Баба Зима вече свари И сняг трупа на камари!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Баба Зима вече свари И сняг трупа на камари!

Мнение от Kleo »

bobichan написа:
Нели написа:Ще взема и аз да обявя един "код червено":
[img]http://news.fashion.bg/img10/red_wine_health.jpg[/img]
:620 :620 :620 :620 :620 :620 :620 :620 :620 :620 :620 :620 :620
:620 Предлагам да го задържим за по-дълго :620
Емка, Браво на теб! Страхотна си. Сега чакаме да се похвалиш с финалния резултат!
Хриско :326 :326 :326 Браво и на теб. Желая ти много удовлетворение от работата и успех на изпитите. Знам че ще се справиш...
vihrogonche написа:Бобичан, моля те разкажи ми за твоя чай от малинови листа! :923 Определено ме заинтригува, но не разбрах къде да намеря информация за този специален чай.
Я сега да видим кой не си е написал домашното :222 Доктора го препоръчва за сваляне на температура. Пробвала съм го многократно. Има го във Врбената изсушен, а това лято го пробвах и в прясно състояние. Пак действа. За около 15 минути сваля 39 градуса. До колкото си спомням важеше въобще за малините - сладко, компот, сироп, сурови плодове, листа... От както съм го пробвала не давам никакви температуропонижаващи. Пиши ако нямаш книгата да пусна инфо в здравния как точно се приготвяше. По стандартна рецепта беше да киснеш за около 2 часа, но когато стане напечено запарвам за 10 минути, прецеждам, слагам бучка лед и давам веднага...
Нямам книгата, Боби, а наистина ми стана интересно за така силния лечебен ефект на малините!

Относно код-червено, напълно съм съгласна с предложеното от Нели:

[img]http://85.14.28.178/tialoto/files/artic ... rticle.jpg[/img]

Наздраве и от мен! :222

ЕМИ, Хриско, голямо браво на вас, момичета! Гордея се с вас и постиженията ви! Все така напред и нагоре да вървите :326 :524 :923
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Дроид, интересни линкчета си предложила на нашето внимание :940
Детето вече рисува охлюви, кучета и пеперуди с длани и пръсти, много се забавлява :222
Аз пък ще прегледам психотестовете за деца в начална училищна възраст :)
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте и спокойна неделна вечер! Много се радвам пак да "видя" тук Боби и Хриско! Хриси, честита работа! Дано да се чувстваш удовлетворена! А Емка.... от теб очаквам само хубави новини!

Кратка съм, но се опитвам да си спазвам съботно-неделната карантина от компютър :1062 :1062 ..... иначе ще остана без очи :???: :???: .

До утреееее! Оставям ви с една много подходяща за романтично начало на вечерта песен.... :222 :222 Have You Seen Her.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

:1147 :1147 :1147 :1147 :1147 Eй такова ми е в момента :lol: Измина една много натоварена, но и много интересна и различна седмица за мен.На 28.01. е деня на Разград и по случай празника има различни изяви в града.Една от изявите беше госпъл концерт.Всички музикални формации и организации се включихме и заедно пяхме.Браян Фентрес (естествено негър :mrgreen: ), ни беше диригент и учител.Голямо пеене падна и големи репетиции.Ако някой преди време ми беше казал, че ще пея някога госпъл.... :221 щях да му се изсмея.По принцип не е сред най любимите ми жанрове.Но противно на очакванията ми много се забвлявах и много ми хареса.Голям майтап беше докато координирам движенията и пеенето :1062 :1062 :1062 Та снощи закрихме изявите в града с този концерт.Та това беше новото при мен.Иначе от вчера каката кашя :126 :328 - нищо ново под слънцето, но ще се лекуваме.
Чери, благодаря за песничката.Много нежна и отпускаща :) .Радвам се, че и Боби и Хриско са се включили :923 На зад не съм ви чела :oops: извинявам се, че пропускам
да споменавам имена.За всички еднаголяма мечешка :940 и :329
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро утроооооооо!!! Кафенце на брега?!?!

[img]http://thehousedeals.co.uk/images/galle ... akfast.jpg[/img]

:954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954

Цветка, не знаех, че пееш :shock: :shock: , обаче страшно се изкефих, че е така....... ще чакаме да пуснеш някое клипче с твое изпълнение! :razz: Сериозно говоря! А песента от снощи ...... според мен има общо с госпъла и то без да искам! То май общото е само в хора зад ЕмСи Хамър, ама както и да е ...... аз, колкото и да е странно, обичам госпъл. Поне от този вид. :222

Иначе, какво да ви кажа.... събота и неделя се намотках както само аз си знам :1062 :1062 :1062 . Единственото ми излизане събота, беше женската ни квартална сбирка в едно кръчме :827 :527 :620 - много отпускащо и зареждащо! А вчера..... вчера се отдадох на мааалко, мъничко къщна работа :lol: :lol:, сменяйки чаршафите и чистейки. След което отидохме до сопола на цариградско шосе да търсим обувки за Момчил, че неговите зимни такива го предадоха. Ееее, освен невероятно много хора, препълнени с дрехалаци магазини, чиито ветрини са окичени с нищо незначещи надписи "РАЗПРОДАЖБА", друго не намерихме. Убедена съм, че повече едва ли ще мога да закарам Момчил да пазарува и в Карфур :1062 :1062 - побърка се от хора, от големите разстояния, от чакането на опашките както за колбаси, така и на касите..... направо не е истина колко неща могат да изнервят 1 мъж :221 :221 .

И ето ме днес, отново на работа.....

Бобка, питаш ме кое толкова ме плаши и ме притеснява в разболяването?!? Ами не знам, ама наистина не знам. Даже не мога да го обясня, да не говоря, че не мога да го контролирам........... то е вътре в мен, вътрешно убеждение, че нещо не е наред, всъщност си е психоза.... Обаче не искам така да започвам седмицата. Днес има страхотно, макар и нетоплещо слънце тук! Пожелавам слънце на всички ви! :954 :954 :954 :954 :954 :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

:954 :954 :954
Ей, от работа не може да се изкаже човек :221
И ние си имаме нетоплещо слънце.
В комплект с лек леден ветрЕц,
ту-там малко снежЕц
и доста коварен ледЕц.
А вчера, в морската градина,
който имаше шейна намина.
Всъдеходи за асфалт и сняг
татковците дърпаха във чуден впряг.
:221 :221 :221
Благодаря за кафенцето Чери, супер е :940
Чудесен ден и успешна седмица на всички хубавИчки с ръкавички :1140
:923
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ХОРА, НЕ Е ИСТИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ГЪНС ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ! ПРОСТО..... АЗ СЪМ В БЯСНА ЛУДОСТ :fan :fan :fan :fan :fan :fan :fan . КОЛКО ПЪТИ СЪМ ГО МЕЧТАЛА, НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ.... СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ ПИША ТАКА НЕСВЪРЗАНО, НО ТОВА МИ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ОТ ВСИЧКИ ГОЛЕМИ И ГРАМАДАНСКИ ТИЙН МЕЧТИ, ДА ГИ ГЛЕДАМ И СЛУШАМ НА ЖИВО....... И ТЕ ИДВАТ :328 :328 :328 :plezya se :plezya se :plezya se :plezya se

DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

EEEEEEEEEE. Чери страхотно, браво много се радвам за теб, абсолютно разбирам как се чустваш! И аз си имам такава тайна мечта да видя Селин Дион да пее на живо! Супер :923 :923 :923
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Чери, :828 много се радвам за тебе.Няма нищо по хубаво от една сбъдната мечта :954
А относно пеенето.Това ми беше сефтето след последните раждания :1062 Като се замисля само колко съм се занемарила.Имам песни, но не пея солово.Пея в хор, но понеже не знам как да кача mp3 от РС :oops: за това не съм говорила до сега.А от концерта мога да кача по късно снимки като ми ги изпратят.Условието беше да да сме облечени в черно бяло и познайте как в последния момент си намерих дрехи :1062 от както напълнях се мъкна с дънки и тениска или пуловер :???:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

cchery написа:Бобка, питаш ме кое толкова ме плаши и ме притеснява в разболяването?!? Ами не знам, ама наистина не знам. Даже не мога да го обясня, да не говоря, че не мога да го контролирам........... то е вътре в мен, вътрешно убеждение, че нещо не е наред, всъщност си е психоза.... Обаче не искам така да започвам седмицата. Днес има страхотно, макар и нетоплещо слънце тук! Пожелавам слънце на всички ви! :954 :954 :954 :954 :954 :954
Чери, това че осъзнаваш, че имаш проблем (аз лично не съм забелязала, но ти си знаеш най-добре) е прекрасно. Знаеш ли защо, защото според мен това е по-трудната част. Сега можеш да пробваш някаква самовнушение - мога да се справя, това е само една хрема, която не е по-силна от мен, мога да се владея и да не изпадам в истерия и т.н.
И аз в момента пробвам тази "терапия" - нямам много голям напредък, но ще обменяме опит :D
Страхотно море, страхотно кафе. Радвам се за ГЪНС.
Мари :954 :923 :329
Диди, и аз благодяря за сайтовете. Ние с Митето още не сме рисували с ръце, но за сметка на това сме боядисали по няколко прозореца :221 Та това определено ще ни е от полза.
На всички останали :329 :329 :329
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
мама на мария

Мнение от мама на мария »

Добро утро от мразовит Пловдив,при нас днес е -20градуса.
Пожелавам ви на всички да ви е много топло в душите и сърцата! :954 ,аз сега отивам да си приготвям ориза..
Заключено