tita написа:Пробвах през всички броузъри, не става. В съобщението от броузърите няма линк, който да води към форума.
От няколко дни сайта е ок и не е блокиран. Какво точно се случва при теб? Може ли да ми изпратиш скрийншот - пращам ти мейла ми на бележка? Ако някой друг има проблем да казва.
Вече всичко е ОК. Благодаря!
Сетих се да изтрия кеша и бисквитките и де що имаше за триене и нещата се получиха.
Иначе преди дори и да отида на линка "Ако все пак искате ...", ме връщаше отново в същата позиция, само че вместо "вече уведомихме forum.metsababa.net ...", пишеше че е уведомен някъв руски домейн .ru :mad: Мразя ги тез руски хакерчета.
Толкова много ми липсвахте мецанки, имам да споделям много неща с вас, но сега отивам да поработя.
Аааа днес ми е последен ден от детокса, но за това ще пиша в другата тема.
Айде ...
Ехооооооо, забравихме се ние с вас, а?! Нещо не ми се пише. Отделно разни хакерчета правят глупости с форума..... Титка, хубаво си се сетила за кеша на браузърите!!! Ако бях ти прочела по-ранко постинга, именно това щях да ти предложа - да изтриеш кеша! Въпреки че за толкова време - 48 часа би следвало да са се обновили..... ама кой ти разбира?!
И тъй и тъй към теб се обърнах, я кажи какво стана с шофьорските курсове? Има ли оцелели по улиците на Варна? Бъзикам се, естествено. По-скоро ми се ще да питам кога ще си горд собственик на шофьорска ШниШка?!
Емкааааааааааа, кажи ми че не можеш да се сетиш какво да правите само двамата с Роската иииииииии няма да ти повярвам . Иде ми да ти напиша "Честито освобождение" . Без деца, без работа.... Признавам от раз, че е странно наистина, когато и ние с Момчил останем само двамата..... това последно се случи един преди обяд на май - Коки беше нещо ангаже в у-ще, Бела на градинка, Момчил май беше болен, а аз...... абе не си спомням, ама си бях вкъщи..... имахме около 5-6 свободни часа и бяхме точно като мухи, които си търсят главите..... :lol: :lol: По този повод се сещам за една интересна статия от блог, към която Нелката беше пуснала линк в друг подфорум - .
Хм, отворих дума, та да питам - някой чувал/виждал ли се е наскоро с Нелката?! Елисчето също се изгуби..... май беше обещала да пусне снимки от годинката на Ивето. Цвете също се отдаде на летни занимания на село...... Краси май изчезна към Кърджали завинаги , МариКо сигурно не се прибира от плаж вече :lol: :lol: , Хриси и нея я няма никаква..... Чевааааа, докъде стигна коремчето?
bubalina написа:Чери, ей това ми е било най-кофти - след хубава почивка отново на работа Пфууу,докато влезне в ритъм човек....Къде е това място с тарТалежи,пчели и подводни камъни? Чакам постинга в блога
Бубка, както съм се размекнала май скоро постинг няма да има...... за трите години, през които съществува моя блог не е имало такова творческо безветрие..... нито ми се пише, нито ми се коментира.....
А има какво да разкажа за Гърция..... за прекрасните ни домакини там. За подаръците, които ни направиха, за чудноватото дъно на морето, което беше кофти за къпещите се на плитко, но истинско предизвикателство за гмуркащите се като мене... За това как открих, че когато главата ти е под водата, то и плуването се ускорява многократно :lol: :lol: ; за прекрасните малки заливчета на всеки завой на крайбрежния път.... за фантастичното ледено фрапе, изпито в най-жежките следобедни часове на прохлада и проветриво в крайбрежното барче...... за онзи удивителен нефритен морски пейзаж на 3 км от гр. Никити - източното крайбрежие на втория ръкав на Халкидики......
Плаж, чиято вода е кристална и нефритено зелена. Има шезлонги, но има и достатъчно място за собствения ви чадър! Плуването тук е супер приятно, защото водата е кристално бистра и много навътре в морето виждаш дъното. Няма вълни, няма подводни течения, няма медузи......
А когато се уморите да плувате, то може спокойно да седнете на зеленина в барчето малко над плажа и в очите ви да се преливат всички нюанси на тюркоаза и нефрита.......
(153.5 KiB) Свалено 346 пъти
Ще ми се да разкажа и за свободата да плуваш гола в прекрасните бистри води на Бяло море.... глезотия, която човек може да си позволи на място, което човешкият разум е запазил диво и без хотели...... Имам чувството, че огромната плажна ивица само на Халкидики предлага по 1 плаж на всеки турист или в по-добрия случай по 1 плаж на двама туристи...... да речем мъж и жена
Мърмори написа:Черита, ми ти изведнъж много работна стана- докато се върна и се метна веднага да работиш! Нещо да не прихвана от гръцко? Ама то ако е така би трябвало да е в обратна посока,щото гърчолята не обичат много да си дават зор... Хм, притеснявам се за теб, изчезна като кремвирш в гларуска човка...
Зорита, чак да съм се преработила...... не е. Просто още ми е терсене, че пак се върнах в лоното на хипохондрията, тъпанарията, бетона и антисвободата. А пък ти как само си ми ги съчетала думите - "гларус" и "кремвирш". А сега кажи ми как да не си мисли човек за усамотен плаж за двама души....... .
Хайде и да ви поздравя...... и да бягам да гледам "Храбро сърце" с децата - все пак трябва да поддържам имиджа си на страстен почитател на анимационното кино :
[youtube]vIzeQ1Z6lK4[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."
Бръм-бръм-бръм ... Буууууу ... Вече съм почти шофьорка Остава само изпита по кормуване пред ДАИ, който вероятно ще е следващата седмица. И послееее, пайте сеееее .
Зори, само кажи и веднага ти давам координатите на моя инструктор. Много съм впечатлена от начина му на работа, отношението и това, че е изключително търпелив. Много набляга на това, не само да те научи да шофираш безопасно и да те подготви за изпита, но и обръща внимание на неща, които биха ти били от полза на пътя. Кефя се когато го хващам как прилага утвърдени методи в педагогиката, които наистина работят. След някоя и друга година, като поотрасне дъщеря ми, задължително при него ще я запиша на курсове. Много е добър!
Черитка, много готини местенца сте посетили ...И това плуване голички в моретооо, супер готиноо. Еееххх, хубава е почивката, но все свършва.
cchery написа: ..."гларус" и "кремвирш". А сега кажи ми как да не си мисли човек за усамотен плаж за двама души....... .
Тебе пак ли те прихвана, уж детокс не прави... И да ти кажа, май и мен ме прихваща
tita написа: Бръм-бръм-бръм ... Буууууу ... Вече съм почти шофьорка Остава само изпита по кормуване пред ДАИ, който вероятно ще е следващата седмица. И послееее, пайте сеееее .
Казвай кога ще излизаш и от къде ще минаваш, че да се пазя
Наминах да ви видя и да ви кажа чао!
Чери,сега заминавам за Кърджали,но само за две седмици!
На всички желая да сте здрави и много да се забавлявате през лятото!
Eй, ама не ми остава грам време да пиша.... Днешното преживяване, обаче, няма как да не го споделя!!!
Ще започна с това, че вчерашният ден бе един от тези, които се помнят дълго, а купона до разсъмване определено никога няма да забравя!
Последните дни бяха наситени с много емоции и приятни преживявания, заедно с Деси (някои от вас я познават, а за останалите - прекрасен човек и приятел), Лаура и Давиде - студенти от Университета за гастрономически науки в Италия. Младежите бяха тук на етноботаническа експедиция, т.е. да изследват бурените дето си ги похапваме :lol:. Ходихме къде ли не, готвихме, ядохме, правихме хербарии.....и бяхме много щастливи. И тъй като днес те трябваше да си тръгват, решихме за финал да организираме вечер на италианско-американско-българската кухня и всеки да сготви и донесе нещо любимо и традиционно за семейството му.
Давиде приготви оригинална италианска паста, Лаура - уникален шоколадов сладкиш и т.н., да не изброявам, че днес май захранвате , абе като се има предвид, че присъстваха 18 човека, можете да си представите колко храна се сложи на масата.
И от тук нататък ще продължа с малко снимки, щото красноречието ми, ясно, не е на ниво
Та така ги изкарахме до 4:30. Аз, разбира се, станах в 7:30, за да направя закуска за половината от този народ, че спаха у нас (не питайте къде, че и аз не разбрах как се побрахме). После бръм-бръм-бръм до Тетевен и обратно и в 3 следобед, полуумряла и вече безкрайно кисела финиширах у дома, където ме чакаше............ха познайте, де! Къща за оправяне? ...... Е да , ама не е това!......Чакаше ме ето това
Ееееееееее, Цони, разтопи ме с разкачето ти..... Сякаш бях там. Не че не съм била де, ама по друго време и в друга обстановка...... Познах двора, познах къщата, познах ябълката , познах Хамериканеца......... Направо не ви завиждам колко хубаво сте си изкарали ... и песните, и танците до зори.... А подаръкът на Верчето.... евала! Направо в десятката.... и особено, когато е от приятел и от сърце! Помниш ли, когато ни писа, че Кеми си е изгорила крака, Сиси имаше инфекция, колата се строши и правехте ремонт........ дано да си го забравила вече и този купон, на който ни направи съпричастни, е само началото на добрата серия!
Кажи всъщност как се развиха нещата с РД на Кеми, какво стана със Сиси, с колата?!
Краси, определено бях останала с впечатление, че вече трябва да се завръщаш от Кърджали, а не да заминаваш . Длъжница съм ти една среща и още ми е неудобно, че не успях да се организирам...... Обещавам твърдо да се реванширам, защото не обичам да съм несериозна! Поздрави на Вики! И разбира се .
cchery написа: ..."гларус" и "кремвирш". А сега кажи ми как да не си мисли човек за усамотен плаж за двама души....... .
Тебе пак ли те прихвана, уж детокс не прави... И да ти кажа, май и мен ме прихваща
Не "уж", ами не правих детокс, ама ми е силно сексуално..... това се дължи на морето и на голото плуване най-вече :1140 :1140 . И да ти кажа няма нищо срамно, щото сега ни е момента! Представи си се само след 20 години........ Тъй че затваряй очи и .......... напред в леглото
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."
Изтърколиха се и тези почивни дни...... Не знам как така се получава, но когато човек е на работа, часовете се точат като мътни води на голяма и бавна река... а през почивните дни минутките хвърчат като току-що излюпили се мушици-еднодневки, които бързат да полетят, т.к. имат само няколко часа живот.....
Да ви кажа първо, че "Храбро сърце" е удивително хубав анимационен филм с много смисъл и чувство. Ако ви падне възможност, гледайте го!
Какво правих вчера?! Ами първо реших най-сетне да посетя комбинираната гимнастика в спортната зала, където ходя на пилатес. Бяхме заедно с Боби. Гимнастиката си я бива определено. Толкова, че тази сутрин се събудих със зверска болка и в двата прасеца следствие на което куцам като окълвано пиле. Ама наистина куцам, защото едвам си настъпвам краката. А се имах за тренирана!!! :!: То може и да е така, ама явно не съм толкова тренирана, че да се справя с гимнастика, изпълнявана върху степер . Дано до утре тази болка отшуми, защото няма да мога да изляза да бягам .
Следобеда пък ходихме на басейн. Гледахме разни басейни около София и намерихме един комплекс "Макси" в близост до студентски град. Еми хубава работа, ама българска. Първата голяма изненада беше платения паркинг към басейна. Т.е. паркингът всъщност е на хотела, към който са въпросните басейни. Оказа се, че няма значение,че ще си платим за плаж на басейните, щеше да се наложи да си платим и за парко место - по 2 лв на час! Опитахме се да намерим някъде наблизо местенце, където да си оставим колата и т.к. такова нямаше........ паркирахме на платения паркинг.
Самата част с басейните беше много добре организирана - общо 6 басейна, от които трите бяха разположени каскадно и съответно бяха свързани. И точно те бяха дълбоките, които стават за плуване....... освен в случаите, когато водата в тях е над 15 градуса :!: :!: :!: :!: . Уви вчера не беше ден за топла вода...... влизайки вътре както аз си мога, а именно с плонж... ми се свиха всичките гънки на мозъка и ако до този момент съм мислила по малко с тях, след криотерапията в басейна ще трябва да търся неподозирани възможности за мислене у някой друг мой орган.
Вечерта, разбира се, беше запазена за олимпийските игри...... откакто са почнали, вкъщи не се гледа нищо друго по ТВ.... не че и преди се гледаше нещо много. Дори децата тази вечер отказаха да гледат детско и гледаха лека атлетика .
Днес пък се отдадох на леееееееко чистене - измих си аспиратора и печката! Не ме питайте как се мият, когато нямаш топла вода :shock: :shock: :shock: . Ама като са решили от Топлофикация баш сега да си правят ремонта.... нямаме избор. Изчистих си с прахосмукачка, т.е. по-правилно е да кажа, че Коси и Бели се поделиха чистенето с прахосмукачка на апартамента, а аз повторих чистенето след тях . Бях изключително доволна, че се включиха. После ми помогнаха и в сменянето на чаршафите..... и не се скараха нито веднъж до тази вечер.... след скандала сутринта де...
Следобяд пък получих нишан от мъглявината от Враца , т.е. Марчи се обади да каже, че са си в София с децата! И разбира се веднага организирахме инвазия към тях. Организирахме я аз и Боби. Та пихме бира до 10 часа в "Бяла Черква". Сега разпускам....... не че знам от какво и гледам олимпиадата. Българското участие се сговнясвя рязко от вчера насам - Ивет бяга слабо на полуфиналите, волейболистите ни се оакаха буквално срещу аржентина, Ваня Стамболова не е завършила в серията, а Далаклиев току-що изгуби мача срещу англичанина (говоря за бокс).... Мда, спорт в България нямааааааа!
Освен да ви пожелая страхотна нова седмица с много изненади и приятни срещи, не ми остава нищо друго! Фютенце, хубава почивка и на тебе! Поздравът е с нещо хубаво и руско (поне донякъде е руско ) :
[youtube]ikI03Pd6O8A[/youtube]