Благодаря за пожеланията за РД на Коси!

Листопад, нищо не си объркала.listopad написа:здравейте,аз май сбърках програмата,аз на 8,9,,10 бях на сок,а днес съм на захранване,но другия път ще следя по изкъсо пълнолунието,иначе хапнах сутринта малко овесени ядки с вода,пия чай,сега ще обядвам пекани картофи.Много добре се чувствам,свалила съм само 1 килце,но съм доста бодра и жизнена.
Чери, ей това като го "чух" и ми идеше да подскоча до тавана от радостИмам още много какво да правя за да придобия тялото, което искам. Но преодолях едно много важно стъпало: харесах се!
cchery написа: Но преодолях едно много важно стъпало: харесах се!
Цвети, от мен имаш мноооогоcvety_rz написа:Но храната няма да помогне.В такива моменти и на мен ми се иска да се натъпча, но си казвам...какво по добре ли ще ми стане после?!НЕЕЕ! Ако стана 100 кила отново ще ми се решат ли проблемите и така вече мисля, че го надживях това с неконтролируемото ядене по време на стрес и проблеми.Можеш и ти повярвай си
Не може да се каже коя е основна и коя не. Детоксикациите са 2 вида- със сокове и с Ги. Видоизменен детокс се води този,с цели плодове,както и този с грейпфрути и белтъци.Всеки сам си избира. Май повечето от нас правят варианта със сокове.delisimo написа:Привет на на всички детокси мами ! Искам да попитам някой не прави ли детоксикация с масло Ги - все пак тя е основната , а тази със соковете само е видоизменена и я замества ?