Чери, разби ме с този кантар.Гледай го тариката.Да беше започвал тегленето от (-)1,5-2,4 поне да вдига настроението и самочувствието.А той гея му с гей обърнал стрелката

Моят кантар е от старите и не мисля да го заменям.cchery написа:и без да има времева закономерност, кантарът ни почва да тегли от 1,5 - 2,4 кг нагоре.
Цвети, баш това си мислех и азcvety_rz написа:Чери, разби ме с този кантар.Гледай го тариката.Да беше започвал тегленето от (-)1,5-2,4 поне да вдига настроението и самочувствието.А той гея му с гей обърнал стрелката![]()
![]()
И двете и двете! Аз веднъж след ПО ден правих фалафели иииииииии не преядох, но хапнах повече от колкото трябва и не ми беше комфортно. От тогава си казах - вечерта след ПО ден съм на салата! Там и да прекаля с количеството няма да има грешка. А комбинацията месо и сметанаcchery написа:Но е факт, че или тази комбинация е крайно лоша илиииии просто на изчистен стомах много трябва да се внимава какво му се слага. :!: :!: :!: :!:
Дааа само като си видя прибрания корем след такъв ден и ми е достатъчно.bobichan написа:ПО дните действат
Наслади се заслужено на резултата.Cheva написа:Затова пък днес съм на висок ток :!: :!: :!: , с впити дънки тип "цигара" и много![]()
![]()
:1204