Детоксикация през ноември

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Детоксикация през ноември

Мнение от cchery »

Мацки, успех и днес в третия ден!! Знаете ли...... вчера се бях издокарала за РД на сина ми с рокля под коляното, ботуши на висок ток, болеро на голите рамене и най-сетне се харесах.... :oops: :oops: . Имам още много какво да правя за да придобия тялото, което искам. Но преодолях едно много важно стъпало: харесах се! И исках да го споделя точно днес, в третия и най-труден ден за мнозина, защото..... когато в сряда (моят трети ден) припадах от глад едвам намерих спасителния мотив, в който да се захвана и да не прецакам нещата. Та ...... заслужава си! Целият детокс, ПОД-овете и всичко останало!

Благодаря за пожеланията за РД на Коси! :954 :954 И само да ви вметна, че на Диди рожденика пак я прави щастлива мама, ама..... бидейки бащата, който я е докарал до това състояние :1062 :1062 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Черитааааа,гордея се с теб! :224 :224 :224
А казвала ли съм ти колко много те обичам? :828 :828 :828
Усещането е велико,нали?
:323 :323 :323 :323 :323 :323
Сега няма да има нещо,което може да те спре.Защото знаеш,че всяко едно усилие си заслужава!
listopad

Мнение от listopad »

здравейте,аз май сбърках програмата,аз на 8,9,,10 бях на сок,а днес съм на захранване,но другия път ще следя по изкъсо пълнолунието,иначе хапнах сутринта малко овесени ядки с вода,пия чай,сега ще обядвам пекани картофи.Много добре се чувствам,свалила съм само 1 килце,но съм доста бодра и жизнена.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

listopad написа:здравейте,аз май сбърках програмата,аз на 8,9,,10 бях на сок,а днес съм на захранване,но другия път ще следя по изкъсо пълнолунието,иначе хапнах сутринта малко овесени ядки с вода,пия чай,сега ще обядвам пекани картофи.Много добре се чувствам,свалила съм само 1 килце,но съм доста бодра и жизнена.
Листопад, нищо не си объркала. :) Принципно схемата е тая: детокс се прави в деня на пълнолуние и още 2 дена преди него. За този месец денят на пълнолунието беше 10 ноември, което означава, че се почва от 8-и, продължава се на девети и третият ден е самото пълнолуние.

Защо някои от нас си разместиха датите?! Лично аз, защото на 10-и ноември имах рожденик и щях да празнувам, което включва ядене, а не глад :1062 :1062 . Част от другите момичета продължават и днес, защото луната в пълната й фаза се установи над нашите земи снощи към 10 и нещо, което означава, че и днес все още е пълнолуние!! Което дава възможност човек да се възползва от пълнолунието и в днешния ден. Честно казано е въпрос на преценка. Точно затова ти казвам, че нищо не си объркала и си се захранвай спокойно.

Зори..... благодаря! :329 :329
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
tatyana777

Мнение от tatyana777 »

Добър ден от мен,
пак да се повторя чувствам се невероятно :222 , изпих си солта пийнах си кафенцето и до този момент съм на чайче от липа и шипки, само да споделя че нямам нужда от сваляне на колограми а го правя най вече за здраве и ще продължавам да го правя, ако мога да навия и мъжът ми ще е супер но май няма да се получи от преди една година когато започнах само му говоря но той не и не, ама хората нали са казали на сила хубост не става.......
Успех на всички на финала :923
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Имам още много какво да правя за да придобия тялото, което искам. Но преодолях едно много важно стъпало: харесах се!
Чери, ей това като го "чух" и ми идеше да подскоча до тавана от радост :1099
Много се радвам за теб :923
От тук нататък всичко вече ще е по лесно.Наистина много се радвам за теб и не мога да намеря точните думи от вълнение :923
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Здравейте и от мен! Честито и от мен на патеричка на рожденниците! Малкият е болен и вчера цял ден ходим по доктори. Със съмнения за пневмония е. От вчера е на антибиотик. Днес е значително по-добре. Така се радвах, че досега не е пил откакто се е родил - 2 години и 7 месеца, и сега почна и той. Направо си умирам от яд. Съпруга ми е на антибиотик и той от вчера. Мен се опитва да ме събори нещо. Но аз карам 3 ден детокс и се надявам утре да съм добре. Утре мисля да захраня с един ПОД. Много нерви напоследък имах. Аз от нерви трупам килограми, защото ям каквото ми падне в количества неконтролируеми и резултата е налице - за една седмица + 3кг. Срам ме е, яд ме е и ми се реве! :328
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Сладка, :940 :940 :940 Понякога така се случва..всичко се изспипва наведнъж с голямата кофа :twisted: Но храната няма да помогне.В такива моменти и на мен ми се иска да се натъпча, но си казвам...какво по добре ли ще ми стане после?!НЕЕЕ! Ако стана 100 кила отново ще ми се решат ли проблемите и така вече мисля, че го надживях това с неконтролируемото ядене по време на стрес и проблеми.Можеш и ти повярвай си :940
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

cchery написа: Но преодолях едно много важно стъпало: харесах се!
:326 :326 :326 :329
Както сама си казала - това е преломният момент! И за мен всичко доби смисъл, когато една сутрин се погледнах в огледалото и си помислих "Ехааа, колко добре изглеждам!"
Всички сме с ясното съзнание, че първо го правим за здравето си и после за външния вид но... "Суета на суетите – всичко е суета! " :oops: :oops: :oops:
cvety_rz написа:Но храната няма да помогне.В такива моменти и на мен ми се иска да се натъпча, но си казвам...какво по добре ли ще ми стане после?!НЕЕЕ! Ако стана 100 кила отново ще ми се решат ли проблемите и така вече мисля, че го надживях това с неконтролируемото ядене по време на стрес и проблеми.Можеш и ти повярвай си :940
Цвети, от мен имаш мноооого :923 и :329 за тези думи! Ти ще успееш момиче! Защото знаеш как и имаш куража да го направиш. Напук на ненормалната държава, в която живеем, на болестите и всички останали гадости, които ни скапват нервната система.
delisimo

Мнение от delisimo »

Привет на на всички детокси мами ! Искам да попитам някой не прави ли детоксикация с масло Ги - все пак тя е основната , а тази със соковете само е видоизменена и я замества ?
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

delisimo написа:Привет на на всички детокси мами ! Искам да попитам някой не прави ли детоксикация с масло Ги - все пак тя е основната , а тази със соковете само е видоизменена и я замества ?
Не може да се каже коя е основна и коя не. Детоксикациите са 2 вида- със сокове и с Ги. Видоизменен детокс се води този,с цели плодове,както и този с грейпфрути и белтъци.Всеки сам си избира. Май повечето от нас правят варианта със сокове.
Заключено