Плод,ориз,водичка за стройна снагичка

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: ПЛОД, ОРИЗ, ВОДИЧКА за стройна снагичка

Мнение от Kleo »

Отивам да си сваря оризчето за утре. Този път ще съм на сладък ориз, за целта днес си купих акациев мед, имам си и канела вкъщи. Ябълките са приготвени, жълти превъзходни. С две думи: готова съм :222
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Добро утро!
И аз ще я захващам днес с ПОД-а, ама незная докъде ще стигна :1044
Мотивация = 0. :128
Ще си накисна оризеца, пък да видим какви ще ги натворя./ще се чуе :roll: /
Но да не всявам смут в редиците :1058
Успешен ден на всички :923 :923 :923
tita

Мнение от tita »

И аз, и аз ... обаче съм мотивирана на макс. Дори мисля да спестя ориза и да заложа на зелена салатка (обожавам я таз салата) :954

Освен това си пожелах няколко неща за мен си, както посъветва Вихърчето, че е добре при новолуние.
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Аз днес пропускам,следващия път може би,а запазените кг от предния път са цяло кило :222 като начало добре,ако успея всеки път по килце да задържа,........................ :1068 :1204 Успешен ПОД ви желая :329 :524
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Този път съм на сладък ориз - бяло сварено оризче, с добавени канела и пчелен мед. Напомня ми десерта мляко с ориз, само където мляко няма, а вместо захар има мед. Плодовете ми са няколко златни превъзходни ябълки. Нека ми е зле :1062 На всички под-ващи желая лек и успешен ден! Днес и Луната е с нас, да дерзаем.
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Дали да не се присъединяяяяя?? До сега съм на една ябълка и чай, след малко излизам и ще се прибера към 6, та може и да успея, ама без ориз.
droidd написа:/ще се чуе :roll: /
:524
deina0071

Мнение от deina0071 »

Здравейте,сладурки :plezya se И аз днес съм с вас :954 Времето навън е прекрасно и си правя ПОД-а за сега с лекота :fan Усмихнат,слънчев и резултатен ден и утре на отчет :1045
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

zdravez написа:Момичета, и аз мисля утре да съм на линия за ПОД-а!Нещо от както пия хормонални таблетки не се чувствам много добре.Уж не ям много, пък имам чувството че съм като балон и главата взе много често да ме боли...
Наде, помисли си дали да не минеш на варианта с ! Не казвам, че това е решението, но пък кой знае!

Дидииииииии, едни големи :224 :224 и още по-широки :1122 за теб! Нормално е това с мотивацията - в крайна сметка през зимата бяхме толкова навити и стриктни, че се изгуби баланса. Поне на мен винаги ми трябва и период на размотаване, за да си почина и да се амбицирам отново!
deina0071 написа:Здравейте,сладурки :plezya se И аз днес съм с вас :954 Времето навън е прекрасно и си правя ПОД-а за сега с лекота :fan Усмихнат,слънчев и резултатен ден и утре на отчет :1045

Дейна, драго ми е много да те видя! :923 :923

Цони, Вихърче и цялОто компания, успешен ден ви желая, а утре да се отчетете както му е редно1
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

cchery написа:а утре да се отчетете както му е редно
Абе утре си е за утре, аз да си кажа за сега. :222
Голям зор видях днес........аха да се предам ама издържах до сега поне за храната съм на 6 /ама изпих една малка ракия, :oops: що ми се припива все на ПОД-а-незнам. :1044 Сигурно за дизинфекция :221
Дано да няма други прегрешения.
Утре ще си кажа :1047
Стискам ви палци на всички :524 :923 :923 :923
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

И аз да си кажа сега: отчитам ПОД на вода, кафета 2 в 1, 3 големи ябълки и оризчето, подправено с канела и пчелен мед :222 Дотук добре, ако не беше шоколадовият бонбон :oops: , с който ме почерпи шефката ми по случай откриването на Стройко и за късмет на изложението ни, е, не можех да й откажа, съгласете се :cool: В момента вече ми е доста гладничко, но устисквам положението и се радвам, че изключая бонбона от шефското тяло, нямам друго нарушение. Ще видим кантарчето какво ще покаже утре сутринта, но каквото и да посочи като цифра, аз съм доволна от себе си.
Zozo

Мнение от Zozo »

Момичета, аз днес ви изоставих. Два дена бях зле със стомаха и гладувах по неволя. И днес вече трябваше да се насиля да ям, защото ми прималя, отмаля и всичко останало. Вярно, че кантарът показва даже още кило минус под резултата ми след детокса.. Но пък не се чувствам иделано :(
Радвам се за всички успели, браво на вас!!! :923 :329
Заключено