КОНКУРС ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ ЗА ВЕТЕРАНИ

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Публикувай отговор
danid
Философска система

Re: КОНКУРС ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ ЗА ВЕТЕРАНИ

Мнение от danid »

grigorovi написа:
danid написа:Ако се появи и Бобича конкуренцията ще е убийствена :329
Абе то и сега е убийствена, ама ако и Бообич се включи ще стане страшно.
Ами стана вече, ще се включи и тя. има още 5 кг за сваляне.

Нали слабеете, че :1055

:329 :329 :329
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Аз още не слабея, в някакво неприятно плато съм, но ще отмине и отново ще започна да свалям!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ехоооооооооооооо, алоооооо и други такива :1062 :1062 :1062 - кой докъде е с тази работа?!?! С конкурсната и отслабващата?!?! Аз съм доникъде, ама това само за тази седмица - другата смятам да....... отскоча с 1-2 килца надолу като си включа пак ПОД-а и тичането сутрин!

При вас ?!?!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
danid
Философска система

Мнение от danid »

И аз до там стигнах, по празниците пак върнах всички килограми, но не се отказвам, ще ги сваля поне до другите празници :221
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

danid написа:И аз до там стигнах, по празниците пак върнах всички килограми, но не се отказвам, ще ги сваля поне до другите празници :221
Хахахах, Дани, значи сме в играта се тебе! :221 :221 :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

danid
Философска система

Мнение от danid »

Чери,

сетих се за идеята ти за втората книга на нашия доктор. Какво ще кажеш да я осъществим за раздаване на наградите за този конкурс така стимула ще е по-голям? Ама с тези резултати да не станем за смях. :328

Аз от днес започвам без кръшкане вече и да видим кой кого в битката Даниела срещу килограмите.

Хубав ден
Дани
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Срам не срам си признавам, че резултата при мен е 3 кг, но за съжаление на горе :126 :126 :126 Таман се похвалих, че изкарах за сефте празниците както трябва без да се "наплюскам така както само аз си го умея" и след това му отпуснах края.Много неща ми се стовариха на главата и буквално се оставих по течението :oops: Както и да е стъпах си вече на краката емоционално и запрятам ръкавите и започвам да отслабвам :mrgreen: ( за съжаление за кой ли път го казвам това)
Миналата година не мога да се сетя точно кой беше споменал за системата - 60 тук във форума.Поразрових се и намерих какво представлява и се реших да се пробвам.В комбинация с ПОД , Детокс и Системата - 60 отслабнах миналата година.Казвам го, защото искам да прецените дали варианта е удачен за конкурса за отслабване, тъй като при този начин на хранене закуската е най питателна ако мога така да се изразя.За обяд има известни ограничения а вечерята е най "орязана" и е до 18 часа.Разбира се аз съм нагодила нещата според моите принципи и разбирания за здравословно хранене :!: Авторката на системата от 120 кг е смъкнала на 60кг, което ме впечатли.Пиша всичко това не за да правя някаква реклама, а защото принципа на хранене е точно обратен на това, което препоръчва док. Михайлов - да се закусват плодове или да не се закусва.Нека да преценим отговарям ли на условията за конкурса при това положение :1044 Не, че този месец имам резултат за отчитане де :oops: :oops: :oops:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
danid
Философска система

Мнение от danid »

Здравейте,
и аз нямам какво да отчета засега, но имаме още цели 2 месеца нали? Ще наваксаме.

Цвети, за мен е ок така и не вярвам и другите момичета да възразят. Реално както виждаме борбата е със самите нас и тя е много по-тудна от всяка друга надпревара.

Успех на всички, междинните отчитания са само пожелателни. Хубаво е някоя от нас да отчете свалени килограми, за да ни даде нов стимул, но ако няма здраве, както казах има още цели 60 дни.

Хайде до детокс :221
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

danid написа: Реално както виждаме борбата е със самите нас и тя е много по-тудна от всяка друга надпревара.
Дани, много добре и точно казано :!:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
rosa_bg

Мнение от rosa_bg »

Не съм влизала скоро. Май напоследък не съм от най-сериозните :oops:
Все пак имам минус и това е важно, защто не вървя нагоре а надолу. Около 1 кг съм свалила, но и това е добре предвид празниците и моето не системно сваляне на кг. Дано вие сте по-успешни от мен. :329
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:
danid написа: Реално както виждаме борбата е със самите нас и тя е много по-тудна от всяка друга надпревара.
Дани, много добре и точно казано :!:
И аз се съгласявам с това! За мен няма проблем с тази система, която си си избрала, Цвети! Важното е да не се губят принципите на здравословното хранене! И въобще на здравословния живот.

Публикувай отговор