Плод,ориз,водичка за стройна снагичка

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
мама на мария

Re: ПЛОД, ОРИЗ, ВОДИЧКА за стройна снагичка

Мнение от мама на мария »

Привет мили момичета от снежен Пловдив,тук при нас спря да вали снаг,но пък Т са си доста под нулата.
Аз вчера се претеглих на моя кантар и не останах много доволна от резултата.Все още съм си 57кг.Кога,бе значи ще стигна онези 50кг.?
ДРОИД на мен страшно ми допадна този кафяв ориз,наистина е все едно,че ядеш жито.Много ни се услади.И другите ПОД-ве ще искарам с него.Ти как така все рано ставаш?Май не страдаш от липса на сън ;)
ЕЛИСЧЕ и аз като теб,все на тестените неща налитам.Особенно,като бях бременна.Толкова банички изядох тогава,че едва ли можеш да си представиш.Сега пак е така...все такива работи ми се ядът.
ЧЕРИ моето мнение,е че повече ПОД няма да направя с бял ориз.От тук насетне само с кафяв.Горещо го препоръчвам.
МОМИЧЕТА ЛЕК ДЕН И ОТ МЕН :524
gelikas

Мнение от gelikas »

Здравейте девойчета!
Записвам се за ПОД за понеделник.
След детокса получих киселини и все още не са отшумели. Днес си взех Нукс Вомика 9 СН и започвам прием, но не мога да разбера защо се получи така. :1044 Спазвам правилата и на детокса и на захранването. Сега ще си правя всяка седмица ПОД, а за детокс ще видим.
:329
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

gelikas написа:Здравейте девойчета!
Записвам се за ПОД за понеделник.
След детокса получих киселини и все още не са отшумели. Днес си взех Нукс Вомика 9 СН и започвам прием, но не мога да разбера защо се получи така. :1044 Спазвам правилата и на детокса и на захранването. Сега ще си правя всяка седмица ПОД, а за детокс ще видим.
:329
gelikas(извинявай,незнам името ти)аз също ще съм с теб на ПОД в понеделник най-вероятно,за жалост няма да имам нет,така че няма да мога да съм ти виртуална компания,но...да знаеш с теб съм,най вероятно ще започна да правя и аз всяка седмица ПОД,защото след последния се чувствам супер,и най-важното запазих си 2-та килограма,които мислех че са.......дори аз незнам как д го приема,дали организма ми не е бил пълен с вода и от там да се получи такъв резултат :1044 никога до сега не съм имала толкова много кила наведнъж :1044 ,но пък това само ме радва и ако продължавам така...... :1128 :1040 :1068 :1204 :223
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

здравейте и от мен....аз също се записвам за понеделник..видях ,че фазата на луната е нА 14...но тогава няма да мога да съм на ПОД-а...предполагам и се надявам да съм някъде другаде :222
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Бройте и мен за понеделник :524 :923
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

И аз се пиша за понеделник! Много сме, силни сме :fan
Ver

Мнение от Ver »

droidd написа:.Днес даже съм вече 100 гр. повече от преди старта на последният ми ПОД.
100 гр? 100 гр? Ама, ти нали се шегуваш? Какво значение имат 100 гр?!
Я ги изхвърлете тези кантари :1062
Съвсем сериозно смятам, че честото мерене, води до сериозна зависимост. А е много гадно самочувствието и настроението ти да зависи от някакъв си кантар, нали :222
Особено пък ти Диди :923 Смятам, че изобщо, няма за какво да се притесняваш :524
Последно промяна от Ver на 11 Фев 2012, 14:51, променено общо 1 път.
Dari09

Мнение от Dari09 »

Ver написа:Я ги изхвърлете тези кантари :1062
Съвсем сериозно смятам, че честото мерене, води до сериозна зависимост. А е много гадно самочувствието и настроението ти да зависи от някакъв си кантар, нали
Вер, напълно те подкрепям! Особено електронните! Аз също смятам, че честото теглене по-скоро се отразява крайно отрицателно на процеса на сваляне на килограми, отколкото да го стимулира. Според мен целта да си влезнеш в някой панталон от близкото ( или малко по-далечно минало :lol: ), в който си се чувствал :1204 е доста по-смислена.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Лично за мен честото теглене има логика, защото сто по сто по сто грама.... и стават няколко килограма. Т.е. добре е човек да се следи. СТИГА ОБАЧЕ ДА НЕ СТЕ ПОДАТЛИВИ НА ЗАВИСИМОСТИ, ЗАЩОТО:
Ver написа:.... честото мерене, води до сериозна зависимост. А е много гадно самочувствието и настроението ти да зависи от някакъв си кантар, нали :222
Абсолютно е така! Вер, :923 :923 . Има толкова много поводи човек да си вкарва самочувствие, които поради притесненията, причинени от кантара, остават незабелязани!

Момиченца, благодаря за напътствията - днес, естествено, забравих да си взема кафяв ориз :128 :128 , но утре ще гледам да наваксам и понеделник съм на линия!!!! :954 :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Каква дружина сте се събрали, само ! :923
На мен ми е рано,до днес житих.
Вероятно към сряда, четвъртък ще си спретна един.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

cchery написа:Лично за мен честото теглене има логика, защото сто по сто по сто грама.... и стават няколко килограма. Т.е. добре е човек да се следи.
Точно това имах предвид.Преди години като почнах да трупам по 1, по 2 кг. и си виках : е, нищо работа. За колко ще ги сваля, като реша.Но, по 1, по 2......и станаха 20, а може и повече, че от един момент нататък, просто не смеех да се кача на кантара. :126 :126 :126
Та сега просто гледам да не допусна да изпадна в същата ситуация.
Ver написа:А е много гадно самочувствието и настроението ти да зависи от някакъв си кантар, нали :222
О, това определено е така. И затова стратегически го подминавам кантара, когато се чувствам тежка като слон :221
Заключено