А дали не ти се гади от сладкото - като чета само сладко си яла от сутринта и то добро сладко

Аз посмъртно не мога да ям сладко сутрин, щото ми се доповрЪща

Възможно е да е така, обаче на мен ми се гадеше преди да ям. И понеже бях на път, можах да спра на 1 бензиностанция ииииии за съжаление нямаха солени сандвичи там и можеха само кроасани да ми предложат. А трябваше да хапна нещо, щото на повръщане вървяха нещата... Сега като се замисля, можеше да си взема солети :128 :128 .......Ql4e ZLAto написа:А дали не ти се гади от сладкото - като чета само сладко си яла от сутринта и то добро сладко?
Аз посмъртно не мога да ям сладко сутрин, щото ми се доповрЪща
gelikas,само такаgelikas написа:Днес колежка имаше РД и черпи с пухкави мекички и бонбони нооооооооо познайте, аз стоически издържах и само ги гледах.
В препоръките на Док, специално е упоменат и той го отрича. По което и да е време.gelikas написа:Момичета, зеления чай от аптеката Сание става ли да се пие през ПО и детокса? :?:
Е, нЕма такова нещо!gelikas написа:: Само 50 годишните ще ме разберат. Дано не досаждам на младежта.![]()
gelikas и аз на първите си детокси и ПО дни, бях все поддута,като надувана с масур, та ми беше много чудно за каква лекота говорят момичетатаgelikas написа:Опа, отчитам успешен ПО с една малка забележка. водата едвам съм я докарала да 2 л.
Иначе напълно без прегрешения и интересно въобще не съм гладна, но някак си съм подута.
Цвет, поздравления за успешно проведения оризов денCvet написа:днес се събудих с торбички под очите, което недвусмислено показва, че нещо при мен не наред, ама не ми е много ясно какво точно.