ехо 2 и още нещо

Свобода на словото
Заключено
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Re: ехо 2 и още нещо

Мнение от Hrisi »

Тихо е! Дали вече всички спят!?Нашите днешни тв.звезди не се мернаха за да разкажат повече подробности около днешното им тв. представяне.Сигурно са изморени.Ще чакаме утре вашите разкази.
Лека нощ на всички.
Усмихвайте се на сън и хубави сънища да ви навестят.
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Вер страхотен разказ и картинки! Марчи Боби бяхте много красиви дами и се представихте достойно ! Чери ама ти и от разтояние ги разбиваш в БТВ-то . Много хубава схема или там както се нарича. Браво !!! :326 :326 :326 Ей, да запомнят детоксващите мами и Доктора . И да споделя най после комшийката се впечатли и май ще мога да я навия за поне ден детокс . Тя е с наднормено тегло ,говоря и за нас от много време ,но чаках да узрее и сама да пожелае . Днес с майка й са гледали и леле бяхя много впечатлени. Браво момичета ,браво Док - голям екип!!! Е много горда бях сутринта и даже леко си поплаках от радост ,че съм част от вас!!!Мари жоли много сте хубави!
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

Ааа, тука сме, бе Хриско. Но нали не може всичко да е прекрасно, докато аз си бях У БИТИВИТУ ми звъняли 100 пъти на Моника Госпожите, че повръщала. Та от НДК- айде в детската градина, айде после на доктор, голямо драйфане беше. Биха й една инжекция Деган да спре и аз си й давах разните си му там наще си лекове и Сега се поуспокои и заспа, дано да нямаме ексцесии нощес. Та затова не се вяснах аз днес. Сега като заспа домочадието, рекох да се разпиша и аз. Още веднъж много благодаря на всички. :329 Обичам Ви.
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

Вееер, пак си бродила по баирите. Много е красиво.....Искам и аз някой път да отида на такова място и да посрещам слънцето и луната....
Сега сигурно си подготвена повече отвсякога за предстоящото ни пречистване. ;) Ще видя как ще се справя аз с него.
Мари-Жоли, много сте сладки с твоята принцеса, като две горски нимфи сред пъстрите есенни листа. Тоя ваш тати много обича да снима и си личи, че го прави с голяма любов.
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

:225 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДИМИТРОВЦИ, ДИМИТРИНКИ И ДРУГИ ИМЕННИЦИ. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА ПОЧЕРПЯТ ПОДОБАВАЩО. ВЕСЕЛ ПРАЗНИК :1007
:224
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Ver

Мнение от Ver »

Hrisi написа:.Отново ти благодаря, че я сподели с нас. :329
Хриси, аз също има за какво да ви благодаря!
Както казва една приятелка (нали Линди :222 ), нищо няма особен смисъл, ако няма с кого да го споделиш!Та, в този ред на мисли, благодаря ви, че ви има за да има на кого да разказвам :)
Hrisi написа: Кога ли ще знам, че има скала Орела, кога ли ще видя раждането на деня високо в планината и кога ли също ще видя това нежно докосване на високите "етажи" от слънчевите лъчи.
Не така Хриси! Сериозно питам: Искаш някой път заедно?! Нещата са по-лесно отколкото си мислиш ;) :922

Марчи, Готова съм за утре! Взех си орехи, жито, ябълки и мед имам :) Взела съм си още бойния дух и желанието! Дано съм си взела достатъчно воля :221 Ще се виждаме по често в другата тема :) Вале готова ли си?
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

mari_ko написа::225 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДИМИТРОВЦИ, ДИМИТРИНКИ И ДРУГИ ИМЕННИЦИ. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА ПОЧЕРПЯТ ПОДОБАВАЩО. ВЕСЕЛ ПРАЗНИК :1007
:224
И от мен също
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Момичета помагайте, ангин хил дава ли се на деца на 1 година, и другият ми въпрос е ехинацея няма от много време във Вербена, някой използвал ли е на д-р Тайс да си купя евентуално?
Mstar

Мнение от Mstar »

Много благодаря за поздравите!
Нали съм Димитринка.....
Не си харесвам много името ,но с удоволствие ще Ви почерпя!!!!

:1059 :1038 :1039 :623 :820 :1004 :627

Вер имаш талант на пътеписец!!!!! Хриско е права , като те сравнява с нашите велики класици.Аз настръхнах и изпитах същите чувства, които ме вълнуват като чета Алеко,Вазов......Невероятно си предала и картина и емоция! :326
Аз също ти благодаря за споделеното щастие!!!!!! :329 :329 :329

Еми аз съм ползвала Ехинацея на Тайс,но моите деца бяха ок.3 - 4 г.Не е лоша.Според мен можеш да я ползваш,докато намериш от "Вербена" или нещо друго!

:325 :922 :922 :922 :329 :329 :329
Ver

Мнение от Ver »

MStar, честит Имен ден!
Не се сещах, че има някой от форума с това име. Бъди здрава и Усмихната! :225 И благодаря за признанието!
А май Миташки на Боби - да ти е здрав, пакостлив и много щастлив!
Заключено