Здравейте!
Момичета, да се похваля. За един ден кантара отчете -2. Знам, че това са задържани течности и бързо ще върна част от тези кг. но се радвам,че се отървах от тях-макар и временно.. Явно детоксикацията с цитрусов фреш е най- успешната - поне при мен де. Това ме мотивира и днес също ще карам на портокалово- мандаринов фреш. Сутринта хапнах една ябълка, но просто нямах друго под ръка. :lol:
pepa_ilkova, как мина днес? Аз също съм учителка и цяла есен детоксвам със ансол, но при мен ефекта от ансола е минимален.
Mia,много ми хареса това с "пеперудата".
олеся, аз предишния път захранващия ден си го направих ПОД и бях много доволна.
mam4eto31, и на мен в последно време на работата ми е по- лесно.
cchery, аз пък втория ден съм малко по- добре. С 00 днес малско се сприятелихме и сега не съм чак толкова подута, но имам малко дискимфорт в стомаха-леко киселини. Забелязвм че ми се получават ако не посещава 00.
petya_d75, ето един мой захранващ ден, през който се чувствам най добре: З- плод + овесени трици/действат ми много добре на стомаха/; О- картофена чорба/без сол, със зеленчуци, може и подправки/ В- картофена чорба или кафяв ориз + салатка. Имаше момичета, които при захранване хапваха и кълнове, но дано ти отговорят самите те.
pepidzheneva, не си стресирай организма. Една седмица си е чисто гладуване.
rumkas , добре дошла и успех нататък.
Хайде не остана време, да не се дадем на финала.
Аз утре захранвам.
Лека вечер!