Плод,ориз,водичка за стройна снагичка

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Булка Марулка

Re: ПЛОД, ОРИЗ, ВОДИЧКА за стройна снагичка

Мнение от Булка Марулка »

Cheva написа:
Булка Марулка написа:Отчитам успешен ПОД и -1.4 кг :954
Ето , сега ще те похваля! :1062

Браво! :326 :326 :326
Чакай да се изпъча от фукане и да се изчервя за протокола :1098
Cvet написа:Отчитам пореден неуспешен ПОД. Не отслабвам, а продължавам да пълнея. За един месец след спиране на цигарите +10.4 кг. Отчаяна съм. Не знам какво да правя :328
Цвет, аз като спрях цигарите качих точно като теб, че и повече. Изпитвах огромен, неконтролируем апетит :1028 Ама постоянно ядях! Буквално! И нищо не можеше да ме спре :fan Много обнадеждаващо, нали :1047 До колкото си спомням толкова ужасно беше първия месец, средата на втория намаля и третия вече се успокои този глад. До колкото съм чувала почти всички минават през тази фаза. Гледай да се удържиш да не пропушиш пак, а килограмите ще тръгнат надолу със сигурност :923 Като се замисля за онзи период и аз не бих издържала ПОД тогава, ако ще и да бях вързана :1053 Така че мисля, че е нормално да не удържаш и съм сигурна, че всичко ще се нормализира скоро! :524
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Момичета и аз съм с вас на ПОД,въпреки че рядко влизам за отчети,но ще се коригирам скоро,Успех на всички :329
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Ver написа:Пепи, споко :)
Не се обвинявай. Случват се такива неща.
Сега имаш сериозна причина ;) да успееш с детокса.
Аз когато изпитам Огромен Глад си правя сок от моркови и портокали. Ако трябва изпивам 1/2 литър, може и повече :) Сока от моркови много засища! Предложението на Чери също е добро :524 Салтака вечер (без сол с лимонче), може да предотврати "дерайлиране" ;) А както виждаме всички, носи и добри резултати :)
:326 Чери!
Благодаря ти Вер ...наистина сега съм доста мотивирана и се надявам да успея по време на детокса...исками се да започна и житене,та трябва дда отскоча и в друга темичка
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Добро утро !!! :954
Както бях обещала, днес ще направя опит да се отърколя на ПОД-а :221
Казвам опит, че нямам абсолютно никаква психическа нагласа :oops: Направо бях изключила, че днес е 7-ми / пълнолуние/. :128 Добре, че ви наглеждам в съседната тема за детокса :1062 и току що ми светна :plezya se
А и цял следобяд съм на курс, където е адски студено, та не зная какви ще ги натворя. :1058
Ще намина надвечер на отчет.
Определено имам нужда от мнооооооого подкрепа :923
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

И току що установих, че ми свършил кафевия ориз :126 :126 :126
В 9ч. чакам техници и не мога да изляза Дано поне свършат по-бързо, че да успея да си купя ориза и да го сваря преди курса. :1044
Ver

Мнение от Ver »

droidd написа:Определено имам нужда от мнооооооого подкрепа :923
От мен я имаш, Диде :923 :954
И аз ще се пробвам днес. Малко да превключа на режим ;)
мама на мария

Мнение от мама на мария »

Дроид,и от мен имаш,много силна подрепа. :923
Аз утре ще съм на ПОД,за захранване...то не му е ден,според таблицата,но си мился,че е подходящо за захранване..или пък греша? :roll:
Cvet

Мнение от Cvet »

Диди, успех днес. Знам, че можеш, така че не се предавай и ще успееш :923 :329
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Здравейте и от мен,днес съм с вас....... :923
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Епиктет
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

ехооо,има ли някой тук????Да споделя,че днес на мен ми е много трудно,от сутринта никаква не съм я свършила,около 2 и малко л димяща вода половинката ориз,само със сминдух,а и чая ми е без мед,тъй като нямам,всичко ми се хпава,а тепърва започвам да готвя за семейството :328 отдавна не съм правила ПОД,да не говорим за детокс,което сега си казва думата,но....съм решила да успея,за много от вас може би е смешно,но аз трудно издържам на такива режими,нямам воля за храната,обичам да си хапвам,а и ми е вкусно и си мисля,че само човек като мен би ме разбрал,но ето,тук съм и ще успея........ :923

Епиктет
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellis_stoyanova написа:ехооо,има ли някой тук????Да споделя,че днес на мен ми е много трудно,от сутринта никаква не съм я свършила,около 2 и малко л димяща вода половинката ориз,само със сминдух,а и чая ми е без мед,тъй като нямам,всичко ми се хпава,а тепърва започвам да готвя за семейството :328 отдавна не съм правила ПОД,да не говорим за детокс,което сега си казва думата,но....съм решила да успея,за много от вас може би е смешно,но аз трудно издържам на такива режими,нямам воля за храната,обичам да си хапвам,а и ми е вкусно и си мисля,че само човек като мен би ме разбрал,но ето,тук съм и ще успея........ :923
Елисче, освен "диета", ПОД и детокс означават ЗДРАВЕ! А и ти имаш поне 2 сладки, малки повода, да си здрава! Така че..... погледни от тази гледна точка и се опитай да устискаш! :923 :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено