cchery написа:МариКо, абе Вики да не ви снима с рентген?!
Ver написа:Не съм предполагала, че да те снимат с фотоапарат може да е толкова болезнено
Казала съм го много добре

, но защо не сте ме разбрали
/нищо де, то не може всички да сме професори
/
Имах предвид значи, че Виктория до скоро беше луда на тема фризури. Само да седна някъде, веднага минава зад мен с риторичния въпрос "Искаш ли прическа?" и започва едно дърпане, скубане, забиване на фиби и шноли в главата ми, слагане и махане на ластичета без упойка и други процедури, все в името на красотата

Е, не мога да си изкривя душата, след всеки писък детето ми се извинява, а ако има кръв ме гушка и ме целува. Признавам си обаче, че с нетърпение чаках някой да ни дойде на гости

или пък да ни покани у тях
Е, сега вече е фотографка

Та мисълта ми в предишния пост беше, че новото й хоби е толкова досадно, а и скъпо /дала съм примери/, че предпочитам отново да се върне към фризьорството /въпреки горенаписаното/.
А не, че снимките на детето са болезнени или че са рентгенови

Не, честно, не намирам отговор защо не сте ме разбрали
Ох, без абсолютно никаква връзка, ни в клин, ни в ръкав, се сетих за черната Златка и столиците :1140 :1140 :1140 Смятам, че е нагласено, просто не може да е истина, нали?
cchery написа:cvety_rz написа:
Мариначе, заинтригува ме с тези снимки от банята и спалнята
Нямаме шанс, Цвети..... вече пробвах . Но когато се превърнат в модерно изкуство, ще ги разглеждаме по разни експозиции .
Тази проба съм я пропуснала
cchery написа: И знаеш ли сега как ме обиди.... щото и моят предишен фотопарат почна да изкарва същите съобщения като този, с който Вики си служи, а съм снимала почти само аз с него. Какво искаш да ми кажеш сега, че си служа с фотото като едно дете ли?!
Не бе, не бе. Как можа да си го помислиш? Имах предвид, че дъщеря ми е малка, а вече си служи с фотоапарата, като голям, умен, отговорен и особено красив човек
Казах!
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]