Момичета, бройте ме и мен.
Нямам време да чета, но ще съм с вас.
Въпреки че имам много важна биснес среща в 2:30, но се надявам до тогава да е приключила. А и да не е ще изключа за минута!
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
И аз ще се включа, винаги е много позитивно и зареждащо, напомня ми за преди, когато ги правехме всеки месец, беше толкова мило. Липсваше ми, имам огромна нужда от нещо такова. Настроих си напомняне на телефона, за да съм сигурна, че няма да го пропусна или да забравя.
и аз ще съм с вас момичета...и много се радвам...аз преди години съм го правила,но с не толкова много хора а с една моя приятелка с която живеехме доста далече една от друга,тя във Видин аз в Пловдив....беше вълнуващо и неповторимо преживяване....
Радвам се много ,че утре ще бъдем заедно дори и само в милсите си ....е до утре в 15:15...с всичката положителна и зареждаща енергия...
Момичета, аз съм нова в уютната бърлога, но съм чела във форума за мисловния ви кръг. Ако нямате нищо против, ще се включа и аз, стига да успея да остана сама по това време. Мисълта е невероятно силната енергия, идеята е страхотна!!!
Минават лични съобщения през мен, аз чета 8.03 ,
с пълното убеждение, че денят и моментът са били днес и
съм пропуснала......и чак сега загрявам, че събитието предстои!
Утре ще съм с вас.