В женския ни месец - детокс за здраве :)

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: В женския ни месец - детокс за здраве :)

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Да ви изпия фрешчетата аз на вас :1062 Дето така хубаво летят из мечешката бърлога и ми съботират ориза :1062 Много се радвам на детоксовата еуфория обхаванала всички ни :954 При това положение как няма да сме по здрави, че и по слаби дори :1098
Напускам ви...отивам да си видя манджата, която готвя за семейството и под секрет да ви кажа/издам какво им готвя (ориз ) :955 , но със зеления....ми тъй де няма само аз да го свършвам ориза в къщи :1069
А така, Цвете, само ориз им се полага ...... на семейството :D :D - ти да не би да ядеш нещо повече?! :955 :955 Смях, смях, ама като се върна малко назад и ще излезе, че твоето меню напоследък все на дърво расте :954 . И при това ако няма един тлъст минус за тебе :D - цитирам те от твоята темичка! :923

И аз много се радвам на детокс-обстановката тук! МНого сме, силни сме!

Моят детокс днес - почвам със суровите ядки, на които не издържах и тази вечер. Но поне бяха в количество, за което бихме казали, че просто "затъква" глада, а не го храни :) . Иначе - (едва) литър и половина сок, разреден с вода :oops: - не ми върви, не ми се пие и това е. Водата - над 2 литра със сигурност. Чай - 2 броя - тук съм за медал :1141 :1094 . Киви - около половин кило, 1 червен грейпфрут. Ами....... туйто - нищо работа. :1140 Към 8 часа тази вечер почувствах невероятен глад - бях на курс по немски и....... щях да си изям тетрадката :???: :???: , чак се разтреперах - точно и тогава "вкарах" ядките. Сега обаче няма и помен от тази "истерия", пия си чай от маточина и мента и планирам един хубав и "наспиващ" сън.

Трябва да спомена, че от кивито езикът ми е като на топлийки :plezya se :plezya se - егати и бодливото плодче :221 :221 . Накрая на порцията, която я хапнах на веднъж, се чувствах като индийски факир, който гълта ножове :1069 . Ансолът е решил да не влияе на нищо друго, освен на вкусовите рецептори на езика ми :mrgreen: :mrgreen: , ама за утре имам към половин пакетче и май цялото ще си го изсипя и се надявам по пътя за работа да срещна някоя мама с количка, за да поискам пампа :123 .
zdravez написа:Привет на всички!Това ми е 3-ти детокс-чувствам се ПРЕКРАСНО!Едно такова леко ми е та чак ми идва да литна...!До сега съм на 2 литра вода, 2 големи чая и 4 портокала.Учудващото е че не чувствам никакъв глад, само ми е студено и езика ми е обложен.Радвам се че ви открих! Възхищавам ви се за упоритостта и искренно вярвам, че съм намерила вярния път към постигането на желаните резултати! :923
Ей тоя студ ме съсипва и мене... ама...... какво да се прави?! За едното здраве малко криотерапия не е излишна. Иначе обложеният език е напълно нормален и много често срещащ се страничен ефект на детокса - той е показателен за започналите прочистващи процеси.
grigorovi написа: Моето детенце вчера чукна 40,1°С температура и от вчера е на детокс,а аз от днес.
Иска, какви са тия неща?!? Как е Кали днес?

Оставям ви сега... но само до утре преди обяд! :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
puf

Мнение от puf »

Милии моиии и аз съм на линия но нямам време да пиша :940
Днес започнах на 9 захранване до тук 3 литра вода 1 л.чай , 4 ябълки половин грейпфурт, 2 кивита, и 2 ч.л мед. Освен че ми е студно и много приспивно нямам оплаквания :lol:
Бързам да се гмурна под завивките на топло и да заспя сладко дори не мога да ви изчета но обещавам утре.
Хайде сега Лека и топла нощ от мен :940
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Здрав желаем на всички :1062
Ей така ,както си стоя на компа и ми кацна едно сокче пред носа :1062 :1062 Е,как утре да не съм с вас,а - кажете :1062

Сега сериозно - аз бях писала,че ще съм от утре.Купих си солта,но ми пише на плика "магнезиев сулфат ВТ".Трябва да е същото,защото едни неща пише на плика,като предишната англ.сол,но без тези големите букви.А и плика е с едни розови отенъци,че чак да ти се допие :1062

Ис,може и да си права,за часа-не помня точно,важна е идеята :923
Чери,права си - и на мен ми стана едно носталгично и мило - спомних си с много хубави чувства за онова време,как тръпнехме при всяка стъпка и колко единни,искренни и истински бяхме.Не казвам,че сега не сме - напротив-много е хубаво,че това добро дело се разраства и добива все по-вече популярност.Но тогава бяхме малко и докато проправяхме пътеката - аз след вас първите,де :razz: ,тръпнехме в невинно очакване на нещо много хубаво.В този ред на мисли,липсват ми Хриско,Дани,Мимозка,Зори и тя май не е писала.Ами Вер и МарииИИИ :shock: :1062 Я бързо пред строя :1062
:329 :923
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
pinzi

Мнение от pinzi »

Чери БЛАГОДАРЯ МНОГО, че се отзова и ми отговаряте с Док!.. То направо пиршество ще си устроя. Аз стартирам от утре и ще са 2 дни, защото в неделя пак ще ми е плодов и...да не взема да глътна хладилника от глад. Купих си яйца уж за детокс с белтъци и грейпфурт ама много скъпи бе...и тази вечер мъжа ми гладен, аз нали на диета и не готвя та...си метна 5 в тигана и за мен нищо не остана :1062 ...май май ще си цедя пак сокове от грейпфурт и....ще се подкрепя и с едно помело когато ми пристърже......То и аз понякога правя мелези между сок и чист плод - най-често ябълка...ама мисля, че по добре така отколкото да си навра главата в тенджерата. :1062

Искам и аз да споделя, че от както през 2010 октомври направих първият си детокс не съм боледувала. Вярно прекъснах някой и друг месец или ги правех през един, но определено си имат ефект. Чувствам се добре, вече нямам и болки в стомаха, съчетавам храните, сутрин закусвам с плодове и вечерям най-късно в 8 часа.

Утре сутрин ще си грабна едно от тези фрешчета, които валят тук.

За сега лека и до утре.
Ver

Мнение от Ver »

lindorina написа:.Ами Вер и МарииИИИ ....
Е, верно е, че се позагубихме по детоксово време, но те нещата се променят и за това са интересни :)
И аз детоксвам сега :222 . Имам нужда от детокс, но нямам потербност да пиша за него :)
Успех на всички и много Слънчев ден!
deina0071

Мнение от deina0071 »

Добро утро :954 Желая ви една страхотна,усмихната и ползотворна сряда изпълнена с много свалени килца :954 За мен ден втори успешен и още -600гр(дотук 1.600кг)за два дни :1062 Продължавам и днес и утре след обяд захранвам.Вчера прегрешение няма,само вечерта хапнах 3 кръгчета краставица,ама тя се вода та мисля,че не се брои :mrgreen: Успех на всички днес :524 Мама на мария благодаря ти за хубавото пожелание :923 и да не са 2кг. колкото и да са кяр си е.И утре да не забравите 15.15часа :922
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Добро утро, момичета! Успех на всички ви :923
Не издържах на безсъние, глад, нерви, притеснения и болки. :424 Надявам се другият месец да съм с вас.
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

[youtube]AbaNGU1CrXI[/youtube]

Поздрав за всички - успех с детокса и приятен старт за деня!

Аз само набързо да споделя ,че от днес съм с вас.Изпих солта сутринта,след което заведох малката ,напазарувах и сега ще готвя.Чаят от пресен джинджифил ме чака,по-късно сокчета.
До по-после :524 :923
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
мама на мария

Мнение от мама на мария »

Добър ден на всички момичета,аз вчера бях безпрегрешения.Но..днес май ще си се захранвам с Под.Незнам дали може такава комбинация,но пустия му Ансол. защо успявам само веднъж да го преглътна?Нищо,важното е че не се отказвам дори и 1 ден да го правя,пък и всяка седмица като правя ПОД,мисля,че макар и бавно ще има резултат.
Много свалени кг. пожелавам на всички момичета и с нетърпение ще чакам срещата ни утре. :329
jasmin

Мнение от jasmin »

Добро утро и от мен :954
Аз и днес съм на линия, вчера издържах, но вечерта ми беше мноооого студено. Спах с поло под пижамата и чорапи, не ми се беше случвало досега.
Хубавото е че сутринта ми беше топличко - и на душата и на телцето :razz:
Успешен ден на всички от мен :940
jasmin

Мнение от jasmin »

мама на мария написа:Добър ден на всички момичета,аз вчера бях безпрегрешения.Но..днес май ще си се захранвам с Под.Незнам дали може такава комбинация,но пустия му Ансол. защо успявам само веднъж да го преглътна?Нищо,важното е че не се отказвам дори и 1 ден да го правя,пък и всяка седмица като правя ПОД,мисля,че макар и бавно ще има резултат.
Много свалени кг. пожелавам на всички момичета и с нетърпение ще чакам срещата ни утре. :329
А защо не продължиш без ансол? :1044
Заключено