Ехеееее, ама верно като за авария с тока добре е писано

. То да си пожелаем всеки ден такава

. Всъщност - не! Не искам никакви аварии вече. Общо взето е много гадно да не можеш да влезеш във форум. Е тая сутрин се опитах в Часът да вляза иии........ не стана. Явно и те страдат. Сега работи де.
emi-1 написа:Чери,отсега те моля за линк към предаването,в случай,че не успея да гледам директното предаване
Нямамш проблеми, Еми.... даже и на рима го докарах.
emi-1 написа:Хриси,радвам се,че няма нищо сериозно.Там,където имаш проблем с гърба,можеш да мажеш с мед и мас/1:1/.Доктора го беше препоръчал на Зори/доколкото си спомням/.Аз ползвам много успешно този мехлем.Спасявал ме е от обезболяващи и е много ефективен.Мажа се за няколко часа,след това горещ душ и в леглото.Ако болката е по-сериозна,мажа с ракия след душа.Ако нещата са търпими,без ракия.Няколко последователни дни и всичко се оправя.Успех.
А сега казвам лека нощ .
Това ще го имам превдид, защото преди цикъл кръстът ми е просто леш.... от болка и придърпване

.
Марчитаааааа, хахах, убедена съм, че ще блестиш просто в понеделник! Въобще не мисли дали ще си свалила много или малко от детокса. Ти имаш страхотно вътрешно излъчване и това е най-важно. А и нали детоксът не е само отслабване. В крайна сметка е ........ ЗДРАВЕ! И точно лъчезарен човек като тебе и като Боби може да покаже това! Ще ви очаквам на екрана с голямо нетърпение и отсега съм сигурна, че ще си и поплача малко...... от вълнение

.
Фют, съвсем вече няма време да пише милата........ ей това с работата ..... уф. Не че не трябва да се работи, но от време на време трябва и да се форумства.
Джулс, хайде да ти е лек днес първия работен ден след 2 години..... Ако успееш да пуснеш линк към снимките във фейса, ще го видим малкия разбойник.
Уф, приключвам, защото много искам днес да довърша нещото дето го почнах миналата година по това време.........