Сега чак виждам темичката ти
Цвети
Пожелавам ти успех в начинанието! Има смисъл определно! Аз когато изпадна в трудно положение си казвам: "Където има воля, там има и път!" Пожелавам ти
Воля
За обложения език: почиствай се езика с лъжчка. Това е една йогийска практика, която е много лесна, но и много важна. Чрез езика се отделят токсини, но и се черпи енергия. За да може тялото да се снабдява с енергията от храната и водата, езика трябва да е чист. По принцип това се прави всяка сутрин, но мисля, че ти можеш да го правиш винаги , когато почувстваш нужда, защото сега тялото ти ще отделя повече.
За синузита: отново малко йога практика-прочистване на носа с хладка вода и морска сол. Всяка сутрин. Шмъркаш от едната ноздра, излиза от другата. Продават специални канички, с които това става много лесно:
http://www.yoga108.info/images/magazin/neti_pot.jpg[/img]
Ако не можеш да си намериш такава, на първо време става и с шмъркане от шепи или ако можеш да пригодиш друга каничка за тази цел.
Ако решиш, аз мога да ти купя и да ти я пратя
Цената и беше към 10 лв.
Една приятелка, която всяка есен-зима беше на Синупред, капки и прочее илачи, откакто прави прочистванията на носа от есента, няма никакви проблеми.
Още веднъж Успех и