Здрасти,
Кюлче иииии

че намина

. Знам, че не всички хора обичат да пишат. Или пък искат да го правят. Да не говорим за липсата на време! Но не можеш и да си представиш колко драго ми стана, когато пускайки форума още на първа страница видях в НАДГОВАРЯНЕ-то твоя ник

. Наистина много малко му трябва понякога на човек за да се усмихне! Ето, ти го направи с мен!
И докато не съм се отплеснала да ти честитя първокласника! Нека му върви по вода и да се радва на училището!Знам, че е абсурдно, но е възможно...... особено когато майките сме плътно до децата си!
Цвети, как се чувства Калинката на ясла?! Имаше ли трудна адаптация?! Или тепърва всичко започва? И аз се присъединявам към въпросите на Ели - нова работа ли почваш или се връщаш на старата?! Имаш ли и ти предстартова треска?

Аз със сигурно имах на 5 януари 2009 г. когато след 6 години, изкарани в бременности и майчинство, започнах нова работа....

.... Господи, как минава времето?!
ellyto написа:Иначе хубаво е че мога да закъснявам за работа, защото всяка сутрин обикаляме и идвам в офиса след 11 часа. Кой като мен

Не я виждам как щеше да стане, ако нямах възможност да закъснявам или излизам през деня да вършеем из магазините.
Ели, и аз съм така, ама честно - не смеех да пиша за това.... особено като знам че някои хора работят и по 12 часови смени. Просто така ми се стече работата, че мога да си позволя да закъснея... и това не пречи на ритъма в офиса. Макар че от тази седмица та чаааааак до края на другия май със сигурност ще съм още преди 9 на работа, защото аз водя Бели на училище, а тя трябва да е там до 8,40 часа. След като я оставя имам само 10 минути до офиса. Обаче ето едната ми пръва братовчедка няма този късмет - видяхме се преди 3 седмици като си бяхме в Горна. Като се има предвид, че тя не беше виждала Бели, значи последната ни среща е била преди 6 години. Работи от 5 години в някакъв завод за рециклиране на полиетиленови опаковки. От силните токсични отрови, с които работи, се е съсухрила и 1/3 от зъбите й ги няма, развила е пародонтоза...... но няма избор, ако иска да живее, защото е разведена, на около 50 години е и напусне ли тази работа..... едва ли някой ще я вземе на нова. И говорим за Велико Търново, който въобще не е малък град!!!
Но да не започваме с кривина сутринта ....... все пак всичко предстои!
[youtube]6WzJRlkEL8c[/youtube]