ехо

Свобода на словото
Заключено
Ver

Re: ехо

Мнение от Ver »

bobichan написа:И нещичко за децата, но по-специално за Вер http://krokotak.com/category/otsvetyavane-2/mandali/
Боби, мерси! :) Да знеш от кога съм ги набелязала тези :1062
Най-ме трогна, че си ме сложила близо до децата :329
danid
Философска система

Мнение от danid »

bobichan написа:Дани, дозите за бебета са същите както при възрастните. Разликата е че ги разтваряш във вода. За по-добър ефект тръскай шипето докато ги разтваряш. Давай смело и дано да ви се размине.
Ние май-сме по-добре, но малката още има корички в нослето. А на 19 е на ваксина и не знам да правя ли някакво лечение да не правя ли? Всички вмуностимолиращи неща, които знам са алергени или не са за кърмачета за Осцилококцинум май е късно.
Чери, ето и един поздрав от мен :329
Съжалявам за Бела и за твоето настроение. Надявам се скоро и двете да сте добре. Нямам идея какво е това. А пробва ли с Апис? Доктора какво ти каза?
Хайде отивам да чета в другата тема.
Боби, специално при осцилококцинума като че ли имаше разлика, ще разгледам в другия форум
аз съм слагала на Боби капки и давах клеева преди да навърши 2 месеца, беше ме страх от алергия, но повече ме беше страх от евентуално АБ лечение и стиснах зъби и пробвах, дано не се налага и ти е здравичка малката, знаем си всичко и сме смели, но когато става дума за нашите бебета се сковаваме, тъй че смело ако се налага да даваш нещо действай, колкото по-навреме, толкова по-добре, а преди ваксината ще даваш Туя нали?

Чери, отговотих ти още след обяд, но нещо явно не съм пратила като хората, защото не си виждам отговора. Да не е свързано с някакъв стрес, промяна или с това, че те е нямало, делили ли сте се до сега? И внимавай при мен класически хомеопат влоши нещата, добре че беше доктора тогава и една дерматоложка, които много ни помогнаха. За сърбежа давах Доликос, но щом си питала доктора вериятно ти го е препоръчал. Аз правих и диетата, около 4 седмици изкарахме без млечни и брашно и като че ли това имаше най-голям ефект. Даже лятото нали я бях подложила на диета с малко тестени и беше много добре, мисля си, че вероятно при нас проблема наистина доста се обостря от глутен.

ЕМи, благодаря за отговора, но не успяхме да отидем, как беше, радваха ли се децата на Спортакус?
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Аз съм като болна от няколко дни...
Тъжна, измъчена, пълна с болезнени въпроси...
Причините са ясни и много кофти... става дума за две майки на деца от групата на Алекс... съкрушена съм... плача често... просто нямам думи сега да пиша повече...
ОБИЧАМ ВИ, ОБИЧАЙТЕ СЕ И ВИЕ, БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!
Това е от мен засега, доскоро, мили мои.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Добро утро момичета :D :954 :D :954 приятен ден на всички, днес аз ще водя кака на детска и отивам да я будя и да почвам с хапченца и гранулки, снощи нещо ми се видя червено гърлото та започнах ангин хил, а после ще разкажа за своето разочарование, от престоя на Спортакус в България! :128
Ver

Мнение от Ver »

Чери, сетих се още нещо.
Ако сърбежа е на нервна почва, опитай с витамини от групата В. Например вземи Невробекс (комлексен е). Дава се 2-3 седмици поне, за да се натрупа където трябва.
Погледни за храни, в които има витамини от групата В.
Успех и докладвай ;)
Ver

Мнение от Ver »

vihrogonche написа:Аз съм като болна от няколко дни...
Тъжна, измъчена, пълна с болезнени въпроси...
Причините са ясни и много кофти... става дума за две майки на деца от групата на Алекс... съкрушена съм... плача често... просто нямам думи сега да пиша повече...
ОБИЧАМ ВИ, ОБИЧАЙТЕ СЕ И ВИЕ, БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!
Това е от мен засега, доскоро, мили мои.
А де не би, детската градина да е "Веса Паспалева" в 4-та част?
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

futarela липсваш :D
danid
Философска система

Мнение от danid »

ехо, добро утро, какво правите бе хора, щом аз станах от най-редовните тук, пишете, скучно е, че е тъжно на повечето е ясно, всеки си има повод, но нека заедно се опитаме да се развеселим поне малко

усмихнат ден и не унивайте, всичко скоро ще се оправи, стига да вярваме в това и мнооого да го искаме

:329 :329 :329 :329 :329 :329 :329 :329 :329 :329 :329
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Ver

Мнение от Ver »

Добрютро!
Чак сега седнах да си пия чая. Предните 2 поста ги написах в движение :1062
Дани е много права! Живи сме, тук сме айде по-бодро! Усещам, че ви е погълнала една голяма черна дупка Зори, Чери...
Аси отдавна не съм виждала дупета в темите. Време е ! ;)
Фютка, май много работиш.
Нелка...
Мари, Евето оздравя ли?

Аз сготвих, изчистих, направих 12 цикъла слънчеви упражнения и сега съм готова да се усмихвам на деня :)
Линди, айде излизай от там където си :329 и ни зарадвай с цвят!
Вчера йогата ми мина странно и приятно. Бяхме само двечки и учителя. В една прекрасна малка, уютна заличка (стая) наречена "Стая на Земята". Другата жена си тръгна по-рано, и аз се оказах на индивидуална йога! Усещането беше почти сексуално :423 , особено на релаксацията, когато инструктора дойде да ме завие е едно одеало :222
Абе, щура работа! Много готино...
Желая ви много Слънце в душите в днешния ден!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

И аз съм тук! Днес денят е определено по-слънчев. Поне в мене! :954 :954 :954 :954 :954 Промяна в Бели има макар и малка - снощи се чеса сравнително по-малко, но и аз като че ли установих, че е на нервна почва всичко. Т.к. няма никаква промяна в структурата на кожата - нито пъпки, нито обриви, нито зачервени ленти както е при копривната треска си мисля, че или е на нервна почва от някаква уплаха или стрес; или е следствие на вируса, който изкара миналата седмица - вирусите често имат това свойство да засягат нервната система:
Ver написа:Чери, сетих се още нещо.
Ако сърбежа е на нервна почва, опитай с витамини от групата В. Например вземи Невробекс (комлексен е). Дава се 2-3 седмици поне, за да се натрупа където трябва.
Погледни за храни, в които има витамини от групата В.
Успех и докладвай ;)
Верче, точно това си мислех и аз - да включа малко вит. В. Само да не предозирам, че пък това предизвиква допълнителна уртикария :lol: :lol: .

А предположението на док е за студова/топлинна алергия и май най се покрива от симптомите. Засега продължавам с Ериуса, който иначе не помогна на сърбежа, но поне спря сополите :lol: :lol: :lol: . Ох, днес ми е доста по-весело и бодро и се надявам като я взема Бебушка от градина пак да ми е така. Иначе тя си е все така весела, бодра, лъчезарна, в тонус и въобще не й личи да й има нещо. А да не забравя - Коси беше с болки в корема снощи и с разстройство и и....... иииии нощес повърна :221 :221 :221 :221 :221 . Толкова дълбоко съм заспала, че не го чух детето и Момчил ме побутва да ида да го видя в банята - милия - хем му бяхме оставили кофичка до леглото - не се е усетил и станал от леглото за да повърне в банята. Та вирусът продължава да ни атакува. На мен ми се гадеше тази сутрин....... :1069 :1069 :1069 .

Така, вчера дадох кръв - като част от профилактичния ми преглед при педи. Кръвната ми захар е много добре и това е прекрасно. Триглицеридите също. Ноооооо, холестеролът продължава да е висок. И очевидно ако не умра от рак, ще е от сърце може би :1062 :1062 :1062 . Но най-вероятно ще се случи на път. Тези последните 2 изречения не са част от черната дупка от вчера, просто днес ми е достатъчно бодро за да се майтапя с тези неща. Снощи се чухме с Исето Григорова - нашата хубавица е стигнала вече до ............ 66 кг :326 :326 :326 :326 . Евала! Мога да си я представя каква мацка е. Обаче почти няма нет вкъщи и не може да пише. Иначе вкара идеята да се видим евентуално за другата събота!!!! Пиша ви го да си го имате предвид и ако имате възможност, то ще го направим.

Фютанче, вярно е че не те виждам хич. Линдуша - също. Поли не съм я мяркала още отпреди да замина за Ейфелих башня :1062 :1062 , Марико е при маминка и т.н., т.н.............. За мое най-голямо удоволствие обаче виждам много често Дани тук :922 :922 и най-големия ентусиаст за предстоящия детокс - Боби!!! Ха все така да ни върви! Оставям ви с нещо, което мнооооого обичам.......... а и съм сигурна, че Аси ще го оцени :954 : Seek And Destroy....... концертно изпълнение......... 200 :1085 200 :1085 200
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Ver написа:Добрютро!
Другата жена си тръгна по-рано, и аз се оказах на индивидуална йога! Усещането беше почти сексуално :423 , особено на релаксацията, когато инструктора дойде да ме завие е едно одеало :222
Абе, щура работа! Много готино...
Желая ви много Слънце в душите в днешния ден!
Оооо, Вер, внимавай на завиването да не последва отвиване после :222
Шегувам се. Личи си, че си се заредила с приятни емоции. Благородно ти завидях. Добре че като потъваме духом не потъваме всички, а винаги има кой да държи фронта. А що се отнася до децата - ами къде другасе да те сложа бе Верче?
Невробекса става ли за недоспали, кърмещи майки с разстроени хормони? :426 Питането ми е сериозно.
Дани, виж за осцилококцинума, ако съм в грешка да я коригирам о време, че втори път и давам на бебка. Не знам защо си мисля, че първоначално за Митето ми казаха цяла доза. Туята как се даваше? По 5 зрънца веднъж в деня преди и на деня на ваксината или...? Това трябва да го зложим някъде, но въпроса е при спешната помощ или при здравето на нашите деца?
Вихър, изпращам ти малко усмивки :123 :123 :123
Ааа, Чери ме изпреварила. Сега ще те "прочета".
Момичета, помагайте с конюктивит сме двамата с Митето и се притеснявам да не го лепнем и това на Цветето. Уфффффф писна ми от болежки.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Заключено