Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Cheva
Със словото напред

Re: Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Мнение от Cheva »

Как асте мацки , устисквате ли ? :923
Мисля ви ! :329
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Cheva написа:Как асте мацки , устисквате ли ? :923
Мисля ви ! :329
Опаааааа, пак съм аз! Много ми е драго, че успявам да скоча в темата, па макар и за малко. Днес разбирам, че сме на принципа МНОГО СМЕ, СИЛНИ СМЕ!!! :940 Голяма компания и от точно в някакъв специален ден от цикъла на луната (нали луна е от женски род, що да си няма и тя цикъл :1069 :1069 ).

Аз да ви се похваля я карам май само на гола водичка. От тичане напред-назад покрай децата, все още не съм си яла ориза. След малко ще го правя. Имах една суха чепка грозде и го изядох и останалото е ябълка и половина. Направо..... не е за вярване. Ама баш глад не изпитвам де. Нали се зациклих и големият апетит се изпари барабар с подутия корем и кривото настроение.

Не успях да се кача на кантарето тази сутрин..... хич не ми се беше случвало досега. Но пък е важен крайния резултат утре. Та тогава ще си говорим пак. Айде, засега е това...... :329 :329
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
vesin

Мнение от vesin »

Браво ccery, страшна си! Мнго енергия, много нещо!
Леко мина днес, с ориза ми се струва доста по - лесно, като се свари количеството никак не е малко, а и засища, за следващия път ще си купя кафяв, че е по - вкусен. Наливах се с чайчета цял ден, даже и сега ще си приготвя един за десерт.
Cvet, droidd, как сте момичета?
За съжаление ми дойде днес, та не се надявам на много свалени грамчета, но все пак не това е най - важното.
Приятна вечер и сладки сънища!
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

:1062 може да се каже, че и аз устисках.Добре, че Цвети ме насмете за чая, че изпих поне една чаша. :1044 какво ми става днес, хич не ми се пие чай.още се плакна с водата от ориза.
Хайде и от мен хубава вечер и утре на отчет. :524
Cvet

Мнение от Cvet »

Здравейте мили момичета! И днес мина абсолютно точно по правилата. Даже не усещах желание да си хапна ориза, но се насилих и свърших това. Изядох и 4 ябълки с общо тегло около 700 г. Независимо че спазвам точно всичко нужно, нещо се обезнадеждих, че не постигам добри резултати според мен. Вероятно причината е непрекъснатия стрес, който съпътства ежедневието ми в работата напоследък. Май взех много да се оплаквам, извинявайте :521
Радвам се, че за всички вас денят е минал нормално и без хранителни забежки :221
Аз продължавам с чайчетата - дотук са около 2,7 л, но като се има предвид кога си лягам, вероятно ще пия още няколко тази вечер. А утре ще си хапвам изварка с домати, че да си помогна за детокса, който мисля да направя през уикенда.
Утре сутринта ще пиша дали този път "Негово Величество" Кантарът е бил благосклонен към мен :221
Хубава вечер и спокойна нощ на всички :329 :329
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Cvet написа:Утре сутринта ще пиша дали този път "Негово Величество" Кантарът е бил благосклонен към мен
Цвет, я го зарежи тоя кантар, че допълнително те стресира.Виж "Негово Величество Сантиметъра" какво показва :221
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Добро утрооооо !!!! :954
Много ми е леко тази сутрин, най-вече на душата :lol:
Не бях от най стриктните с чая и водата :oops: , но с друго не прегреших, макар че по едно време малко остана да люсна една ракия :221 Нерви...
Тъй като вчера не се претеглих, мога само да кажа, че днес съм на килограмите от след детокса 55,5 кг :fan Нооооо голямата изненада е по -1 см. в талия и ханш. :1141
Сега остава да се преборя с полусверата в долната част на корема :955
Очаквам и други усмихнати личица днес :923
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Диде, :326 :326 :326
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Отчитам много успешен ПОД - не знам на колко килограма съм стартирала, но тази сутрин съм на килограмите от предния детокс - 70,9 :1081 :1081 :1081 :1081 . Мерките не ме зарадваха особено, но ги взех и след тичането сутринта в парка, когато мускулите са доста издути... ще видим по-натам!

Диди, страхотен резултат! Поздравления най-сърдечни, драги ми Смехурко :1062 :326 :326 :326 ! :923

Хайде Цвет и Веси, тичайте :938 на отчетчетооооооо ......
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

droidd написа: днес съм на килограмите от след детокса 55,5 кг :fan Нооооо голямата изненада е по -1 см. в талия и ханш. :1141
cchery написа: тази сутрин съм на килограмите от предния детокс - 70,9 :1081 :1081 :1081 :1081 .
Просто разкошно ! :329
Най - много ме радвате с такива щастливи отзвуци. :1002
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Cvet

Мнение от Cvet »

Добро утро, момичета! Отчитам един сравнително успешен ПОД. Само 300 г ме деляха от резултата след детокса. Не виждам разлика и в сантиметрите. Днес ще я карам по-внимателно с храната и утре и в неделя ще детокс-вам.
Диди, Чери , стахотни резултати сте постигнали. Приемете моите поздравления за недвусмислената ви победа над килограмите :326 :326 :326
Веси, как мина при теб? Надявам се да отчетеш и ти успешен полодово-оризов ден :)
Това е засега момичета. Желая на всички вас успешен ден и прекрасни преживявания :329 :329
Заключено