Октомври е наяве с детокс за здраве!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Октомври е наяве с детокс за здраве!

Мнение от cchery »

Ей, здравейте! Днес вече съм във форма да пиша дълго и продължително, напоително и оттегчително :221 :221 :221 :221 . Този детокс ще го запомня :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: . За главоболието вече знаете - само да допълня, че и вчера ме мъчеше, макар не изразено така силно..... Но вечерта ме изненада сериозно - стомашна криза със силни болки....... и това почна към 20.00 часа, при положение че се бях захранила в 15.00 със салата от соеви кълнове, цвекло и моФкови + 100 г обезсолени маслини. Ама боли ви казвам, чак кръста ме стяга от болката - аз по принцип си имам една дископатия дето се обажда веднъж годишно.... та не се стреснах особено много, но корема ме въртеше все едно бебе в шести месец бушува на пренатален купон :955 :955 :955 . Вечерях прясна салата + варен картоф! В 22.30 си взех врял :1062 душ...... около половин час го вземах :lol: :lol: . Легнах си с видимо поолекнала глава (то кога ли е имало да тежи де :razz: :razz: ), но стомахът..... колики, братче, до полуда! И КАКВА Е ИЗНЕНАДАТА?!? Спах като бебе! Ама така добре, че нито веднъж не съм се будила - дълбок, отпускаш сън и ако не беше да ставам в 7 без 10 сигурно щеше да е най-добрата ми нощ! :954 :954 В резултат - главата не ме боли, коремът леееееко ме присвива и съм с разстройство, което обаче хич не ми попречи да тичам в парка тази сутрин.... смръзнаха ми се лееееееееко ушите, но беше много приятно и много зареждащо след 2, през които се чувствах като инвалид!

И така - това е от мен! Сега подред!

Диди..... ти си голяма мацка с тази пола и ботушите! :326 Не знам къде си си забравила главата :1062 , ноооо ако я сложиш, мисля че хубавата гледка ще е пълна :923 . Браво, момиче! Не знам на колко години си, но изглеждаш мноооооооого добре!
Я да питам: укроти ли очото?! :1069 ("Айде отивам на гости на чай, че нещо окото ми все хладилника гледа :1058 ")

cvety_rz написа: Чери, усещаш ли вече "аромата" на 6тицата?
Цветка, поради симфоничния ми стомах от снощи, усещам разни други "аромати" и то най-вече като отида до :1114 :1062 :1062 :1062 . Майтапя се..... знаеш ли, много готино ми стана като видях това написано..... просто още един човек с мене, който знае желанията ми иииии........ е близко :923 :923 . То повечето тук сме така, само дето.... човек няма физическата възможност да се обръне лично към всекиго :???: . Дано, Цвети, я помириша тази шестица до Коледа. Засега съм си дала срок да стана 70 кг до 10 ноември - РД на Кокчи. И в случай, че не става точно така, то поне да се движа между 71,00 и 72,00 кг!

Чева, верно ли успя така балансирано да се захраниш?!? :???: :???: :326 :326 Мен не ме гонеше никакъв глад вчера! Въобще! Но ми беше адски некомфортно, заради силния световъртеж ми се гадеше и само топла вода можех да пия...... до 11 часа бях изпила вече 2 литра.....

Ели, не се коси за захранването. Можеш ли да върнеш вчера?!? НЕ! Така че - каквото е станало СТАНАЛО Е! Има и такива дни - нито сме роботи, нито някой го иска от нас! Честно казано като се замисля реално колко по-напред сме от всички българи дето вчера са муали кренвирши, наденици, баници, дюнери и т.н....... :) :)

Фюти, ние с теб от армията на аналгина :1062 , издържахме а?!?! :221 :221 Верче, Оли, Цвет, Дидид, Джеликас, Галката...., Суити, Кюлчето.... съжалявам, ако пропускам някого....., много се радвам че бяхме заедно.... много ми е приятно и чувството, че не съм сама в една огромна вселена от необятности, е прекрасно! Благодаря ви! :923

Бобка, да те :329 :329 :329 ?!? Докога ли ще си жива да ме учиш? :1069 :1069 :1069 :1069 :1069 То като се има предвид разликата в годините, трябва иначе да питам..... ама така или иначе се майтапя де! Вчера Боби ми даде много добра идея - да добавя към овесените ядки и трици, които хапвам с вряла вода и малко прясно мляко, канела! Днес го направих, но ми липсваше малко сладост, та бухнах и 1 ч.л. мед и в момента ям най-вкусната и ароматна закуска на света! :624
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Здравейте мои сладки кукли! Тотално изтрещях от тоя нишадър! Стомаха ми къркори, имах известен не рядък листопад. Не съм се теглила, ама и не мисля. На първия рожден ден на Влади (сега е на 2 години и 5 месеца), бях с един панталон и в края на празненството клекнах рязко и се чу едно Храааааас. И резултата беше панталона на задника от ръб до ръб. Вчера като се загледах, панталона ми е доста широк вече. От Април до сега съм свила 2 дупки на колана. Много ви обичам всичкиите! :329
Ver

Мнение от Ver »

Много се радвам на Вълната от Любов, която заля пречистените тела и души! Браво момичета :326
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Права си Верка, ЛЮБОВТА СТРУИ ОТ ВСЕКИ ПОСТ !!!
Толкова е затоплящо, уютно и успокояващо :329
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Ver написа:Много се радвам на Вълната от Любов, която заля пречистените тела и души!
Този път не мога да се похваля с вътрешно спокойствие.
В ужасен период съм, само мрънкам и критикувам! :125 Нямам грам търпение, с изопнати нерви съм. :229

Като изключим това, другото е добре. :1062
След миналия детокс се отпуснах да хапвам сладко и......качих 2кг. :327
Затова сега ще внимавам много. И за мен важи правилото "без - мога , с малко - не"!
Ver написа: Вчера Боби ми даде много добра идея - да добавя към овесените ядки и трици, които хапвам с вряла вода и малко прясно мляко, канела! Днес го направих, но ми липсваше малко сладост, та бухнах и 1 ч.л. мед и в момента ям най-вкусната и ароматна закуска на света! :624
От статиите на Док научих, че за да се усвоят качествено веществата в овесените ядки,
трябва да се консумират с трици - пшенични или други. Също така водата не трябва да е вряла, а топла.
Така се пазят ензимите.
А ям ядките с пшенични трици и не ми е особено вкусно, но .....трайва се. :1062
От край време си приготвям фини овесени ядки , които много бързо стават готови след като ги залея с вода.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Ver

Мнение от Ver »

Това горното не съм го писала аз обещавам! :1062
Аз ям ядките и триците с хладка водичка и мед. В никакъв случай вряла вода или мляко, стават ми едни такива слузести ...
ellyto

Мнение от ellyto »

Привет момичета :)
след вчерашното ми не добро, да не кажа много лошо захранване, днес ми беше толкова тежко още, че само на сокове я карам и мисля по-късно да хапна и 1 салатка, а довечера ще си направя картофки на фурна. По-леко ще я карам днес, че да нормализирам нещата.
Диди, Черитке, много ви благодаря за хубавите успокоителни думи. И аз като Чева просто реших да си хапна мъничкооооо от едно нещо иииии изуснах положението. Без едно можех, ама с 1 изобщо не ми се получи. :lol: Това само веднъж ми се е случвало до сега да му разпусна много края на захранването, ама после нещата си влизат в норми.
Сладка, браво за резултатите. Продължавай в същия дух и винаги да се чувстваш горда от постиженията. Това е най-трудната битка. Да пребориш самия себе си!
Чева, случва се да си хапне човек сладко. Ти от купеките сладки работи или си ги забъркваш?
Фюти, браво за резултата. Разказвай им играта на килограмчетата. бой по глава :128 :128 Всеки му отпуска края и в някакъв момент качва някви излишъци, дет ни бъркат в здравето на макс.
Черито и ти напредваш добре. Не ти остава много, но дано се отпусшат нещата и да тръгнат в така желаната и мечтана отдавна посока.
Ver написа:Това горното не съм го писала аз обещавам!
:955 :955 :955 :955 Голям майтап :955 :955 :955 Лекинка обърквация се получи. Хубаво е че си го забелязала, аз примерно не бих го видяла :221
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от grigorovi »

Привет!!!
Моето захраване също мина добре. Салатка доматки с лук, а цял ден ябълки грозде.... Добре е!
Овесените ядки ги обожавам по този начин с вода, канела, малко трици и мед, а ако сложа и стафиди..... грешка няма :)
Целувки от мен :plezya se
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Cheva написа:[От статиите на Док научих, че за да се усвоят качествено веществата в овесените ядки,
трябва да се консумират с трици - пшенични или други. Също така водата не трябва да е вряла, а топла.
Така се пазят ензимите.
Аз заливам овесените ядки с горещата вода от диспенсъра, който имаме тук в офиса - т със сигурност не е Т на кипене (т.е. врялата вода). А за да не ги ощавя съвсем :1062 добавям студено прясно мляко от хладилника. Не съм го писала, за да не утежнявам и без това дългия постинг, но моята закуска е следната:

2 с.л. овесения ядки + 2 с.л. овесени трици + 1 с.л. пшенични трици + 2 супени лъжици микс от сусам и ленено семе

От тази сутрин ще си слагам и канела и мед, защото е ааааааааадски вкуно :223 :223

Днес ядох чушка бюрек и една интересна спаначена бърканица..... макар че ми се секна обяда де :126 :126 ! Ама това е друга тема........
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Въпреки,че не направих детокса както трябва,а си карах на плодове и чай без ансол ,захраних пак плодове и салатка от домати краставица,днес също съм още на плодове и довечера ще хапна пак салатка.Надолу съм с 1,5кг,което е добре.
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

ellyto написа:Чева, Ти от купеките сладки работи или си ги забъркваш?
То не е за разказване ..... :1062
Започнах съвсем наивно със стафиди, после тахан с мед....
Неусетно за седмица и половина бях омела половин кг мед :???: ....
После прогресирах до купешки шоколади... и ФаФли май ядоФ.... :razz:
Абе доста неща ометох за този месец. :plezya se

Тази вечер се теглих преди вечеря и за сега съм доволна :954 ,
пазя си кг след детокса т.е минус около 2,5 - 3 кг.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Заключено