Лято пее в моето сърце!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Лято пее в моето сърце!

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Мариначе, заинтригува ме с тези снимки от банята и спалнята :1028
Нямаме шанс, Цвети..... вече пробвах :221 :221 . Но когато се превърнат в модерно изкуство, ще ги разглеждаме по разни експозиции :222 .

Белунка все още е много щастлива. Вчера се прибрах към 17 часа и много ми се прилягваше. То от ставането рано май най-много аз страдам. Та си полегнах. Коки беше на у-ще, а Бели се присламчи към мен. По някое време към 17,30 часа усещам равномерното й дишане и разбрах, че спи. Аз обаче трябваше да ставам, щото Коки щеше да се прибере след 10 минутки, а нямаше ключ за вкъщи и отделно бях решила да готвя. Та Белунка спа до 19 часа. После си легна към 10 и заспа след около 15 минутки и тази сутрин се събуди съвсем сама в 7 часа бодра и наспата.... та... ето колко е важно да си почива...... когато й се почива и има нужда от това.

Цвети, май всяко бойно кръщене на детска градина завършва с носни кърпички - дано по-бързо ти се оправя Калинката. Иначе твоята работа винаги е била мечта за мен :954 - дизайн и предпечат! Ще бъда щастлива, ако успяваш да ни показваш някои от творенията си!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
tita

Мнение от tita »

Момичета, млади мами, имам въпросче към вас. :222
Предстои ми да купувам подарък за бебенце и съм се спряла на кенгуру или слинг. Моля, дайде съвет кое е по-удобно за ползване? Марка, модел. Споделете впечатления. Благодаря! :1211
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Тита, защо не попиташ майката какво ще иска да носи? Слингът май не се възприема от всички майки, макар на мен да ми се вижда по-удобен. А кенгурото ще може да се ползва и от бащата :).
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

cchery написа:МариКо, абе Вики да не ви снима с рентген?!
Ver написа:Не съм предполагала, че да те снимат с фотоапарат може да е толкова болезнено
Казала съм го много добре :oops: , но защо не сте ме разбрали :523 /нищо де, то не може всички да сме професори :1062 /
Имах предвид значи, че Виктория до скоро беше луда на тема фризури. Само да седна някъде, веднага минава зад мен с риторичния въпрос "Искаш ли прическа?" и започва едно дърпане, скубане, забиване на фиби и шноли в главата ми, слагане и махане на ластичета без упойка и други процедури, все в името на красотата :1208 Е, не мога да си изкривя душата, след всеки писък детето ми се извинява, а ако има кръв ме гушка и ме целува. Признавам си обаче, че с нетърпение чаках някой да ни дойде на гости :oops: или пък да ни покани у тях :1062
Е, сега вече е фотографка :974 Та мисълта ми в предишния пост беше, че новото й хоби е толкова досадно, а и скъпо /дала съм примери/, че предпочитам отново да се върне към фризьорството /въпреки горенаписаното/.
А не, че снимките на детето са болезнени или че са рентгенови :eek: Не, честно, не намирам отговор защо не сте ме разбрали :1206
Ох, без абсолютно никаква връзка, ни в клин, ни в ръкав, се сетих за черната Златка и столиците :1140 :1140 :1140 Смятам, че е нагласено, просто не може да е истина, нали?
cchery написа:
cvety_rz написа: Мариначе, заинтригува ме с тези снимки от банята и спалнята
Нямаме шанс, Цвети..... вече пробвах . Но когато се превърнат в модерно изкуство, ще ги разглеждаме по разни експозиции .
Тази проба съм я пропуснала :roll:
cchery написа: И знаеш ли сега как ме обиди.... щото и моят предишен фотопарат почна да изкарва същите съобщения като този, с който Вики си служи, а съм снимала почти само аз с него. Какво искаш да ми кажеш сега, че си служа с фотото като едно дете ли?!
Не бе, не бе. Как можа да си го помислиш? Имах предвид, че дъщеря ми е малка, а вече си служи с фотоапарата, като голям, умен, отговорен и особено красив човек :1216
Казах!
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
valrus

Мнение от valrus »

tita написа:Момичета, млади мами, имам въпросче към вас. :222
Предстои ми да купувам подарък за бебенце и съм се спряла на кенгуру или слинг. Моля, дайде съвет кое е по-удобно за ползване? Марка, модел. Споделете впечатления. Благодаря! :1211
Тита,понеже аз съм с бебче ,ще се опитам да ти бъда полезна.Носенето в слинг е много по удобно и за мама и за бебо,той е нежно гушнт в маминото телце и не напряга толкова гърба,колкото кенгуруто. :954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

mari_ko написа:
cchery написа: И знаеш ли сега как ме обиди.... щото и моят предишен фотопарат почна да изкарва същите съобщения като този, с който Вики си служи, а съм снимала почти само аз с него. Какво искаш да ми кажеш сега, че си служа с фотото като едно дете ли?!
Не бе, не бе. Как можа да си го помислиш? Имах предвид, че дъщеря ми е малка, а вече си служи с фотоапарата, като голям, умен, отговорен и особено красив човек :1216
Казах!
МариКо, не можеш да си представиш колко много ми липсваше имено с това...... да се смея с глас! :922 :922 :922 :922 :922 :922

Черната Златка?!?!?! Бе не знам какво да кажа! Дори и аз! Смятай за какво недоразумение става въпрос?! :1140 :1140
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

tita

Мнение от tita »

valrus написа:Тита,понеже аз съм с бебче ,ще се опитам да ти бъда полезна.Носенето в слинг е много по удобно и за мама и за бебо,той е нежно гушнт в маминото телце и не напряга толкова гърба,колкото кенгуруто. :954
Декс, за бъдещата мама това ще е първо дете и изобщо не е ориентирана. Аз съм носила дъщеря си в кенгуру, което беше супер елементарно като изработка, но много ми е помогна. Обаче тогава нямаше слингове или поне в БГ не бяха разпространени. Сега колкото повече гледам различните им модели, все повече ме привличат като полезна вещ за едно новородено в зимните месеци.

Вал, много ти благодаря за споделеното мнение! :940
За сега съм се спряла на ето този модел слинг.

[img]http://www.bebe-best.com/images/mini%20mon%201.jpg[/img]
http://www.bebe-best.com/minimonkey-mul ... 27666.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ellyto

Мнение от ellyto »

Виждам, че обсъждате слингове и реших да си кажа експертното мнение :955 :955 Та от това, което са ми казвали, слинга е много удобен, но трябва да минава през двете рамена, за да е разпределена тежестта иначе, ако е през едно рамо доста натоварва.
Къде се предлагат такива слингове разбира се нямам никаква идея, но една приятелка има поне 5 слинга и казва, че този слинг, който рапзпределя тежестта на двете рамена е доста по-удачен избор. сигурно е по-скъпо като вариант, но споделям това, което съм чувала за слинг. Иначе тези, които ползват слинг споделят, чее по-удобно отколкото кенгуру, а и за бебето е по-добре, защото не му висят крачетата надолу.
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Ето ме . Върнахме се от село . Бяхме на гроздобер. Помислих си ,че съм си изгубила служебния си телефон ,но се оказа ,че е у дома в дънките ми )))) Болеше ме много главата вчера и днес и не мога да мисля или помня каквото и да е . Сега обаче съм по добре . Врътнах един винен кебап набързо , пуснах две перални , и сега ще отида да пия една ракия .Благодаря ви за подкрепата мили мои приятелки .
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Добро утро на всички - отдавна не съм писала тук, но надявам се, че не ми се сърдите. Важното е, че се появявам все пак :954
И предполагам, че Вер няма нищо против, че и "откраднах" кафето, за да почерпя и да ви пожелая успешна седмица, успешен детокс, който ще прави и не на последно място - въпреки всичко, слънцето да изгрее и на вашата улица!
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро утро!

[img]http://blog.galivais.com/wp-content/upl ... %D0%B5.jpg[/img]

Тези приятели по-долу помните ли ги?! :)

[youtube]xwtdhWltSIg[/youtube]

Заключено