий димяща вода и ансола веднага ще подейства. Аз до сега бях на работа и се въздържах от димяща вода, но сега я погвам. :1062

Мнениеот Cheva » Пон 10 Окт 2011, 21:02
gelikas, Зори и Сиренце са споделяли ,че солта така им действа-
подуване с газове, но след захранването всичко е ок.
Cheva, благодаря че ми каза. Сигурно е от солта. Нооооооооо, като знам че ме прочиства- "пени се не пени, ке се яде" :1062
Лек ден!
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Изчетох ви и сега не знам от къде да започна. И все пак - МАГНЕЗИЙ!
Това, което знам е че за около половин минута стрес изразходваме около 15 % от запасите ни на магнезий в организма.
Ето ви и още малко полезна информация.

"С магнезиев дефицит са 80% от жителите в големите градове. Недостигът му предизвиква хронични прекъсвания в биоенергичността на клетката, също така рязко ускорява развитето на атеросклерозата, сърдечните проблеми и камъните в бъбреците. Изследвания показват, че средният недостиг на магнезий дневно е около 100мг и се препоръчва прием в съотношение с калций 1:2"
"Магнезият е необходим за образуването на енергия във всяка клетка от нашия организъм. Здравият човек се нуждае дневно от 350-500 мг от този минерал, а при големи натоварвания тази потребност значително нараства.
При недостиг на Магнезий се влошава тенът на лицето, започват да се появяват отоци и преждевременни бръчки, усеща се умора и отпадналост, разконцентрирано внимание."
"Магнезият взема участие в повече от 300 процеса в човешкия организъм, като най-важните са предаването на нервните импулси, работата на сърцето и мускулите, изграждането на костите. При жените той е неизменна част от менструалния цикъл и е необходим както за овулацията и зачеването, така и за безпроблемното протичане на бременността."

И за финал: "Хранителни добавки за вътрешен прием
Освен в стандартните аптечни форми (по-лесно усвоим са течните), добавъчен магнезий фигурира в някой от спортните прахообразни храни и специални напитки. В днешно време обаче на пазара преобладават трудно усвоимите форми. А капацитетът на солната киселина с томаха ни е ограничен – даже при хората, които нямат неин недостиг. При спортистите често се налага да се прилагат много повече от обичайнотоnull минерали – и съответно, важно е те да бъдат в най-усвояеми форми (изискващи по-малко солна киселина). Това е на първо място хлоридът, второ – сулфатът (английската сол) (сярата в който от друга страна ограничава безопасното за вътрешен прием количество); на трето – органичните хелати (цитрат, оротат, таурин и др.) (забележете, точно това, което се изписва на бременни - Магнерота е магнезиев оротат, а магнерича е магнезиев аспартат, самоче и в двете има и разни помощни вещества като пшеничено нишесте, микрокристална целулоза, кополивидон, кросповидон, талк, желатин, магнезиев стеарат), които за компенсация имат някои други предимства, но пък са скъпи"
Та вие си направете изводите. Като цяло аз съм на мнение, че повечето лекари отричат евтините лекарства, каквото е английската сол, защото не получават процент и покани за помпозни мероприятия (разбирайте спа, почивки, скъпи екскурзии по средиземноморието и т.н.) от тях. А това последното го знам от приятели доктори!

Може да прочетете цялата статия от последния ми цитат ето тук в червено са моите коментари.
Аз изкарах цялата си втора бременност на магнерич. При това в големи дози - 3х1 хапче на ден. В моментите, в които се опитвах да намаля дозата получавах схващания на мускулите на краката или контракции - ярък признак за недостин на магнезий. Отделно, дето си детоксвам от почти 3 години години и нямам признаци на изтъняване не червата.
Последно промяна от bobichan на 11 Окт 2011, 14:09, променено общо 1 път.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Мърмори написа: Последния месец ми се появи някаква хранителна алергия,и аз не знам все още със сигурност от какво. Забелязах,че в редките пъти,в които съм яла месо се обостря,та си мисля,че може би има някаква връзка-кой знае с какво ги хранят в свинекомплексите и с какво ги тъпчат за бърз растеж...Както и да е,мисля,че трайно преминавам в редиците на вегетарианците-нямам нужда от месо,не ми се дояжда...Може би само рибата ще оставя в менюто,защото много я обичам.
С растежни хормони Зоринка. Именно те се сочат за един от основните причинители на рака, както и затлъстяването при хората. Те днешните животни не знам фуражи ядът ли въобще. Радвам се да прочета това, защото това е и моята нагласа напоследък!
И аз много се радвам да те видя :923
galkata

Мнение от galkata »

:923 Геликас, веднага ще стопля една чаша вода и ще чакам... :D Благодаря.
Чери, след "огледа" в Била... кажи дали има такъв сок. Така ми се пие, а не ми се цедят портокали. :)
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Зоритко...... как ще я караме сега с теб като ставаш веге?!?! :1044 :1044 :1044 ...... Няма да си играя с тебе :???: :1137 :429 :221 :221 :221 . Майтапът настрана, но мисля, че моите отоци на очите сутрин при събуждане са имено от месото, което ям! Ще си направя специален ескперимент, за да го установя със сигурност!
Ма няма нужда от специялни експерименти бе Черитке. Това е слуз, която търси как да излезе от организма, щото не и е там мястото! Храни, които образуват слуз са месо, млечни и банани! Организма ни не може да се справи с тях, ако са в големи количества. Това без значение дали животното е хранено с хормони или био.
Някой хора разправят, че ще настъпи веге ера на земята! Дали ще я видим...
Вер, с нетърпение чакам твоята позиция :954
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

gelikas написа:Аз за себе си обмислям една идея и моля доайените да ме посъветват. Понеже последните два детокса получих болки в стомаха, мисля утре, третия ден да го направя плодово оризов и чак на четвъртия да включа варени картофи. Кажете си мнението моля! :427
Геликас, просто не вярвам, че не съм се сетила до сега за това! Много добър вариант според мен. Успях и пиши как си изкарала.
Ейй, щях да забравя ето ви един интересен вариант за пречистване с грозде без магнезий.
Вер, ще следя темата за орехите, карамфила и пелина.
Сладка, как си? Не му се впрягай толкова на нишадъра! Аз като бях дете редовно ме тормозеха с него, пък още не съм умряла :1062 И защо не продължи на АнСол? Какъв по-добър вариант на пречистване намери?
Ето ви една страхотна тренировка. Не помня кой пита. Аз имам всичките 4 диска, които излязоха на българския пазар и всичките са страхотни.
Спорен детокс на всички.
ddididd

Мнение от ddididd »

Момичета,искам да кажа и моето мнение за магнезия.Аз съм спортист човек и ест мн се потя по време на теноровка,от което чрез потта си изхвърлям мн соли,минерали...И ако не приемам магнезий,получавам мн силни крампи!Нищо др не ми помага!А и страдам от нарушения на съня,но когато пр магнезий и особено по вр на детокс,спа като бебе!Всеки може да си извади сам за себе си изводи!Дерзайте и успех на всички! :D
Заключено