И дано обстоятелствата се подредят по-добре за теб отколкото си предствяш!
Понякога така се случва..всичко се изспипва наведнъж с голямата кофаНо храната няма да помогне.В такива моменти и на мен ми се иска да се натъпча, но си казвам...какво по добре ли ще ми стане после?!НЕЕЕ! Ако стана 100 кила отново ще ми се решат ли проблемите и така вече мисля, че го надживях това с неконтролируемото ядене по време на стрес и проблеми.Можеш и ти повярвай си
Кафета, чайове , фрешове......това си е добавка.Булка Марулка написа: До обяд Чукча пил 500 мл фреш грейпфрут, 1 кафе (300 мл) и 2 чая общо 600 мл. И малко водичка, не повече от литър.
Тъкмо реших, че ще ме похвалитеCheva написа:Кафета, чайове , фрешове......това си е добавка.Булка Марулка написа: До обяд Чукча пил 500 мл фреш грейпфрут, 1 кафе (300 мл) и 2 чая общо 600 мл. И малко водичка, не повече от литър.
![]()
Чистата водица , даже димяща (топла) е това , което се брои за течност.
ofika написа:![]()
![]()
Мили момичета, редовно ви следя и се радвам на успехите ви, а на доброто настроение и отношения най-паче.
Искам да ви зарадвам с успеха на една млада жена, която е направила 12 ПОД-а и е отслабнала с 30кг. Тя работи в магазинче до нас и преди няколко месеца поговорихме за детоса, тъй като майка й има Хашимото и моите проблеми. Майка й не се решила да опита, но дъщерята понеже има диабет решила да прави ПОД всеки петък. Освен смъкнатите килограми, доста добре се е повлияла и кръвната захар.Момичето продължава, защото иска да свали още поне 10кг.За пореден път се убеждавам, че с постоянство се постигат успехи. Желая ви ги от сърце по време на детокса и след това.
Ето , сега ще те похваля!Булка Марулка написа:Отчитам успешен ПОД и -1.4 кг