Ей, момиченца, добър вечер! Днес както разбрахте имаше авария...... оказа се, токът, който остави 1/3 от София на тъмно е поразил и доставчика на нет на мястото, където се намира нашия форум..

Е, после нещата тръгнаха, ама си е кофти. Може би ще мисля за прехвърляне на т.нар. "хостинг" на форума. Т.е. да седи на друг сървър. Ще ви предупредя, ако това стане, т.к. е възможно за някакъв отрязък от време форумът пак да не работи. Но това - като стане!
Вал, мила, много ми е кофти от това, което прочетох.... за учениците от 12 клас имам предвид. Просто..... винаги сравнявам с нас и ме е яд, че поне 2 поколения вече са наистина изтървани. Отвсякъде. Вярно е, че не всички деца са такива, каквито ти описваш дванайсетокласниците. Ето братът на моя мъж завърши МГ-то в Пловдив преди 3 години и почти всички негови съученици сега следват. А пък колегите му от СУ, където той учи компютърно инженерство са...... как да кажа - около 10-ина човека бяха наети на работа във фирмата на мъжа ми по стажантски програми. В екипа на мъжа ми има 4-ма и двете момчета, които познавам сравнително добре са изключителни млади хора - отговорни и съвестни. Лошото е, че това като че ли е по-малката част от тези две поколения, за които говоря. Останалата част: това са младите безработни и бехаберни хора с празен поглед, които срещаме да работят като разносвачи на храна, колети или пък в магазините по моловете...... Това за мен е доста дълга тема и може би утре ще й обърна внимание.
valrus написа:Еми,аз също много го харесвам Блатечки...даже съм си мечтала ,че правя........с него
Ох, предлагам да не я почваме тази тема........ за сексуалните фантазии...... че ....

Или поне да го направим в другата тема.
Аси, за хемороидите...... и за съм с този проблем макар че не е така засукан както твоя. Но тогава, когато ги раздразня и възпаля с чесане (защото при мен има много силен сърбеж) става направо...... посинявам от болка при нужда. Разбирам те много добре. Аз си мислех да ида в он-клиник, но оттам имам много лоши отзиви и не съм стъпила още. Имам си
долопрокт - това лекарство успокоява на момента, още докато го мажеш....... но е с кортикостероиди!!!! Обаче го ползвам в моментите на най-силна болка, защото не се търпи. Ще чакам да кажеш как е минало в Юнион клиник, за да тръгна и аз по твоя път.
Трябва да има оправия! Ще се справим и този път, Аси, убедена съм!
Емка, изключително съм щастлива, че се справи. Знаеш ли, вярвах ти през цялото време, че ще се справиш!! Както вече ти казах представях си те как се справяш и ето, това е факт!
Мила Марчи, радвам се, че и Мони вече е добре. Ей, ще ги оправим тези деца!!! И няма да ни тревожат повече, а ние.... ние..... ще си правим детокса ето тук:
http://www.weddings-abroad.com/images/b ... low_01.jpg[/img]
Супер, а?!?!
Боби, ей Боби, много се радвам, че се съгласи да идеш в бТВ...... трябва да покажем кои сме и защо сме....... заедно и задружни. Док ни е дал много, време е да върнем малко

.
Ами това е, почвам да си гледам шесторката....... не че ми допадат тези формати, но умирам да слушам и гледам музика.