Направо съм болна!Утре чакам един приятел да го погледне и да каже сще ли стане или не и тогава ще му мисля,че ссега хич не ни е до това...
Не съм ви чела назад,надявам се всички да сте добре,ако има болнички бързо да оздравяват!

Да! Нямаш грижи. Ако пък забележиш, че бебко нещо се изрива, просто спри клеевата. Обривите ще изчезнат заедно със спирането на причинителя им (ако въобще клеевата е проблема!).valrus написа:Момичета,мога ли да пия клеева тинктура докато кърмя?
Много ми е спешно,че всички бяха болни покрай мен и мен нещо ме "пъне"
Емка, знам, че ти е неприятно, но имай предвид, че често подобни интервюта са..... компроментирани, т.е. има хора, които са нагласени за тези места и т.к. процедурата изисква да има интервю, се провеждат такива.... но местата печелят предварително нагласени хора! Със сигурност ще намериш работата, която ще ти пасне!ЕМИ написа:Здравейте момичета, влизам на бързо да ви кажа, че след цяла седмица чакане на резултатите от конкурсът ми за работа, вчера обявиха! За съжаление на интервюто са ме оценили с 4 и не се класирам!Трета резерва съм, което означава , че трябва да се откажат трима кандидати за да ми се обадят! Много съм разочарована, бях убедена , че много ме харесаха, отговорих на всичките въпроси съвсем честно и точно! Но всяко зло за добро!
Поздрави на всички и хубав ден
Бубка, дано скоро ви оправят компа!bubalina написа:Привет момичета! На гости сме,докопах се до компа и вендга у меццата! Да се оплача -компютъра ми се развали-баш на РД-то!!! Голям подарък!!!![]()
![]()
![]()
Направо съм болна!Утре чакам един приятел да го погледне и да каже сще ли стане или не и тогава ще му мисля,че ссега хич не ни е до това...
Не съм ви чела назад,надявам се всички да сте добре,ако има болнички бързо да оздравяват!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()