Детоксикация в зряла възраст

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Публикувай отговор
Аватар
droidd
Философска система

Re: Детоксикация в зряла възраст

Мнение от droidd »

ofika написа:(нося си поли отпреди 3-4 години) и доброто самочувствие след детокс.
:524 Офика, какво по-хубаво от това :326 :923
eleen

Мнение от eleen »

Ето ме и мене в тази темичка. Но като гледам ... тя е съвсем замряла . Ехооо има ли някой ? :)
ema 57

Мнение от ema 57 »

Здравейте, не съм ви забравила, но...какво да кажа, ще се оправдавам де....правя год.отчети и си имам много работа сега :128 :1052 ...само работа и това е....то си е в реда на нещата за мен от януари до края на март.
....Най лошото е,че като ме поемат задачите до безкрай,от знам ли какво тичам често до хладилника :624 ...уж по малко нещо, но качих 2-3 кг....а даже си правя всяка седмица плодов ден, на фреш /без ориз/, но не съм правила дните по пърнолуние -януари и февруари. Абе пълна излагация :126 :328 , пак ще трябва да дойде април за да се нормализират нещата.
Момичета успех на по упоритите от мен :524 , аз си посипвам главата с пепел :128 , дано март успея да се включа по пълнолуние..абе голяма съм шматка :1134
:325 :1078 :1075 :1128 :1061
чао за сега - влизам в следваща задача
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

ema 57 написа:дано март успея да се включа по пълнолуние..а
Ема, ще те чакаме :923
Защо не включиш и ориза в разтоварващите си дни. :1044 Може пък да ти помогне да задвижиш свалянето на тези 2-3 кг. :329
ema 57 написа:....Най лошото е,че като ме поемат задачите до безкрай,от знам ли какво тичам често до хладилника
А за честото притичване до хладилника би могла да се справиш с
Анакардиум Ориентале 15 ch,подтиска апетита
прием: 10ч. и 17ч. по 5 гранули + 5 гранули, ако се появи неудържим пристъп на глад.
:923 :923 :923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ема, радвам се, че отделяш време и за тук! :923 :923 Мисля, че знам за какво натоварване става въпрос при вас...... имам добра приятелка, която е счетоводителка и буквално март е "мъртъв" месец за срещите ни :-| . Аз подкрепям Диди - включвай и ориз в разтоварващите дни. Трябва да ти кажа, че кафевият има вкус на булгур, сварено жито и ако си му сложиш мед и канела, ще си имаш буквално десерт в тези дни!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ema 57

Мнение от ema 57 »

"[quote="cchery"]Ема, радвам се, че отделяш време и за тук! :923 :923 Мисля, че знам за какво натоварване става въпрос при вас...... имам добра приятелка, която е счетоводителка и буквално март е "мъртъв" месец за срещите ни :-| . Аз подкрепям Диди - включвай и ориз в разтоварващите дни. Трябва да ти кажа, че кафевият има вкус на булгур, сварено жито и ако си му сложиш мед и канела, ще си имаш буквално десерт в тези дни![/qu."

и аз го харесвам кафявия ориз и даже готвя с него и обикновени дни, проблема е че ми е гладно в главата, а не на стомаха.....абе, просто ме гонят нервите и напрежението
Благодаря за съветите, ще опитам, дано имам време...то тия сметки и срокове ме побъркват, но ще мине и това
успех от мен за вас :524
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ема, успех и от мен! :524
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
ema 57

Мнение от ema 57 »

Здравейте мили момичета.Дълго не съм писала, а няма с какво да се похваля.Влизам и чета понякога по младичките.Няма да се оправдавам, но нещата толкова се промениха, че едва си събирам ума за ежедневието....и по тази причина съм зарязала всичко за себе си.Знам, че е лошо, но нямам нито време, нито сили.Просто гледам трима болни и се опитвам да се справя и с работата си, даже не успях да почина това лято, надявам се да го направя в септември за няколко дни.
Дано при вас е по нормално и да правите необходимото за здравето си.
:1098 :428
усмиквки за всички момичета
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ema 57 написа:Здравейте мили момичета.Дълго не съм писала, а няма с какво да се похваля.Влизам и чета понякога по младичките.Няма да се оправдавам, но нещата толкова се промениха, че едва си събирам ума за ежедневието....и по тази причина съм зарязала всичко за себе си.Знам, че е лошо, но нямам нито време, нито сили.Просто гледам трима болни и се опитвам да се справя и с работата си, даже не успях да почина това лято, надявам се да го направя в септември за няколко дни.
Ема, колкото и странно да ти звучи, мисля че те разбирам! Не знам колко съм млада, но и аз съм имала такива моменти, в които нищо не ми се прави. В които ежедневието ми сторварва цялото си бреме и чака от мен решения. Невъзможни подвизи, на които не съм способна. Човешко е да сме слаби. Чисто по женски е да се опитаме да дадем всичко от себе си за коя да е ситуация. Невъзможно е да сме съвършени!

Желая ти... това с болните да приключи - нямам представа от какво естество са им проблемите със здравето, но ако гледаш възрастни хора..... ще ти пожелая да имаш куража да намериш решение и за себе си!

Не знам каква музика слушаш, но в момента аз слушам нещо, чието заглавие е "Бягство/Избягай" или както решиш да си го преведеш ти! Ще ми се да ти го пусна... просто ей така за удоволствие:

[youtube]URGA-nCGnIg[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ema 57

Мнение от ema 57 »

cchery написа:
ema 57 написа:Здравейте мили момичета.Дълго не съм писала, а няма с какво да се похваля.Влизам и чета понякога по младичките.Няма да се оправдавам, но нещата толкова се промениха, че едва си събирам ума за ежедневието....и по тази причина съм зарязала всичко за себе си.Знам, че е лошо, но нямам нито време, нито сили.Просто гледам трима болни и се опитвам да се справя и с работата си, даже не успях да почина това лято, надявам се да го направя в септември за няколко дни.
Ема, колкото и странно да ти звучи, мисля че те разбирам! Не знам колко съм млада, но и аз съм имала такива моменти, в които нищо не ми се прави. В които ежедневието ми сторварва цялото си бреме и чака от мен решения. Невъзможни подвизи, на които не съм способна. Човешко е да сме слаби. Чисто по женски е да се опитаме да дадем всичко от себе си за коя да е ситуация. Невъзможно е да сме съвършени!

Желая ти... това с болните да приключи - нямам представа от какво естество са им проблемите със здравето, но ако гледаш възрастни хора..... ще ти пожелая да имаш куража да намериш решение и за себе си!

Не знам каква музика слушаш, но в момента аз слушам нещо, чието заглавие е "Бягство/Избягай" или както решиш да си го преведеш ти! Ще ми се да ти го пусна... просто ей така за удоволствие:

[youtube]URGA-nCGnIg[/youtube]
Благодаря за подкрепата.
Гледам двама възрасти и един с леки психични отклонения, слава богу не сме под един покрив, но с мъжа ми сме луднали.......лекари, готвене, чистене и малък ремонт предстои /това са неговите родители и брат/.Сега ще търсим поне човек за веднъж седмично да чисти.Ще се справим някък...не можем да ги изоставим...
...даже успяхме да починем за няколко дни в любимото ми Габрово /там е живяла бабата на мъжа ми/ и сега аз при всяка възможност ходя там-Балкана ме зарежда и е много спокойно.
А ...музиката е като мехлем за душата...харесвам много "Куин", фр.шансони, чилаут,лек джаз, класика от типа Чейковски, Лист, Шуман, Верди, Менделсон и т.н.и за мой късмет сега ми се скапа "устройството", а колоните са към друг компютър
Успех момичета, а аз щи се опитм следващият месец да вляза малко в режим и за себе си.
:329
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ема, с теб съм! Радвам се, че писа. Пък макар и да не споделяш само радостни неща... :923
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Публикувай отговор