Детокс през ОКТОМВРИ

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Детокс през ОКТОМВРИ

Мнение от Kleo »

За трите дни - минус 2 кг. Супер!
Аз правя детокса главно за здраве, очистване от мръсотии и шлаки, и за намаляване на холестерола, който ми е леко завишен.
Нооо... имам за сваляне едни 10-15 кг, които много ме дразнят вече, и освен по естетически причини, искам да ги сваля и по здравословни (задъхвам се и се потя повече, чувствам се неприятно тежка и т.н.) - така че мисля, че детоксът е правен като за мен, а също и лунната диета, която е съобразена с лунните цикли (пълнолуние, първа и последна четвърт, новолуние). Засега лека нощ и приятна неделя!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Вихър, големи поздравления :326 :326 :326 Много добре си се справила. За следващия път да знаеш ако ще нарушаваш правилата с чиста съвес може да го правиш с салата от сурови зеленчуци :) И аз имам 10 кг. за сваляне, ако искаш можем да си устроим леко състезание - така е по-лесно, но само ако искаш де. Ако някой друг е навит съм готова да посрещам предизвикатества :1062
И сега да ви се оплача аз съм само 1.5 кг надолу, като имате предвид, че 1.1 кг ми е от първия ден. Не знам какво става. Вода ли задържам не знам, но вчера съм била без абсолютно никакви прегрешения. 101 % стриктна, за разлика от първия ден а резултата никакъв го няма. Е здраве да е следващия път ще се представя по-добре. Важното е че се започна :)
Хайде успех!
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Тази сутрин си викам, абе защо не видя отново кантара, може през нощта нещо да се е случило случайно - и к`во??? - минус 3 кила съм от трите дни детокс - УРАААА!!! :D
Започнах деня с прясно изцеден сок от ябълки и в него си сложих 3 лъжици овесени трици и 1 лъжица ленено семе. Доволно ми е, а знаете ли от какво ми е още по-доволно?!? :D
След малко ще се видя с Черитаааа :524 , в Северния парк, с децата и мъжовете, как да не ми е кеффффф :D На всички ви желая слънчева и щастлива неделя, и не преяждайте ей!!!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

bobichan написа:Вихър, големи поздравления :326 :326 :326 Много добре си се справила. За следващия път да знаеш ако ще нарушаваш правилата с чиста съвест може да го правиш със салата от сурови зеленчуци :) И аз имам 10 кг. за сваляне, ако искаш можем да си устроим леко състезание - така е по-лесно, но само ако искаш де. Ако някой друг е навит съм готова да посрещам предизвикатества :1062 ... ... ...
Бобка, благодаря ти :-) Аз съм съгласна за състезанието, ноооо.... в какво се изразява то?
Следващият път ще свалиш повече, сигурна съм, просто трябва да си търпелива и упорита. Аз съм с теб!

Мари-Жоли, благодаря ти за комплемента, който ми отправи тук преди 2-3 страници :oops: Щях да съм фина, ако не бях допуснала да нашишкавея толкова, и то без никакви други причини, освен недостатъчно движение и повечко похапване :oops: Иначе съм 149 см и съм кажи-речи джобно гадже :lol: , обаче в момента по-скоро мязам на кюфтенце :lol:

Стремежът ми е отново да стана около 47-48 кг, максимум докъм 50 кг! Сега съм :1053 цели :1053 :423 60 килограма, и то след свалените три кг, тоест допреди дни бях цели 63 кг!!! За справка: влезнах да РАЖДАМ Алекс точно 65 кг. Представяте ли си?! Направо се ужасявам от себе си :328 , но... няма да се отдавам на мрачни мисли, а ще си пътувам към целта.

Някоя от вас да спазва и лунната диета? Тя е много добра и също се осланя на помощта на Луната в борбата с излишните килограми. Аз съм твърдо решена да я спазвам и нея, освен детокса по пълнолуние. А именно на новолуние, първа четвърт, пълнолуние и последна четвърт (дано не разбърках фазите :1069 ) ще бъда само на ТЕЧНОСТИ (главно вода, може и чай с мед, кафе, мляко, сокове) - въпросът е да няма твърди храни. Сваляло се доста, а и организмът се пречиствал така. Сама ли ще съм на тази диета? :roll:

И така, този път наистина ЧАО от мен, на всички само добрини и хубавини желая от сърце :524
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от grigorovi »

Хей, браво, Вихрогонче!Само така! Отлични постижения! Толкова се радвам, когато някой е толква стриктен! Браво още веднъж! Бобич, меткай конкурса! Знаеш, че съм на линия. Нещо при мен започнаха много бавно да се свалят килцата последните 5-6 детокса, но предполагам причината е, че аз от 8-9 клас до завършването ми съм си била тези килограми и все пак организмът си има памет. Но с удоволствие ще се включа :222
Чери, абе аз да си кажа честно мисля, че ядките се включват чак утре. На детокс и на захранване не би трябвало да се включват, защото са богати на белтъчини и мазнини. Все пак обаче са много полезни, така че при всички случаи не си сбъркала.
А що се отнася до :1056 аз нещо тоя път много лека полека го давах. Друг път разцепвам белия жребец, ама сега... постно :lol: :1062 :221 :1069
Иначе съм 66,500, задоволително, даже супер при положение, че си мечтаех само преди 2 години да съм 74, така че... не се оплаквам.
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
маца73

Мнение от маца73 »

А добър ви ден и от мен! Незнам дали в моя телевизор е била грешката ама до преди няколко дни неуспявах да отворя нищо от този форум..... :1044 :1044 :1044 Влизам и гледам, че от седмици никой не е писал по нито една от темите........... И затова отидох да си пиша и да се хваля със снимки в старото място. Много съм щастлива, че наминахте да ме видите там!
За детокса съм пас този път. Започнах както подобава ама така се заблехосах с един крем карамел в ресторанта, че ми мина мерака. През последните дни съм на нервна диета и тя ми се отразява видимо и в обиколки и в килограми. Вчера бях на рожден ден и се бях барнала с панталон който съм си купувала преди да забременея с Васил!!!!!!!!!!!! :razz: Много се зарадвах. На килограми мога само да си мечтая да стигна Исето ама нали надеждата умира последна.......... Дано и с това да се похваля някой ден.
Иначе Теди държи и е бетон както винаги. Дори споря с нея и я убеждавам как ли не да хапне поне един плод!! Ама не!!! Като каже аз съм само на вода и до там. Вчерашния ден го изкара само на вода и толкоз. Днес ми беше на гости и аз си я гостих с броколи и гъбки леко задушени и две печени мариновани чушчици.
Аз да не повярва човек вчера и днес почивам та се намирам из къщи. Занимавам се с кашлящи хлапета ама и на това ще му видим сметката.
На вас целувки и сега като съм ви изхващала веднъш смятам да не ви изпускам за дълго........ :222 :329 :729 :629
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Маце, честит ви ресторант, че вече не помня писах ли не писах ли :202
Вихърче, няма условия. Идеята е да си споделяме, кой какви ги върши на къде върви. Ако има желаещи може и едим мини конкурс да си спретнем. Аз имам да мия , да мия, да мия срам от челото с един конкурс, но все пак се надявам някога да го измия.
Исе, гледах ти снимките във фейсбук. Страхотно изглеждаш, но щом си решила че имаш да сваляш добре дошла в отбора :). С теб ми е особено приятно да слабея :222 А и хубаво съм се сетила. Искам официално позволение да ти кача рецептите, които си ми пращала едно време в кулинарната тема.
Хайде до скоро.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

ЕЙ, забравихте ли ме ??? Тук съм . Детоксвах с Кики както винаги . Мина много добре . Сок от ябулки и чай . Мислих си за нашия кръг онзи ден ,но не в 15.15 а час по късно . Май съм била последна :oops: Радвам се ,че все хубави хора се събрахме тук . Ей да ни е жива и здарава МЕЦАНА :329 Вихрогонче е харесва ли ти детокса а ? Бързо се пристрастява човек особенно ако има такива верни другари нали :221
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

Еееей и тоя детокс го преборих, беее.Беше ми 16-ти подред. Ама бях желязна и през трите дена и резултата е -4кг :shock: Много съм доволна. Ако успея да запазя поне 3 ще е супер. Сега след захранването не знам, утре ще се меря рано-рано, че нали ще бързам за БИТИВИТУ :221
Вихрогонче, браво на тебе, :326 ти направо ме изумяваш. Ще ги стопиш гадините, само не бързай много, полеке-лека. :329
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Боже, божеееееее, докарах го и аз до отчет. Днес денят беше........ особено дълъг. Ма не ми се пише за него. Да кажа за детокса - и двата дни съм прегрешила с по 100 г. сурови ядки. Останалото - сокове......, вода, и ...... сокове. Резултат - минус 2 кг. За 2 дена перфектно - тръгнах от 75.5, тази сутрин бях 73.5. Целта да задържа на 74.5.... :1074 :1074 Трудности нямах, прегладнявания някакви свирепи също йок. Много добре ми се отразява движението по време на детокс - не чувствам глад!!!! Иначе днес като се захраних към 13 часа и като ми стана едно тежко, поспаливо, веднага изчезна енергията. Ама не мога вече да седя без храна, та ще трябва пак да свиквам на ядене :202 :202 .

Вихърче, браво за ентусиазма.....! 3 кила за начало са си просто..... убиец!!! Боби, може би ще ти трябват няколко последователни детокса за да почнеш пак да сваляш както трябва. Аз като се сетя до тази пролет май все по 1 кило съм сваляла.... И после вече се поотпуши ......... канализацията :) :) .

Иска, това как да го разбирам?!?
grigorovi написа: А що се отнася до :1056 аз нещо тоя път много лека полека го давах. Друг път разцепвам белия жребец, ама сега... постно :lol: :1062 :221 :1069
Специално словосъчетанието "белия жребец" :1069 :1069 :1069 . Хареса ми, ще го употребявам занапред. :1062 :1062 Чакаме и другите отчети. Хриско, Зори, Нели, Вер ако са я карали детоксово......

Маце, видях ти ресторанта в Часът, но не съм се логвала там....... от седмици. Утре обаче ще го направя заради предаването. Пожелавам ти да ти носи удовлетворение и да те вдъхновява! :)
маца73 написа:Незнам дали в моя телевизор е била грешката ама до преди няколко дни неуспявах да отворя нищо от този форум..... :1044 :1044 :1044 Влизам и гледам, че от седмици никой не е писал по нито една от темите...........
Трябва да ти кажа, че грешката е нито в твоя телевизор, нито в теб...... просто е в компа ти и нет-доставчика :221 :221 :221 . Тук не остава дори и ден без да е писано поне едно мнение.

Лека ви нощ от мене...... и приятни сънища!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

futarela написа:ЕЙ, забравихте ли ме ???
Даже не си го и помисляй, Фют!!! Умирачка има, забрава ....... не! :922 :922 Страхотно за детокса ви с Кики и ние с Момчил го правихме. Не си писала колко си свалила, ама ако се сетиш утре драсни. Айде, чакам те преди предаването в скайп на по :621 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Публикувай отговор