Ето ме и мен тук до стената.Има няколко неща, които искам да променя и ще се радвам да ги споделя с вас, защото правйки ви съпричастни с това аз ставам по отговорна за изпълнението им.На първо място искам да променя:
* моето собствено отношение към мен самата.Да спра да се подценявам и комлексирам от това което съм, да се науча да се обичам.Да започна да отделям време и за себе си а не само за семейството.Обичам децата си и съпруга си, но проблема е, че изостваих всичко, което съм аз за да съм по пълноценна за тях.За съжаление малко късно осъзнах грешката си.Никой не спечели нищо от това, че се обезличих.....Искам отново да започна да пея, да свиря, да рисувам...и вече направих няколко макар и плахи стъпки в тази насока
* Искам да отслабна.Искам и аз като вляза в магазин за дрехи да мога да си купя нещо а не да търся рамер от двайсетина ХХХХХХХХХХL.Искам да мога да тичам на воля с децата без да ме заболяват коленете, искам да мога да правя отново лицеви опори без да ми пръщят китките от напора на тежкото ми тяло....Искам да усещам онази лекота, която чувствах преди...
Това е съвсем накратко
http://belkok.hit.bg/untitled%20copy.png[/img]
Цвети, вярвам, че ще успееш!