Вале, големи прегръдки и от мен за тебvalrus написа:Здравейтее!
Ние сме добре,малко параноясвам,дали яде бебо,защото много бързо се насуква/има няма 5 мин/.Допълнително –майка ми и баба ми са черногледи,само ми повтарят,че ако не ям,няма да имам мляко.Много "недоброжелатели" покрай мен.Опитвам се да се заключвам.
Верка,Чери,Ели,Елисче,Цони,Нели,Петя,Деси,Еми,Цвети,Линди,Диди,дано не пропускам някой/абе всички/![]()
![]()
![]()
липсвате ми и ви прегръщам.

Нелка, точки 4, 6, 7, 8 и 10 са любими на нашата Пуха като особено старание влага при изпълнението на 4 и 6...... спането при човеците и надупването..... там е майстор! Има само един дребен пропуск в тази иструкция, а имено:
12. БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ
Ако ви се отдава, независимо дали ви се иска или не, хапете и драскайте човеците по всяко време. Не им давайте възможност да се чешат под чаршафите, защото не сте сигурни какво точно правят там - винаги скачайте и търсете източника на тайните движения под завивката! Бъдете нащрек, за да избегнете гнева на политащата към вас със заплашителни движения ръка, като захапете по-силно - така поради още по-силната болка ще накарате човека да забрави, че е искал да ви удари!
Абсолютно в десятката, Нели!

Гери, за кашлица виж дали да не вземеш малко Умкалор или Хустагил - добри са наистина!
Да ви се "похваля" - вчера сложихме шини на зъбките на Коки. Точно шини, а не брекети. И понеже едната цел е да съберем и подредим горните зъбки, а втората да изтеглим долната челюст с 1 мм напред, то шините са т.нар. "двучелюстни". След слагането им, говорът буквално е затруднен, т.е. артикулацията и чистото говоре и...... чак ми става мъчно, че вместо ефект, произведохме "дефект" на говора