ехо 2 и още нещо

Свобода на словото
Заключено
Аватар
марчи
Писател на форума

Re: ехо 2 и още нещо

Мнение от марчи »

Е как каква, щом ние ще сме там за детокс ще да се говори.
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

Благодаря ти Еми за съвета.
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

марчи написа:Е как каква, щом ние ще сме там за детокс ще да се говори.
Е, защо?Та вие сте в час не само по въпроса за детокса, а за много други неща :524 :954
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

Ей, замалко да забравя Джулс, Честит рожден ден на Борко! Да е жив и здрав![img]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:vYVH ... 60.jpg&t=1[/img]
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

Честит рожден ден и от мен на Борко!Да ежив и здрав и много щастлив! :526 :956
danid
Философска система

Мнение от danid »

и моя комп беше малко за ремонтче, но успях да ви изчета

Благодаря за съветите, Боби почти се оправи, но аз както винаги съм най-зле от фамилията, подсмърчам си по цял ден, явно ще ме държи цяла седмица.

Честито на рожденниците и стискам палци за предаването, аз днес пропуснах детокса, за утре нямам сол, сигурно само в събота ще го направя или от събота - ще видим
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Ver

Мнение от Ver »

Като по време на авария, доста сте изписали :1062
Хриси, браво на теб! Добри новини са това, само, като си помислиш, че можеше и без този стрес ...но важното е, че всичко е наред :329
Марчи, Боби - успех в предаването :)
На мен ми хрумна друга визуализация за събота в 15.15:
"Сядам спокойна и се концентрирам в дишането си. Представям си, че вдишвам спокойствие и щастие и че издишвам всички тревоги, обиди и стрес. (за да правим контакт на енергийно ниво, трябва да умеем да се успокояваме и изчистваме мислите си). Когато почувствам щастието и спокойствието в цялото си тяло, се вглеждам внимателно в сърцето си. Черно ли е там? Не, не е. Представям си малка бяла светлина. Тя става все по-силна и по-искряща. Това е божествената светлинка, която всеки носи у себе си. Представям си кръга, минавам покрай всяка една от вас, която е в мислите ми (дори през тези за които не съм се сетила в момента), част от светлинката преминава в ръката ми, аз ви докосвам и запалвам вашата светлинка."
Ако имам възможност, ще направя визуализацията си точно така! А, ако не мога на минутата ще я направя по-късно, важна е мисълта :) Ще се радвам на компания.
Хайде Нелка, Линди изгубихте се момичета :)
DJULY

Мнение от DJULY »

Благодаря на всички за пожеланията.Той рожденикът най-сетне заспа милия,че толкова вълнение днес...човека каза,много подалъци имал :1062 и тая свещичка сигурно 100 пъти я духааааа....абе,да се радват децата :954
Аз съм в стрес момичета-утре съм на работа.Да,след двугодишно стоене в къщи...но само за 10 дни,колкото да ми актуализират заплатата и после в отпуска.През това време трябва да си намеря работа,че на старата-много хора били,а пък нямало толкова работа,е...аз по принцип съм защитена от закона,уж,но то в България май никой не ги спазва,така че ще ми бият шута. :1028 Ще видим как ще се стекат обстоятелствата,шефката каза,че това е най-доброто ,което може да направи за мен,но ще видим ние тая работа.
Успех в предаването в понеделник на Боби и Марчита.
Абе,хора що не предупредихте за детокса-аз съвсем забравих :oops: ,то и Исето като не се вясва с нейната линийка...
Хайде,ще се мъча да заспя,че от вълнение сън не ме лови,лека нощ на всички! ;)
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

А добър вечер и от мен :222
Почетох си, беше ми приятно, сега и да попиша :222

Джуди, честит ти рожденник, да те радва, да расте жив и здрав и да има детство изпълнено с безброй мечти и усмивки.
За свещичката, и моята щерка като стана на 2 години искаше да духа свещта. Не можем да я спрем :221

Благодаря ви момичета, които и тук сте ме поздравили, мен и моя син.
Във фейса качих снимки от рожденния ден и кръщенето.
Мари-Жоли

Мнение от Мари-Жоли »

Здравейте, мили момичета!
Боби и Марчи - успех в предаването и да нагушкате Доктора и от мен, че много ми липсва, а нямам възможност да го посетя! :)
Аси, дано всичко покрай здравословния ти проблем(наистина неприятен!и мама е имала след ражданията си...) се подреди най-удобно и неусетно за теб и той изчезне веднъж завинаги!
Чери, не разбрах аз нищо за французойките, респективно парижанките, но карай да върви... ;) :221 ...А също не съм видяла все още снимки от онази последна среща с част от момичетата, на която си била(не помня във Варна ли беше...?!), но може и в мен да е вината, че не съм разбрала, че си ги качила някъде тук. :???:
Джули, подобно на теб(поне както ти се очертават нещата), съм съкратена поради намаляне обема на работа и това е от 8 октомври т.г., като в момента съм на Борсата по труда и следващия месец ще се регистрирам и в НОИ. Съветът ми е: като ти изтече платената отпуска, да си се регистрираш и ти на Борсата и ако си била осигурявана върху добра сума, ще получаваш 60 % от нея като обезщетение - хем ще взимаш горе-долу добри пари, хем ще можеш да си гледаш малкия, защото ако си го пуснала на ясла, определено може да се налага често да си си в къщи. Просто ти предлагам вариант за зимата, от какъвто, аз поне, се възползувам в момента. То, иначе момиченцето ми на кой може да разчита, ако не на мен, сега, когато и е толкова трудно - ясла, всички втори кътници и т.н. - все стрес... Ако имаш въпроси, насреща съм! :)
Прегръщам всички за Лека нощ!

Ver

Мнение от Ver »

Добро утро, момичета :)
Мари, песничката е много нежна (аз я чух за добро утро :1062 ). А японския ми звучи малко, като френски в песен :)
И понеже вчера забравих, Аси не се страхувай! Стахът няма да промени нищо към добро, най-много да се изнервиш. Записала си си час, живей спокойно до тогава! А за операцията, вярвай, че всичко ще е наред! Аз вярвам! Целувам те :329 И чакам добрите новини :)
Заключено