Един детокс през април, здравето ни би подобрил

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
deina0071

Re: Един детокс през април, здравето ни би подобрил

Мнение от deina0071 »

Здравейте на всички :954 Както винаги се оформяме страхотна компания :954 И аз смятам да съм на детокс 4,5 и6-на 7 захранване :222 Успех на всички :1069
jasmin

Мнение от jasmin »

И аз съм с вас :) Привет на всички детоксващи :222
Вихрогонче, хареса ми идеята ти и днес ще опитам да съм на ПОД, а следващите дни на детокс... Може и в събота да пробвам ПОД, ама за толкова напред не смея да се заричам, че нещо все се излагам накрая :oops:
Успех момичета!
Нека хубавото време навън ни помогне във възвръщане на формата и самочувствието. :1104
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

Цоп, запис и от мен. Аз също мисля да детоксвам на 4, 5 и 6-ти, а да захранвам на 7-ми. Браво, момичета, пак голяма компания.
Зори, ти както винаги си нашата будна съвест, благодаря за темичката :329
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Хайде и тука да ви светна за едно нещо, че в темата за конкурса може някой да не го е видял.

Пускам една подсказка за по-добри резултати. Д-р Михайлов сподели, че негов пациент е отслабнал 12 кг само със спорт и приемането на Хром пиколинат

1. Какво представлява и какъв е произходът му?

Хром пиколинат се счита за най-добрия източник на хром. Хромът е минерал, който е от съществено значение за производството на инсулин в организма.

Инсулинът е хормон, който стабилизира нивото на кръвната захар в организма. Бирената мая се счита за най-добрия източник на хром, но храни като царевица, ябълки, цвекло, домати, пшеничен зародиш, трици, сладкия картофи, също са богати на този минерал.

2. Какви са свойствата му?

Изследванията показват, че хромът е важна част от нашата диета. Хром пиколинат може да има много полезни ефекти, когато се включи в хранителния ни режим. Той засилва ефекта на инсулина в организма, подобрява усвояването на глюкозата, а така помага за по-добро кръвообръщение и поддържането на нивото на кръвната захар.

Хромът носи полза при придобиването на енергия, изгарянето на мазнините и изграждането на мускулна маса. Той подпомага организма при намаляването на теглото като спомага да се изгради мускул на място на излишните мазнини. Намаляването на излишните мазнини и увеличаването на чистата мускулна маса са само част от положителните качества, които хром пиколинат притежава.

3. Кой има нужда от него?

Много хора са имали големи постижения, когато са добавили хром пиколинат към хранителния си режим. Проучванията показват, че повечето хора в САЩ имат дефицит на хром в организма си. Почти всички могат да използват хром в диетата си.

Използването на хром пиколинат като хранителна добавка може бъде много полезно с напредването на възрастта, а също така, когато не се храним с добре балансирана диета. Тъй като преработените храни са бедни на този минерал, добавянето му е необходимо, за да поддържаме нивото на глюкоза и енергия в тялото. Всеки, който иска да има достатъчно енергия, да изгори излишните мазнини, да увеличи мускулната си маса, имат нужда от хром!

4. От какво количество се нуждаем? Има ли странични ефекти?

Научните изследвания и литература предполагат, че суплементация в рамките на 50-300 микрограма дневно е подходяща при диета от 2000 калории на ден. Когато се приема в такива дози, хром пиколинат не е токсичен за хората. Прекаляването с него може да се окаже вредно.
ИЗТОЧНИК

Д-р Михайлов препоръчва 200-400 микрограма дневно.
Марчи :222 :222 :222
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Зори, добре си се сетила да постнеш ценнта информация и тук, за хора дето не участват в конкурса :524 :326
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Цопа- лопа тук и аз като всички вас ))))Утре с КИКИ сме на линия. Започваме детокса на сок грепфрут и портокал. Надявам се да мине добре . Лично аз съм напълняла и имам нужда . Сега съм 69 кг. Да видим след детокса))) Надявам се да няма проблеми и да мине леко. Успех на всички! Имам болки в гърба от ляво сякаш някой ме натиска и се надявам с детокса това да отмине . Ако ли не трябва да ида на лекар а хич не ми се иска .
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Vicky-Picky

Мнение от Vicky-Picky »

Минавам за последно днес, че мъжовете ме чакат вече за спинкане :plezya se
Цитрусите са купени, през деня успях да се въздържа от необуздано хапване, за вечеря ударих един оргооомен таратор и зелена салатка.
Ансолчето беше 1 чаена лъжичка за бременни, нали? Не помня, не съм правила детокс от ноември, а дори тогава не съм пила, много ми се гадеше.
Радвам се на тайфата, която се е събрала този месец, надявам се за всички да е успешен!
Лека нощ, мецанки :1028
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Вики, една чаена лъжичка е за бременни и за да не ти се гади те съветвам да я изпиеш суха с няколко капчици вода върху лъжичката. Аз само така успявам да я изпия иначе много ми се гади!

Ав си взех солчица днес и смятам да детоксвам с цели плодове - ябълки и круши!

Лека нощ
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

:1116 :1116 :1116 :1116 :1116 :1116 :1116 :1116 :1116 :1116 :1116 :1116
УСПЕХ НА ВСИЧКИ ДЕТОКСВАЩИ И ПОЛУТАКИВАУСПЕХ НА ВСИЧКИ ДЕТОКСВАЩИ И ПОЛУТАКИВАУСПЕХ НА ВСИЧКИ ДЕТОКСВАЩИ И ПОЛУТАКИВАУСПЕХ НА ВСИЧКИ ДЕТОКСВАЩИ И ПОЛУТАКИВАУСПЕХ НА ВСИЧКИ ДЕТОКСВАЩИ И ПОЛУТАКИВАУСПЕХ НА ВСИЧКИ ДЕТОКСВАЩИ И ПОЛУТАКИВАУСПЕХ НА ВСИЧКИ ДЕТОКСВАЩИ И ПОЛУТАКИВАУСПЕХ НА ВСИЧКИ ДЕТОКСВАЩИ И ПОЛУТАКИВАУСПЕХ НА ВСИЧКИ ДЕТОКСВАЩИ И ПОЛУТАКИВАУСПЕХ НА ВСИЧКИ ДЕТОКСВАЩИ И ПОЛУТАКИВАУСПЕХ НА ВСИЧКИ ДЕТОКСВАЩИ И ПОЛУТАКИВАУСПЕХ НА ВСИЧКИ ДЕТОКСВАЩИ И ПОЛУТАКИВАУСПЕХ НА ВСИЧКИ ДЕТОКСВАЩИ И ПОЛУТАКИВАУСПЕХ НА ВСИЧКИ ДЕТОКСВАЩИ И ПОЛУТАКИВАУСПЕХ НА ВСИЧКИ ДЕТОКСВАЩИ И ПОЛУТАКИВАУСПЕХ НА ВСИЧКИ ДЕТОКСВАЩИ И ПОЛУТАКИВАУСПЕХ НА ВСИЧКИ ДЕТОКСВАЩИ И ПОЛУТАКИВАУСПЕХ НА ВСИЧКИ ДЕТОКСВАЩИ И ПОЛУТАКИВАУСПЕХ НА ВСИЧКИ ДЕТОКСВАЩИ И ПОЛУТАКИВАУСПЕХ НА ВСИЧКИ ДЕТОКСВАЩИ И ПОЛУТАКИВАУСПЕХ НА ВСИЧКИ ДЕТОКСВАЩИ И ПОЛУТАКИВА

:1116 :1116 :1116 :1116 :1116 :1116 :1116 :1116 :1116 :1116 :1116 :1116
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

и аз съм от утре с вас момичета,купих си цитруси и му е време вече....че доста попрекалих напоследък... :1062
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

pepidzheneva написа:и аз съм от утре с вас момичета
Пепиии, :923 радвам се да те "видя"!!!
Успешен старт момичета !!! :524 :954
Заключено