Линдушка, здрасти..... чеки да ти посветя специален пост :lol: :lol: :lol: . Това с "нашия" форум и аз така го чувствам. Всъщност то ще така навсякъде, където срещам приятели..... ама това сега нямам време да разписвам като есе

.
Кажи какво и що те заболя толкова вчера, то и мен все по нещо ме пробожда....... явно криза на растежа

.
Шъ да сЪ Упраим бе......!
Верче, ние с теб нещо се разминахме по пътя май....... аз когато заявих, че повече няма да детоксвам къде протелес беше ти беше стриктна...... И откакто казах, че не ми се детоксва, не съм спирала :202 .
Мари-Жоли, мисля, че е време и при вас всичко да отшуми. А ти си детоксвай за здраве. Това с килограмите дето ги свали от притеснение не е хубаво наистина. И говори за едно - че ни трябва доста по-стабилна вътрешна сила. Казвам трябва НИ, защото аз изживявам нещата като тебе. Сърбежите на Бели почнаха 1 ден след прибирането ми от Париж. В деня на прибирането видях, че съм качила 1 кило оттам. Три дена по-късно бях свалила 2 кила, а в следващите 2 дни още едно......

И за първи път в живота си не бях щастлива, че съм свалила..... :sad: . Все го питам док как да си излекувам параноята и мисля да отворя сериозна тема на разговор или на бъдеща среща или по скайп........ Ако това оправя, мисля, че ще реша много мои залитания.
Ей,
Марико, най-сетне на линия заедно двете!