Джулс, Мравчо, радвам се да ви видя. Вчера си мислех, че и
Джия отдавна не е миналава оттук. Надявам се искрено, че всички вече са добре и няма притеснения!
Мравчо, бях пропуснала Румката и неговият празник в таблицата с дати, за което се извинявам!

Поправих грешката и днес камбанката на меца бие за здравето на едногодишния палавник!
Марчолита, кви са тия движения на твоето скромно кръвно налягане :lol: :lol: ?!?! Нагоре-надолу - ми то като ескалатор..... Всъщност не знаех, че бъбреците могат да правят такива проблеми, но звучи логично. Още по-малко знаех, че ти си имала проблеми с бъбреците. Но пък тук ти пожелавам да ги изчистиш веКе!

Гледам, че се навиваш на житния режим - може би точно това ти трябва в този момент. Кажи сега изчистихте ли проблемите на Мони? Тези деца вярно са най-голямото ни щастие, но..... аз лично побелях вече от тревоги и притеснения

.
Тази сутрин най-сетне не валеше и успях да тичам в парка - подейства ми много зареждащо! Вярно, после закъснях за работа, но ..... някакси това не ми тежеше. И да, най-сетне снощи не ми се спеше, както и тази сутрин. За мен има 2 основни причини за това: първо е оправянето на времето. И второ - спрях да се притеснявам така остро за Бели и нейните сърбежи. Това второто имаше особено силен ефект върху настроението ми, а оттам и върху всичко останало.
Казах ли ви, че ми излезе цитонамаската и всичко е ток! Има левкоцити, но няма изменение на клетките, което е най-важно за момента!!!!!!!! Онова дето ме боли ниско долу вдясно все още ме преболява.... не знам какво е, но не ми се и търсят отговори. Вчера пуснахме ПКК и кръвна захар на Бели - вероятни причини за сърбеж са нисък хемоглобин и диабет. Но моето малко момиченце опроверга всички тези предположения и показателите в кръвта й са повече от перфектни

. Има вероятност всичко това да се дължи на изживян стрес и тези "попипвания" да са просто тикове. Втората педиатърка, при която нашата ни прати за консулт каза, че просто ще отшуми за месец. Е, и аз това чакам. Купих Биоформула 1 от Вербената вчера и ще подпомагам този процес. Ако си спомняте точно тази Биоформула преди време оправи тика на Калинчето на Иската. И така. Опитвам се и се надявам, че мисля наистина положително.
Ами това е засега. Пожелавам ви прекрасен ден! Ама наистина прекрасен.
Джулс, да помня ги импулс

. Но специално за теб искам да пусна една много весела песничка:
http://wwww.vbox7.com/play:85a0e8b1.