Здравей,Боби!Много благодаря за информацията,разбира се,че знам за чая от малини,но последния път като ми свърши и въобще не съм се запасявала с него

общо взето шкафчето с билки доста оредя,но ще трябва скоро да го попълвам,а и вечно съм сама когато са болни и понякога се случва да не мога да отида до WC-то,какво остава да запарвам чай,ще кажете ама какво толкова,ама когато няма кой да гушне малката,а тя не ми дава да мръдна,нямам време да запарвам,прецеждам и прочие,колкото и лесно и бързо да изглежда,а може би тогава съм прекалено нашашкана и немога да мисля за нищо друго освен...знам ли....ангините и аз се научих да боря,с каката за сега се спрявяхме без АБ-та,но може би Ивка е с доста отслабнал имунитет поради скорошното боледуване,никненето на зъбчета и незнам още какво,луда работа
Момичета,днес ни разтресе за пореден път,беше ужасно,толкова силно се разбуча всичко,тъкмо хранех децата и както държах чаша с айрян той буквално се разплиска пред мен,беше много силно,но поне беше за кратко,около 3-4 секунди,защото когато трае по-дълго е направо кошмарно времето,през което очакваш всичко да спре,много се изплаших,грабнах децата и добре че беше вкъщи,но спеше,дойде от спалнята гушна малката и18 застанахме по касата на вратата,вече бяха излезли съседите,аз си взех сакчето,което ми стои на закачалката от май месец,сложих още малко неща и излязохме навън,после отидохме в един парк и там сояхме до към 18 и после се прибрахме пред блока в градинката,сега всикчи сме вкъщи,но само се ослушвам,тъкмо бях попревъзмогнала страха си,а утре ми се налага да остана вечерта сама с децата,страх ме е,казвам ви,ужасно е,по телевизията казват че нямало паника и нещо такова,но хората масово се изселиха от перник,кой където има да отиде,други пък ще спят по колите и въобще не са толкова спокойни колкото описват,и този път ни се размина,толкова се надявам да няма вече толкова силни,но само Господ знае...............все пак страха е "прегърна"сърцето ми и ме притиска...........Пожелавам ви лека и спокойна нощ и моля ви,просто се помолете за нас