Ами стана вече, ще се включи и тя. има още 5 кг за сваляне.grigorovi написа:Абе то и сега е убийствена, ама ако и Бообич се включи ще стане страшно.danid написа:Ако се появи и Бобича конкуренцията ще е убийствена
Нали слабеете, че

Ами стана вече, ще се включи и тя. има още 5 кг за сваляне.grigorovi написа:Абе то и сега е убийствена, ама ако и Бообич се включи ще стане страшно.danid написа:Ако се появи и Бобича конкуренцията ще е убийствена
Хахахах, Дани, значи сме в играта се тебе!danid написа:И аз до там стигнах, по празниците пак върнах всички килограми, но не се отказвам, ще ги сваля поне до другите празници
Дани, много добре и точно казано :!:danid написа: Реално както виждаме борбата е със самите нас и тя е много по-тудна от всяка друга надпревара.
И аз се съгласявам с това! За мен няма проблем с тази система, която си си избрала, Цвети! Важното е да не се губят принципите на здравословното хранене! И въобще на здравословния живот.cvety_rz написа:Дани, много добре и точно казано :!:danid написа: Реално както виждаме борбата е със самите нас и тя е много по-тудна от всяка друга надпревара.