bobichan написа:Вихър, големи поздравления

Много добре си се справила. За следващия път да знаеш ако ще нарушаваш правилата с чиста съвест може да го правиш със салата от сурови зеленчуци

И аз имам 10 кг. за сваляне, ако искаш можем да си устроим леко състезание - така е по-лесно, но само ако искаш де. Ако някой друг е навит съм готова да посрещам предизвикатества

... ... ...
Бобка, благодаря ти :-) Аз съм съгласна за състезанието, ноооо.... в какво се изразява то?
Следващият път ще свалиш повече, сигурна съм, просто трябва да си търпелива и упорита. Аз съм с теб!
Мари-Жоли, благодаря ти за комплемента, който ми отправи тук преди 2-3 страници

Щях да съм фина, ако не бях допуснала да нашишкавея толкова, и то без никакви други причини, освен недостатъчно движение и повечко похапване

Иначе съм 149 см и съм кажи-речи джобно гадже :lol: , обаче в момента по-скоро мязам на кюфтенце :lol:
Стремежът ми е отново да стана около 47-48 кг, максимум докъм 50 кг! Сега съм

цели

60 килограма, и то след свалените три кг, тоест допреди дни бях цели 63 кг!!! За справка: влезнах да РАЖДАМ Алекс точно 65 кг. Представяте ли си?! Направо се ужасявам от себе си

, но... няма да се отдавам на мрачни мисли, а ще си пътувам към целта.
Някоя от вас да спазва и лунната диета? Тя е много добра и също се осланя на помощта на Луната в борбата с излишните килограми. Аз съм твърдо решена да я спазвам и нея, освен детокса по пълнолуние. А именно на новолуние, първа четвърт, пълнолуние и последна четвърт (дано не разбърках фазите

) ще бъда само на ТЕЧНОСТИ (главно вода, може и чай с мед, кафе, мляко, сокове) - въпросът е да няма твърди храни. Сваляло се доста, а и организмът се пречиствал така. Сама ли ще съм на тази диета?
И така, този път наистина ЧАО от мен, на всички само добрини и хубавини желая от сърце