Детоксикация през ноември

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
tatyana777

Re: Детоксикация през ноември

Мнение от tatyana777 »

Здравейте и от мен. Над една година съм почти редовна с детоксикациите и съм страшно доволна, много от здравословните ми проблеми които имах вече са минало. Досега само съм ви чела и най накрая се осмелих и аз да пиша

galkata до колкото съм чела при бременни и деца се взима по една чаена лъжичка англ.сол но нека ме поправят, ако греша.

Успех на всички в ноемврийския детокс
:524
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Успех утре на всички започващи и започнали детокса!
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Vicky-Picky

Мнение от Vicky-Picky »

Ехеееей, сладурани, не сте ме забравили, налиии? :222
Чета си ви най-редовно, но за съжаление не ми остава време да пиша (айде, пак оправдания!).
От утре съм на цитруси... последните няколко детокса ги правих с цели плодове - започвам, но не си ги довършвам :126
В резултат на това, РАЗБИРА СЕ и килограмите ми се движат като ЕКГ! Определено самия процес на ЯДЕНЕ не ми помага хич! За сметка на това цитрусите са заредени и утре сутрин ще падне голямо цедене!
Нещо ми подсказва, че нещата ТОЗИ път ще се получат и при мен! :423
Целувам ви, радвам ви се и пожелавам успех на всички!
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

galkata написа:Предполагам ансола трябва да го изключа, но дали в продължение на 3 дни плодове ще навреди по някакъв начин на плода?
galkata, при бременни количеството на ансола е една равна чаена лъжичкаОт всичко , което съм прочела във форума и от книгата на Док, не би могла да си навредиш по никой начин.Следи внимателно реакциите на тялото си и ако имаш някакви неразположения, можеш да захраниш и по-рано, но спазвай всички препоръки за захранването.Предполагам, че ще се включат и момичета с реален опит по въпроса.Успех и лекота :524 :923

listopad, добре дошла и успешно справяне с предизвокателството :923
Мърмори написа:И не се колебай да питаш за всичко,което не ти е ясно.
Да, тука винаги има кой да се отзове с подкрепа и полезен съвет .

Цвети,виждам, че вече си имаш помагачи в детокса :221

gelikas, Цвет, Чери, радвам се че се справяте добре :326 :923

Vicky-Picky, и на мен нещо ми подсказва, че този път ще се справиш перфектно :524
gelikas

Мнение от gelikas »

Добро утро момичета!
Отчитам ноемврийския двудневен детокс за успешен. Резултата ми е -1кг., но не над резултата ми от предишни детокси. Въпреки всичко съм доволна. Все пак е нещо. ;)
cvety_rz ,cchery успешен втори ден! :524
Cvet, как приключи? :1044
listopad ,здравей и добре дошла. :923
Отивам да се приготвям за работа.
Лек, разтоварващ и успешен ден на всички! :923
Cvet

Мнение от Cvet »

Привет, момичета :940
gelikas написа: Cvet, как приключи? :1044
Вчера захраних по правилата до вечерята, когато бях пресолила салатата от бейби спанак, рукола, магданоз и лук :126
Тогава реших, че мога да си позволя чаша вино, за да неутрализирам солта :221
Е, май не бях стриктна :128 , но днес реших вместо ПОД да съм само на плодове и чай, като се надявам с това да замажа някак хранителната ми тъпотия ми от вчера :plezya se
listopad, добре дошла при нас и успех :923
Това е от мен. Желая ви прекрасен ден и пишете как се справяте и вие :329 :329
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, мацки! Как сте днес? :) :) Моят първи ден вчера мина точно по вода и вода :1062 :1062 . Не изпитвах глад, не изпитвах трудности и даже нещо адреналинът бая се беше покачил по едно време :423 :423 . Ама му мина де :razz: :razz: .

Отчитам положителен пореден факт на детокса - спя наспиващо! Знам, че няма такава дума в българския, но пък така най-добре мога да изряза какво имам предвид. Когато се събудя сутрин още преди алармата, се чувствам бодра, наспата и с желания да си вдигна д...то от леглото :954 :954 . Което в други дни е изключителна рядкост. Освен това не се будя през нощта да ходя тоалетна..... Въобще и изобщо! :954 :954 А тази нощ даже и студено не ми беше, иначе обикновено през зимните детокси съм с арктическа настройка :1062 :1062 .

Добре дошли на Листопад и на Таня!!! Радвам се, че се решихте да пишете и най-вече да споделяте! Всеки има нужда от такива положителни и нахъсващи постове :923 :923 . Листопад, аз мисля, че няма проблем да цедиш сока на помелото - то си е цитрус, а най-генеричният вариант детокса си е точно със сокове от цитруси. Лично на мен помелото много ми харесва на вкус, обаче като сок дава малко или пък аз все си ги купувам такива изчирузени :1062 :1062 .

Галка, очевидно трябва да честитим бременост :roll: :1044 :razz: ?!? Или поне тия дето не сме разбрали де :1062 :1062 . Хм, мисля че се сещам кого мога да подтикна да ти пише за детокси в начална бременност, т.к. аз вече съм се отчела към прираста на държавата с двойка кебабчета :221 :221 .

Дидииии, да ти кажа честно и моят мъж нещо ме ядосва напоследък, ама ха да видим! А още няма и 40 години - нали тогава казват, че мъжете ги лепва климакса.... Спомням си винаги с много усмивки как една приятелка разказваше, че когато мъжът й станал на 40 години, така изтрещял, че се навил да плува в Атлантическия океан еди си колко километра за благотворителна инициатива: спасяването на зелената морска костенурка (те живееха в Африка). :221 И никакви увещания и предупреждения за акули и други опасности не са могли да го спрат.

Аз днес пак ще съм на грозде и круши - вчера опосках половин кило от едното и 2 броя от другото и се чувствах сита и доволна. Успех на всички стартиращи от днес! :923

Охоооооо, Цвет, радвам се да те видя и днес! Хей, не се самобичувай толкова .... воля лесно не се калява. Правим опити, грешим, поправяме се, зацикляме и най-сетне нещата си стават от самосебе си! Спокойно и с усмивка подходи към снощната случка и към днешния ден! :329

ЗОРИНКАААААА, МИ ЛИПСВАШ МИ, БЕ МОМИЧЕ! :???:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
galkata

Мнение от galkata »

Добро утро и благодаря на всички включили се с отговори по запитването ми. :923 :923 Днес ще започна и докъдето издържа. Дано да успея и 3-те дни + захранването.
listopad

Мнение от listopad »

Благодаря за посрещането, аз започнах с анг.сол,но досега 2 пъти ходя,не виждам нещо драстично да ми действа,така ли е при вас? Направих си сок от портокал и грейпфрут-страхотен е,но доколкото разбирам от прочетеното може да се хапват плодове така ли?и друг въпрос имам- пише да се смесят 2 литра сок с 2 литра мин.вода,това задължително ли е,може ли поотделно да се пият?
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

listopad написа: Направих си сок от портокал и грейпфрут-страхотен е,но доколкото разбирам от прочетеното може да се хапват плодове така ли?и друг въпрос имам- пише да се смесят 2 литра сок с 2 литра мин.вода,това задължително ли е,може ли поотделно да се пият?
Да може и да се хапват цели плодове- това са т.н. летни детоксикации.Относно сока аз си го цедя непосредствено преди пиене, защото съм в къщи и имам възможност и си го пия натюр - без вода нея я пия отделно
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

listopad написа:Направих си сок от портокал и грейпфрут-страхотен е,но доколкото разбирам от прочетеното може да се хапват плодове така ли?и друг въпрос имам- пише да се смесят 2 литра сок с 2 литра мин.вода,това задължително ли е,може ли поотделно да се пият?
Док пише в книгата, че е грешка да не се разрежда сока с вода, макар и не голяма.
listopad , Когато си на сок от цитруси, това е един вид детокс.А друг вид детоксикация са летните, с 1кг. плод .
Незная доколко си чела Теоретичната част.
http://metsababa.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=28" onclick="window.open(this.href);return false;
Заключено