Хей хей,
Ейййй Чериииии не ти бе грях на душата да ни постваш тортени снимки, та съвсем да не можем да си съберем лигите и после имали сме проблем с килцЪта

Честита годишнина и още много дълги години да изкарате заедно, щастливи и в хармонични отношения.
По въпроса с мъдреца - олеле имам много неща за казване, ноооо ще бъда кратка - в стоматологията действително има добри доктори, но явно е въпрос на късмет. Моят хирург, който ми извади мъдреците работи принципно там и с две ръце бих го препоръчала, въпреки че е супер зает, но не е в страната за съжаление. Ако имаш нужда от някакво съдействие, мога да се обадя на жена му и да я питам към кой доктор може да се обърнеш и да му имаш вяра. Аз лично вичките мъдреци съм извадила, от който последния ми разказа играта колкото и за останалите 3 вкупом взети...Наистина е по-добре да се махнат, ще боли, ще е гадно, но пък в рамките на няколко дни ще премине и после ще забравиш. По-добре така отколкото периодично да те боли и да се мъчиш и да се чудиш как да постъпиш, ако тъпия мъдрец се обади по празниците или почивните дни. Таа ако имаш нужда от някакво съдействие, аз съм на разположение и ще помогна с каквото мога. Много жалко, че лекарката на която си попаднала, не е била хич загрижена за пациентите и в тяхна полза, но те хич не желаят да си вършат работата като хората, когато са извън частните си кабинети (поне повечето)
Иначе за ремонта права си, че е по-добре да се направи наведнъж и да се приключи, обачееее и това си има своите недостатъци - търчането е страшно и чуденката какво да избереш също, защото скъпото е хубаво, ама и парите са ограничени. За сега все още държим фронта т.е. на една вълна сме и не сме се карали по разни съществени въпроси, като избирането на цветове, плочки, матеирали, кухня, уреди и т.н. имам чувството, че сме до никъде, ама бързо ще наваксваме и ще влезнем в релси.
Важното е дома да е хубав, а дали ще го правиш на части или не, това не е толкова от голямо значение. Ние решихме да го правим накуп, защото ще стане голяма смрад и в такова жилище не искам да живея докато тече ремонт и заради това няколко години живеем в помощения, в които мазилките падат, тавана пада...та то и едното и другото изискват жертви. Майка ми нон стоп ме пита как можем да живеем така в това жилище, ама това е, трябва да се събират и пари все пак.
Иначе днес май ми е една идея по-спокойно, няма чак толкова много търчане днес, и за това мога да седна да ви пиша. Обещавам, че като имам време ще се върна назад да проверя какво сте писали, че малко съм изпуснала края.
Да ти кажа Чери, че това което написа
cchery написа:Ели, знаеш ли какво си мисля за вашето бебче?! Че просто ви чака да оправите дома му......... Не знам защо, но имам вътрешното усещане, че след като си направите ремонта, ти ще забременееш... .
ме разплака. От няколко места го чувам това като предположение, но да видим, само времето ще покаже.
Все пак ти благодаря за това, което си ми написала. Колкото и невероятно да звучи, то ми дава сили

Няма да падам духом, нито телом и ще продължим напред да се борим. Каквото и да става все трябва да се борим с нещо

хубаво да си изкарате уикенда, Чери. Да се насладите на усамотението и да се върнеш заредена с положителни емоции и елиминирала отрицателните такива.
Хубав уикенд момичета.