Ver написа:Вале, житния се започва след пълнолуние, най-добре в сряда. Затова ще го започна на 27.10. (пълнолунието е на 23). На самото пълнолуние, ще си направя еднодневен детокс.
Верче, помня, че беше споменала, че лятото си дръпнала доста килца назад. Нали бяхте в планината доста време. Всъщност колко отслабна там? Задържа ли ги? Околните забелязват ли те? Ава и Мони? И всъщност..... били ли сте на Рила, когато дъновистите "танцуват" своята паневритмия. Мисля...... всъщност много искам да изживея това. Не знам защо, но вярвам, че точно от това имам нужда.
valrus написа:Отново набързо включване от мен.Така се радвам като чета за оздравели,че чак и мен ме зареждате.
А така....
Вале, и аз така се чувствам. А пък
Емката...... хихихи... представям си я милата как прави всичко стриктно и точно....... и й се получава имено защото е точна! Много съм щастлива..... наистина. Вярвам, че има оправия на всичко!
Емка, днес и на скайп ти го казах - определено пиши в темата за отит - и тук, и в часът - този твой опит трябва да се събира и да помага на другите!!!
bobichan написа:
Чери, имам някой забележки около структората на форума, но събота и неделя ще ги споделя надявам се да имам повече време.
Уф, айде де.... откога чакам идеи..

.
Вал, по какво си учителка? И защо не я работиш тая страхотна професия?
Марико,.......... ооооооо, Марико....... тези засрамени емотикони и т. н......... ми говорят само за едно....... вие там, в долината на Осъм сте....... ъъъъъъъъъъ...... такова..... ъъъъъ

. Познах ли?!?!
Линди, с тези кратки постове нещо.... не ми се нравиш. Я, по.... разпуснато моля!

Момиченца,
Поли не се е включвала отдавна, някой чувал ли се е с нея наскоро? И
Нелката и нея никаква я няма. А успяхте ли да видите
Мацето как са си заформили ресторантчето? Ако не, то моля.......
заповядайте!
И позволете да ви поздравя с нещо по-различно тази вечер!