Последният юлски ден за начало на детокс е отреден

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
danielka_y

Re: Последният юлски ден за начало на детокс е отреден

Мнение от danielka_y »

Добро утро и от мен :954
И аз да се отчета
-2кг :1141
Много съм горда от себе си! Благодаря момичета - без вас нямаше да успея - другия месец съм пак с вас.
Странно, но се усещам, че имам сили поне за още 1 ден на диня :1062
Тази сутрин вече изядох 2 праскови и след малко и аз ще хапна няколко лъжички овесени ядки.
За обяд салата с печен пипер и патладжан, а вечеря картофи, но как приготвени ... ще видим - най вероятно цели картофи ще изпека във фурната с малко сиренце после ще си ги хапна :624

Съжелявам че не се сетих да се измеря...но няма да забравя за следващия път :D
mim_74

Мнение от mim_74 »

А аз съм свалила цели шест килограма,представяте ли си? :) Направо немога да повярвам!Само че незнам колко от тях ще задържа?
mironi

Мнение от mironi »

Браво на всички, справили се без съгрешения!
Аз влизам - за да си призная едно. Та снощи ми се наложи да отида на купон. Хапнах една малка салата от домати и краставици от нашата градина към 19 часа. Хубавото е, че сега от известно време спазвам правилото да не смесвам домата с основната храна и наистина това има благотворен ефект върху стомаха ми. След това към 20.30 хапнах малко овесени ядки, накиснати във вода и с малко мед. И към 22.00 часа заминах на купон. И там - едно фрешче от грейпфрут, вода и........ около 25-30 грама водка. Дано с тази водка не съм провалила всичко, защото наистина бях много стриктна тези 3 дни. Но не вярвам да не е останал никакъв положителен ефект.
Скарайте ми се малко - за назидание!!!! :126
Но пък днес съм супер - до сега не съм хапнала нищо. Приготвила съм грозде. И след час картофки соте - мааааалко......
И след това евентуално в късния следобяд пъпеш и вечерта пак една салата, но ще добавя сирене и маслини.
И утре съм си обещала пак да внимавам с храненето - повечко плодове и зеленчуци + евентуално супа някаква. Абе яденето на ми е много проблем, но биричката как ме изкушава.........
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Ехеее, браво на вас! Нямаме издънки този месец! :326 :326 :326
Мим, ти сериозно ли? :326 :326 :326 Това си е рекорд! :326 :326 :326 Сега дори и да върнеш 1 кг (защото в момента така ли иначе си обезводнена) пак имаш страхотен напредък! За болките- вероятно някакъв стар проблем се е обадил. Или просто си настинала. Ако продължи да те боли, слагай компрес с извара на мястото.

Моите свалени са 4 :eek: :shock: , но така или иначе 1 със сигурност ще си върна. Както и да е, това е невиждан много отдавна резултат (от първите ми детокси насам).Обикновено свалям по 1,5-2 кг. Установих, между другото, че колкото по-лесно изкарвам трите дни, толкова повече свалям. Има месеци,когато едва издържам, тягостно ми е, става ми зле, на косъм съм да се откажа-тогава свалям по 1-1,5 кг. Но сега беше друго-почти не усетих как минаха дните. Но има нещо друго.Новичките, искам да обърнете внимание на следното:Прилагана системно, детоксикацията подобрява метаболизма, което води до по-правилно усвояване на хранителните вещества.Детоксикацията не е диета!Чрез нея се влияе косвено, а не пряко върху теглото Така че, мили мои, не се кахърете- 1 кг ли сте свалили или 0,500-истинските резултати идват в последствие, когато започнете да усвоявате правилно храната.
Сега за захранването: писано е за закуската-кивита,ябълки, но всякакъв сезонен плод става. Овесените ядки не са никак задължителни. Лично аз не закусвам и направо преминавам на "сериозната част" на обяд. :221
Прегледайте вРЕЦЕПТУРНИКА-може да си изберете нещо интересно!

После пак ще пиша, но сега трябва и да поработя малко. И без това дойдох по обяд на работа.

Не забравяйте това:

ВЪПРОСНИК за резултатите от детоксикацията

ТАБЛИЦА С РЕЗУЛТАТИТЕ

Мирони, нищо фатално не се е случило! Спокойно! Важното е да си се забавлявала и да си изкарала добре!
mira_b

Мнение от mira_b »

Готово. Попълних въпросника :524 На следващия детокс съм пак на линия. Благодаря за съветите и подкрепата :922
:326 на всички успели!
tita

Мнение от tita »

Приветско на всички. :954

На новопрестрашилите се да пишат, "Добре дошли!". Да ви кажа, който веднъж пише тук, полееека започва да се пристрастява. Също както с детоксикациите - след първата се чака с нетърпение следващата и после следващата, и така докато се усетиш, че наистина имаш нужда от тези 3 дни и не ги правиш, за да свалиш поредните килограми, а защото така се чувстваш различно, някак физически по-добре, по-лека, с повече желание за каквото и да е ... а за желанието за секс, няма да уточнявам. :1028
С времето ще установите и здравословните ефекти. При мен, за сега се изразяват предимно в намаляване интензитета на червенината от напуканите ми капиляри около глезените ( ;) детоксвам от февруари тази година).

Днес ми е третия ден от детоксикацията, защото започнах на 1-ви. Така че утре ще се отчитам. :954

:326 за отличните резултати на всички. Много ме мотивирате и ... не мога да изкажа с думи колко ми липсваше форума :1051 през тази детоксикация. Не успявах да вляза с дни. Обаче в мислите си бях тук и успях да се справя без да нарушавам детокса.
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Тита :922 :922 :922 Радвам се да те видя ! Вече шофьорка ли си? Да не загубиш телефона на инструктора, че ще ми трябва :222

Преди малко писах,писах и си турнах писмото в черновите, обаче...явно не съм изчакала да се сейфне.То с моя бавен интернет...
Както и да е,пак ще пиша,пиша, ама после.
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Успях да изчета последните 2 страници......не съм влизала доста време
:326 :326 :326
Виждам,че сте се справили повече от перфектно. :922
Поздравления :fan
danielka_y

Мнение от danielka_y »

Божеее как да се впиша в тоая таблица на плача...поне такава е за мен ... простете ме но не мога да го сторя :oops:
srundak

Мнение от srundak »

Здравейте и от мен!

Не се измерих от началото на детокса - но в края на първия му ден бях 67,5, сега съм 66,3. Тита, аз мисля също като теб - от един момент нататък килограмите нямат значение - аз не и с цел килограми тръгнах. При мен също има изчезване на спукани капиляри около глезените, но и чувствително намаляване на разширена вена, която си нося от много дълго време. Просто не мога да повярвам - при положение, че е ясно какво казва всеки доктор за вените - така да го задържим, операция, едно-друго. Страшно съм доволна, наистина.
Иначе, устисках си аз трите дни, но днес се събудих със страшно неприятно главоболие, което следобеда не можах да оправя и за мой срам взех хапче. Чудех се на какво ли се дължи? Не мисля, че съм омазала нещата със захранване, защото бях на салата и пълнена чушка с булгур, без сол... Освен това ме споходи и МЦ, но все пак... дали ви се е случвало нещо подобно?
mirka_ss

Мнение от mirka_ss »

Отчитам първи стриктен детокс след година и половина прекъсване.Не вярвах,че ще издържа,но с диня е друго.Обожавам я.За съжаление прецаках захранването,за което стомахчето ми ме наказа,но си го заслужих.Виновна :oops:
P.S. Все пак си е напредък щом издържах 3 дни :mrgreen:
Заключено