Ехеее, браво на вас! Нямаме издънки този месец!
Мим, ти сериозно ли?

Това си е рекорд!

Сега дори и да върнеш 1 кг (защото в момента така ли иначе си обезводнена) пак имаш страхотен напредък! За болките- вероятно някакъв стар проблем се е обадил. Или просто си настинала. Ако продължи да те боли, слагай компрес с извара на мястото.
Моите свалени са 4

:shock: , но така или иначе 1 със сигурност ще си върна. Както и да е, това е невиждан много отдавна резултат (от първите ми детокси насам).Обикновено свалям по 1,5-2 кг. Установих, между другото, че колкото по-лесно изкарвам трите дни, толкова повече свалям. Има месеци,когато едва издържам, тягостно ми е, става ми зле, на косъм съм да се откажа-тогава свалям по 1-1,5 кг. Но сега беше друго-почти не усетих как минаха дните. Но има нещо друго.Новичките, искам да обърнете внимание на следното:
Прилагана системно, детоксикацията подобрява метаболизма, което води до по-правилно усвояване на хранителните вещества.Детоксикацията не е диета!Чрез нея се влияе косвено, а не пряко върху теглото Така че, мили мои, не се кахърете- 1 кг ли сте свалили или 0,500-истинските резултати идват в последствие, когато започнете да усвоявате правилно храната.
Сега за захранването: писано е за закуската-кивита,ябълки, но всякакъв сезонен плод става. Овесените ядки не са никак задължителни. Лично аз не закусвам и направо преминавам на "сериозната част" на обяд.
Прегледайте в
РЕЦЕПТУРНИКА-може да си изберете нещо интересно!
После пак ще пиша, но сега трябва и да поработя малко. И без това дойдох по обяд на работа.
Не забравяйте това:
ВЪПРОСНИК за резултатите от детоксикацията
ТАБЛИЦА С РЕЗУЛТАТИТЕ
Мирони, нищо фатално не се е случило! Спокойно! Важното е да си се забавлявала и да си изкарала добре!