cvety_rz написа:Пренебрегни я тази апатична серия заради нас, Чери

Искам ми се лично на мен да чета и да гледам нещо различно от пъпки, пъпки, пъпки......
Смехурко, виждам те

Как си? Къде се губиш?
Ееееееееее, Цвети, само заради тебе..... спи ми се, ама да не губя инерция. В общи линии мога да кажа, че като звук и като вокални изпълнения, този концерт беше един от най-добрите досега!

Подгряваща група беше АНАЛГИН - много ги харесвам. Изкараха поне 4 нови за мен парчета

. Гласът на Звезди просто не е мръднал...... мек, висок, галещ...... звучен, топъл... уау. И дори да не чува нищо, на човек му стига да види с какво настроение този човек стои на сцената... а усмивката му те поглъща просто в своята безкрайност. Някакси ..... на лицето му пише ЩАСТИЕ! Пускам ви 2-3 неща на АНАЛГИН:
[youtube]4oUy3eiTcH8[/youtube]
[youtube]hCk0KezzhUQ[/youtube]
МАНДАЛОТО ЛОПНА
На Звезди не му се тръгваше, ама... Юръп не чакат. Макар че имаше половин час пауза между двете групи. Ама то добре, че имаше време, че иначе при наличието само на 3 тоалетни, разбирайте 3 кабинки за жени, половин час си е много малко време. Вече трети концерт ходя в зала Фестивална и не преставам да се чудя защо........ не наемат химически тоалетни. Ама да не разлайнянвам повествованието

.
Юръп си се появяват! От познитите на всички техни песни, изпяха само 4. Всичко останало беше от албумите им след повторното събиране през 2004. В общи линии ми допаднаха много. Но запомних имената само на няколко от тях. Ето моя избор за вас (не пропускайте първата балада - аха да е тотална конкуренция на Кери, ама още ми е нова, за да я възприема така):
[youtube]_6oGp8epgXc[/youtube]
[youtube]QZK4krbGgmY[/youtube]
[youtube]7oZdrUBcckg[/youtube]
[youtube]w4wli-r61CQ[/youtube]
Джо Темпест си е все същия строен чаровник, но без русата буйна грива

. Като че ли почнаха концерта плахо предвид, че залата не беше пълна - може би да бяхме към 3000 души. През цялото време си мислех, че ако можехме да ги гледаме в апогея им - втората половина на 80-е, националният стадион нямаше да събере всичките фенове. Ама нещо капризна е станала българската публика. Стари били..... организаторите били скапани....... брех. А като нямаше възможност за никакви групи?!?!?! Карай. За мен този концерт беше мноого добър. Разбира се, новите песни не са така популярни, но влиза страхотната Суперстишъс, при това с нов, малко по-твърд аранжимент....... залата ехти, грухи и пръхти...... няма човек, който да не пее. Ето тук Джо вече разбра, че нещата ще са сериозни тази вечер и за първи път се усмихна. И така продължи до края. А когато се чуха началните акорди на Кери........ не мога да ви го опиша, но лично аз чувствам нещо като експлозия вътре в мен.... сякаш тялото ми досега е било с пробойни, които точно този концерт и обожаваните от мен песни запълват и запазват слънцето вътре в мен, да грее точно там, където е необходимо. Кери...... кой не я знае?! Таква прекрасна балада..... толкова много копнежи, мечти, трепети, целувки и не само е отнесла...... любов, нежност, вричане, обещание.... а гласът на Джо е все онзи същия - извисяващ се до небесатата, недокоснат, но докосващ, близък, но и недостъпен.... грабва те без да можеш да си близо до него..... ще ти се, иска ти се, но....... това е - можеш само да гледаш и слушаш!

То хубаво, че този концерт не се случи преди 20 години, че както се влюбвах тогава от нищото и страдах, че точно на мен никоя звезда няма да ми обърне никога внимание :lol: :lol: :lol: . Сега вече съм го преживяла, а и отделно от това Аксъл Роуз така се е ошишкал, че...... може и на мен да кандиса :1140 :1140 :1140 :1140 .
Ето ви още една хубава песен от новите албуми на Юръп:
[youtube]OJDojVZqdJo[/youtube]
Идваме до кулуминацията - следва Рок дъ найт..... и ....... нашите тръгват да си ходят! :shock: :shock: Брех, не че не е по сценарий - сет листът им е еднакъв за всички страни, ама все пак... Дъ файнъл каунтдаун кой ще ни изпее?!?

Викаме, пляскаме, дюдюкаме и крещим...... и нищо от това не е изкуствено. Да всички, знаем, че ще се появят за бис и че ще завършат с най-великата им песен на всички времена, но искаме да го видим! И да.. връщат се. Пеят още една нова песен и ... без да правят пауза следва ....... най-великата ..........
The Final Countdown...... е, ако ви кажа, че в края й бях потна от скачане, викане и пляскане! ама не просто потна, а мокра..... от пот..... ако гледате клипа, ще видите как скача публиката на тази песен - това правихме и ние в зала Фестивална! То на тази песен няма и какво друго да правиш де.... Джо вече се задъхва, защото и той скача

, но пее ли пее..... Гласът му и за секунда не спадна! Казвам го пак, защото и на концерта на УАСП Блеки беше прегракнал още преди да запее, а на Синдарелата

Том Кийфър направо се знаеше, че има здравословни проблеми с гласа си, не просто прегракване. Тук обаче Джо се справи блестящо и групата слезе от сцената.
Велика група и ..... малко публика! Странно е защо се получава така, че една Цеца събира около 18 000 в зала армеец, а големите Юръп само 3000......... Но не искам да завършвам негативно. Още повече, че съм сигурна, че ще имаме поне още една много велика песен точно от Юръп.
[youtube]BtlkT3IOX2g[/youtube]