Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Мнение от cvety_rz »

Навих се в неделя като съм на ПО да пробвам ориза с канела, но без мед, че ще ми стане много сладко ако освен плодовете и ориза да ми е такъв :plezya se
Чери, разби ме с този кантар.Гледай го тариката.Да беше започвал тегленето от (-)1,5-2,4 поне да вдига настроението и самочувствието.А той гея му с гей обърнал стрелката :1062 :1062 :1062
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cchery написа:и без да има времева закономерност, кантарът ни почва да тегли от 1,5 - 2,4 кг нагоре.
Моят кантар е от старите и не мисля да го заменям.
Мисля че ще лудна, ако имам дигитален и отчита грамове... :1139
Ще падне едно теглене ....не си е работа. :plezya se
Така си е добре .....не знам кога точно реших (отдавна беше :lol: ), че тегли на леко,
та съм го коригирала на +1 кЮло. И така си карам.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

След вчерашната и днескашната "вакханалия" с храната утре спешно свиквам плодово-оризов ден за моят организъм :128
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Кафевият ориз е накиснат и аз си ръбам една ябълка, която до преди малко ме гледаше приятелски от фруктиерата :1136 Днес смятам да експериментирам и да си приготвя ориза леко лют.Както ми е студено искам допълнително да се посгрея :1062 Айде лек ден от мен :329
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Цвети, успех днес ! :524
А колкото до ориза-и лют съм го пробвала, не е зле.Абе то не остана непробвана варияция на ориза :221 Но най си ми допадна с канелата, тя също затопля.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Чери, разби ме с този кантар.Гледай го тариката.Да беше започвал тегленето от (-)1,5-2,4 поне да вдига настроението и самочувствието.А той гея му с гей обърнал стрелката :1062 :1062 :1062
Цвети, баш това си мислех и аз :1069 :1069 :1069 :1069 :1069 . Успех с оризенето днес!

Аз пък вчера си опропастих всичките закани да ям само постно и т.н....... Още на обяд метнах една пилешка пържола, гарнирана със заквасена сметана и течен шоколад :1062 :1062 :1062 . Трябва да ви кажа, че много ме боля корема след това. И със сигурност не е от количеството, щото пържолата беше поделена между мен и сина ми, а докато стигна до бъркоча от сметана и шоколад и половината на половината вече я нямаше :221 :221 :221 . Но е факт, че или тази комбинация е крайно лоша илиииии просто на изчистен стомах много трябва да се внимава какво му се слага. :!: :!: :!: :!:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Ейй, ме на и мен на ориз. За пръв път с канела :) Още не съм го опитала и поради този повод много се вълнувам.
Да споделя, че съм много разочарована от кафявия ориз, който си купих. Мислих, че е от любимия ми на Хоуп, а се оказа на Бизнес къща ООД. Но това няма да ме откаже, разбира се.
Цвети, драго ми е че сме заедно :954
Аз не се меря и тегля от детокса насам. Имахме голям купон ииии не искам да си развалям настроението. А и вече знам, че ПО дните действат. Следващата седмица ще се опитам да са ми 2 - понеделник и четвъртък.
Хубав ден от мен.
cchery написа:Но е факт, че или тази комбинация е крайно лоша илиииии просто на изчистен стомах много трябва да се внимава какво му се слага. :!: :!: :!: :!:
И двете и двете! Аз веднъж след ПО ден правих фалафели иииииииии не преядох, но хапнах повече от колкото трябва и не ми беше комфортно. От тогава си казах - вечерта след ПО ден съм на салата! Там и да прекаля с количеството няма да има грешка. А комбинацията месо и сметана :1053 може да си я позволяваш от време на време, но да е доста далеч от детокса и ПО дните.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

bobichan написа:ПО дните действат
Дааа само като си видя прибрания корем след такъв ден и ми е достатъчно. :954
Моят П ден :1062 вчера мина добре, целият ден беше динамичен и вечерта си бях гладна......
Открих една нова за мен комбинация за салатка и само зверската умора ме въздържа да не си я спретна. :plezya se

Затова пък днес съм на висок ток :!: :!: :!: (не ме питайте как точно пазя равновесие...) , с впити дънки тип "цигара" и много :954 :954 :954 :1204

Смисъл има !
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

Cheva, :326 !
Пусни стимулиращи снимки за другите като мен мецанки, плийз.... :222
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Cheva написа:Затова пък днес съм на висок ток :!: :!: :!: , с впити дънки тип "цигара" и много :954 :954 :954 :1204
Наслади се заслужено на резултата. :326 :326 :326
Надявам се и аз така утре :)
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

О, Боби, радвам се че не съм сама :923
Аз чак сега си сложих ориза да го готвя.
Чева, какъв е повода? Я се щракни ,че после и ние да се наслаждаваме и да се окуражаваме като гледаме снимките :326
Заключено