С плодово-оризов ден- без токсини и обем

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
tita

Re: С плодово-оризов ден- без токсини и обем

Мнение от tita »

:940 Чева ... те твоите +2, са съвсем различни +2 ... така че, давай момиче! :923

Аз отдавна не съм писала, но сега ще отчета на веднъж 2 успешни ПОдни - 63.300 :1048 ... което за мен значи, че не си връщам вече традиционния 1 кг, след свалените детоксни. И тъй като нямам друг ориентир за положителният ефект от детоксикациите и ПО дните, проверявам цифричките на кантара ... и съм хепи, че нещата се движат в желаната посока. :524

Но, да си призная и аз малко изоставих ориза ... 'ми като не ми се яде. :1044 Сега съм го заменила с малко зелена салата с лимон и няколко капки зехтин.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Истината е, че вчера прецаках ПОД-а, при това напълно съзнателно. Вечерта бяхме канени на първия РД на сина на моя приятелка. И въпреки, че знаех за поканата, вчера сутринта бях забравила и си сложих ориза. Момчил като се събуди ми напомни и........ аз си доварих ориза. Купих си пътьом за работата черешки и ягодки и така - бях режимна до 19 часа. Но след това.... :626 :627 и...... тъй.

Не се срамувам и няма да слагам такава емотиконка. Даже ще напиша, че спазвам сносен режим от доста време и малко ми натежава. Та..... не се отказвам, но мисля за почивка известно време. Не искам да демобилизирам никого и ако някой напише в тази тема "Кой е с мен в понеделник на ПОД?" едва ли ще откажа да се отзова! :1062 :1062

Така, подред на номерата - Зоринко, много добре сте го решили с Жоро за колективния ПОД - винаги е сполучливо, когато и половинката ти е режимна. И междудругото седмицата 3 - 7-и май е само една седмица все пак....... така че спокойно можете да си я позволите! :954 :923

Чева, ти си ми пример - много пъти съм ти го казвала! Не мисля, че трябва дасе притесняваш за твоите + 2 кг. По-скоро това е мой дерт, ама за моите си + 2 кг. :lol: :lol: . И да продължа за примера - пример си как пред очите ми един човек промени не само живота си, а отношението към живеенето изобщо! :923

Тита, браво и на тебе! И на мене ориза ми идва в повече вече, ама и само плодове не ми стигат :1062 :1062.

Ами това е! засега......
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
danid
Философска система

Мнение от danid »

Аз вчера бях на зеленчуков, че от плодовите не свалям, а предишните 3 бях на бананова диета, но нали знаете във вида й всичко без банани и резултата е :328, е не чак толкова зле, още имам 1 останало от детокса килце надолу. Та така от вчера с нови сили продължаваме в къщи 90-дневната.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
олеся

Мнение от олеся »

Аз от днес стартирах седмица на така нар. "АЛКАЛИЗИРАН ДИЕТИЧЕН РЕЖИМ" или казано по човешки - на зелева супа :1062 .
Сутринта станах и установих, че до 24 май има точно 1 седмица и понеже тогава ще пътуваме реших, че днес е крайно време да започна. Иска ми се да подбутна малко кг. надолу, че на детокса да съм по-резултатна.
А и самата аз си усещам, че ми трябва нещо мъничко, което да подкара теглото надолу. Мислих, мислих и отидох до магазина и си напълних една 5л.тенджера със зеленчуков борш.
Днешният първи режимен ден мина успешно и по правилата.
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Търколи се и тази седмица .... :roll: :razz:
И утре съм на ПД, нещо му отпуснах края. Вчера изписахме малката бебка
и имаше леко пиршество. :1062 А имам да взимам контролни седмични мерки,
снимки да си правя...не са за преял човек тези суетни дейности.... :plezya se
Та затова, утре ще се отводнявам и ще свивам телесни обиколко. :mrgreen:

Чери, от ПОД-а ли ще си почиваш, че не ми стана ясно ?

олеся, успех в начинанието "зелева супа"! :1028
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cchery написа: пример си как пред очите ми един човек промени не само живота си, а отношението към живеенето изобщо! :923
Заинтригува ме ! Ама наистина ли ?! :425
Определено ми е трудно да се видя отстрани и наистина не знам.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Cheva написа:Чери, от ПОД-а ли ще си почиваш, че не ми стана ясно ?
Ами, Чева...... май да. Не знам все още, но трябва да променя нещо - това знам със сигурност.
Cheva написа:
cchery написа: пример си как пред очите ми един човек промени не само живота си, а отношението към живеенето изобщо! :923
Cheva написа:
Самата истина е това, Чева! :) Сериозна съм! :940 :940 :940
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Много ми е ведро, леко едно такова, особено като поспах 2-3 часа следобед. :1028
Тези ратоварващи дни са вълшебни, особено като им е свикнал човек! :954
олеся

Мнение от олеся »

Изкарах третия режимен зелев ден. Нямам представа защо, но този път супата не ми е толкова гадна на вкус. За първи път слагам глава целина и може би тя убива неприятния вкус на зелето.
Утре вече ще мога да хапна банани в 8 и 10 ч., а следобяд кис.мляко. Т.е първите дни (най-тежките) минаха. Усещам, че съм се смалила и се чувствам добре. Много съм доволна, дано и кантарчето го потвърди. :954
danid
Философска система

Мнение от danid »

Браво Олеся,

Разбрах че и Марчи ще се мята на супата, освен да ви подкрепя и аз, ама първо ще се навия добре. Аз съм я правила 2 пъти до 4 ден и има ефект дори така.

Днес не си провалих плодовия въпреки всичко, а най-горда съм с дъщеря си, преглъщаше в Макдоналдс, но устоя на изкушението, въпреки че всичките и приятели похапваха сандвичи и картофки. Утре ще я наградя, дано и кантара да ни зарадва, така още повече ще усети смисъла на "жертвата" си.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

олеся, :326 :329 :326 :923! Браво !
Само така ! :954
Много обичам да чета такива постове! :227

danid, браво на теб и дъщеря ти ! :323

И аз си спазих режимът и след малко отивам да сваля мерки :1028
и да правим фотосесия с корема и Дариа. :954