Плод,ориз,водичка за стройна снагичка

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Re: ПЛОД, ОРИЗ, ВОДИЧКА за стройна снагичка

Мнение от Сиренце »

Офффф, този черен ориз така и не му намерих цаката да стане вкусен :1052 . Може и проблема да е в моя ориз :1044 - на IZZI.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Императорския и аз не можах да го докарам на вкус.Пробвах се на цели две кутии, но без успех.
Чери, разсмя ме с твоите преживелици с кафевия ориз :221 :221 :221 Аз ползвам на крина и го кисна поне 1 час преди да го сваря
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Един поздрав от мен за всички, които оризят днес:

Изображение
gelikas

Мнение от gelikas »

Здравейте оризантки!
Сиренце, страшен ти е кантарЪ. :1062 Моят Човек мисли като него. Дебела- слаба сЕ мА АрЕсВа. :1140 Там ми е спокойЦтвието. :222 Зарад това утре шЪ му спретна изненада- хем влюбена, хем пияна. Ако да е за 30 път. :1065
Та сега сериозно. Приключих! Да си кажа срамотите. :126 Цял ден без проблем- по протокол. Вечеря-салата от прясно зеле със съвсем малко лимон и зехтин, ама отде пощурях и 3 обезсолени маслини и малко, ама малко семки. Ама Той е виновен, казва- "Нищо де и те са плод-зеленчук". Само ме разхайтва. Те това е, ама пиша го успешен. :mrgreen:
Айде сега pepidzheneva, deina0071, cvety_rz, Cvet, Сиренце, cchery и ако някой съм пропуснала :329 , да ми се яват и да докладват. :222
ellis_stoyanova, и тя да даде задкулисен отчет.
Целувам ви и утре ви искам по- леки, че претоварихме Земята. :955
Cvet

Мнение от Cvet »

Привет, момичета! :421 Мина и този ден и както каза Джели, явявам се и докладвам, че денят мина без абсолютно никакви прегрешения :plezya se Една колежка донесе една тава крем карамел днес, но аз бях желязна :222 и отказах, макар че май не и стана особено приятно. След малко ще изпия последния чай за деня, с който течностите ще станат малко под 5 л. Хапнала съм ябълка и половина, 5 мандаринки и парче варена тиква. Надявам се скоро да има по-видим резултат при мен, още повече, че започнах да ходя на спининг 2 пъти седмично и доста пот тече от мен по време на тренировките. Това е засега от мен. Желая на оризещите успех и на всички спокойна нощ :329 :325
deina0071

Мнение от deina0071 »

gelikas написа:Здравейте оризантки!
Сиренце, страшен ти е кантарЪ. :1062 Моят Човек мисли като него. Дебела- слаба сЕ мА АрЕсВа. :1140 Там ми е спокойЦтвието. :222 Зарад това утре шЪ му спретна изненада- хем влюбена, хем пияна. Ако да е за 30 път. :1065
Та сега сериозно. Приключих! Да си кажа срамотите. :126 Цял ден без проблем- по протокол. Вечеря-салата от прясно зеле със съвсем малко лимон и зехтин, ама отде пощурях и 3 обезсолени маслини и малко, ама малко семки. Ама Той е виновен, казва- "Нищо де и те са плод-зеленчук". Само ме разхайтва. Те това е, ама пиша го успешен. :mrgreen:
Айде сега pepidzheneva, deina0071, cvety_rz, Cvet, Сиренце, cchery и ако някой съм пропуснала :329 , да ми се яват и да докладват. :222
Ха-ха-gelikas-твоят пост ме разсмя истински-БРАВО :326 също и за успешния ПОД :326 И аз се справих вчера и днес се чувствам отлично.За кг.незнам,защото няма да са реални-МЦ съм.Хайде,честит празник-много любов ви желая и много романтични мигове и щастливи моменти :329 Да обичате и да бъдете обичани :940
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

gelikas написа:Здравейте оризантки!
Е неееее, направо ме разсмя до сълзи :1069 :1069 :1069 :955 :955 :1069 :1069 :1069
Земята трябва дапочерпи щото от към мен и олекна вече с 5 кг :1069
Успех на оризещите днес
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

ПОД-ова съм, но нямам никакво време за компютъра. Изчезвам, но да знаете, че ви обичам и ви пращам прегръдки :923
nadetoabromova

Мнение от nadetoabromova »

:524 Здравейте скъпи дами,честитя ви двата празника желая ви много любов и вино да се лее днес :954 .ПОД-ова съм и аз нали днес е лунен ден ,след успешния първи детокс по пълнолуние ще правя ПОД на всеки лунен ден :fan .Хубав ден и страстна нощ желая на всички ви :329
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Булка Марулка написа:ПОД-ова съм, но нямам никакво време за компютъра.
И аз така :923 :923 :923
мама на мария

Мнение от мама на мария »

Привет момичета,днес и аз съм на ПОД,но за съжаление по стечение на обстоятелствата,съм на 2 кафета и още нищо не съм яла или пила.сега след малко,като поистине ориза започвам,да хапвам и пийвам.Успех на всички днес. :954
чЕрИ то при мен доста често се случва все да дояждам.Но мисля,вече да не го правя ще давам остатъка на кучо..той поне няма нужда от диета.
Хайде момичета похвалете се с добри резултати. :524
Заключено