АСТРОЛОГИЯ

Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: АСТРОЛОГИЯ

Мнение от Kleo »

Ver написа:
vihrogonche написа: колебая се в момента...
Не се колебай. Не видях Везни при теб, ама те и многото Риби вършат тази работа ;)
droidd написа:1062 Аз думата я зная "карашик".Турцизъм, който означава смесено, разбъркано.
Все тая :) По шоплъка всички подобни думи имат по-твърдо звучене.
Ясно :) Да, мешанка скара съм :lol:
А твоята Луна е в Близнаци - съдя по любовта ти към екскурзиите, пътешествията, динамиката, промените и движението. Няма да се учудя и ако е във Водолей заради човечността ти, силното ти приятелско чувство, нестандартния ти ум и идеи. Възможно е и да ти е във Везни, тъй като определено имаш усет към красивото и естетичното, обичаш хармонията и твориш. И все пак залагам на Луна в Близнаци, пък да видим :222
Лошото е, че не ти знам Слънцето къде ти е, и така не мога да сглобя лесно цялостната картинка...
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Ver

Мнение от Ver »

vihrogonche написа: И все пак залагам на Луна в Близнаци, .
Браво!
АСЦ - Везни
ВЕНЕРА- Везни
До тук с въздуха :) Обичам го, носи ми промяна.
По-натам нещата стават по-твърди :222
Рубриката с елемент на загадки ми харесва. Жалко, че ти се откри ;)
Но, нищо :222
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Хм, да не би да си зодия Телец? Може и Дева, но не ми се вярва чак толкова. А за Козирог си ми прекалено мека :940
Последно не разбрах - Луната ти е в Близнаци ли, че ми казваш "Браво!" или във Везни, защото така си написала по-долу? :1044
Иначе относно загадките, не съм се разкрила напълно. Къде ми е например Марс? А Южният и Северният лунен възел? :524
Ver

Мнение от Ver »

Поправих се :)
vihrogonche написа: Може и Дева, но не ми се вярва чак толкова. А за Козирог си ми прекалено мека :940
Така е, няма начин да съм Козирог ;) Но, защо отхвърляш Девата?
Много малко знам за теб за да предположа дори нещичко за Марса ти. Признавам си нямам идея. А последните 2 понятия не са ми известни.
Разкажи за тях :)
Ще ми е интересно да науча нещо ново :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Вер, не отхвърлих Девата, но просто ми се виждаше по-малко вероятно от Телец. Девите ги възприемам като прекалено критични и взискателни, може би затова не ми се вярваше да си Дева :)

Асцендентът ти и Венера са във Везни, според мен това е прекрасна комбинация, в съчетание със Слънце в Дева - екстра! :524

Моят Марс отново е във воден знак, което засилва допълнително емоционалната ми натура. Много е трудно да си толкова чувствителен човек!

А относно Северният и Южният лунен възел, с удоволствие ще ти разкажа за тях: според Астрологията има прераждане на душата в различни тела. Южният лунен възел показва какви уроци си усвоил добре в миналите си животи, с какъв опит отпреди идваш в сегашния си живот, кои неща ти се отдават с лекота. Северният лунен възел, обратно, сочи какъв е урокът ти за усвояване в настоящия ти живот, кои неща ще те затрудняват и какво си дошъл да научиш на тази земя този път. Те винаги са полярни точки, тоест отстоят на 180 градуса в кръга на наталната карта. Примерно ако северният лунен възел ти е в Риби, южният лунен възел ще ти е в Дева, и т.н. Много интересни неща се разкриват за поведението на човека, особено в критични за него периоди.

Много ми харесва каква дискусия си заформихме тук :923
Ver

Мнение от Ver »

Интересно става :)
Предполагам, че и Марса ти е в Риби. Ако случйно не е, е Рак (но по-не ми се вярва). Скорпиона ми идва много по рязък и драматичен, но аз не те познавам все пак :)
От това което казваш, интуицията ме води, че Южният ми възел би трябвало да е в Близнаци, а Северния в Стрелец.
Можеш ли да видиш дали съм права?
Благодаря ти за дискусията :) Прятно ми е.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Марсът ми е в Рак. (ако беше в Риби, щях да го изброя по-горе заедно със Слънцето ми, Венера и Меркурий в Риби) А защо не ти се вярваше толкова? Браво, момиче, много познаваш! :524

За Скорпиона - предостатъчно ми е, че Асцендентът ми е в Скорпион :1062

За твоите лунни възли, мога да ги проверя точно къде са, но ми трябват точните ти рождени данни, затова ако искаш ще минем на лични :222
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Лично на мен са ми много интересни домовете в наталната карта.
Особено това кой дом в кой знак/знаци се намира при дадения човек.
А като се намесят и планетите, вече става съвсем весело :plezya se
Примерно как ще изтълкуваме Марс във Водолей в 5 дом - ...........
Или пък Плутон в Телец в 11 дом - .............
Ver

Мнение от Ver »

Виждам, че работата става дебела :1062
Аз съм се ограничила (за сега) само с планетите. За домовете някога бях чела нещо, но .... дори не мога да коментирам ;)
Когато имаш време можеш да пускаш статийки за домовете.
Аз ще ги изчета със сигурност и тогава ще можем да коментираме :524
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Това с астрологията ми е страшно интересно и някак ..... магично. :954
Може ли една статийка като за лаици?
Ver

Мнение от Ver »

Заповядай Цони :)
Благодарение на Вихрогонче, ще взема и аз да прочета нещичко ;)
Стр.1 и Стр. 2
Публикувай отговор