Златна есен.Септемврийско изобилие и лесен детокс

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
megislava

Re: Златна есен.Септемврийско изобилие и лесен детокс

Мнение от megislava »

Здравейте,
Надявам се има място между вас за нови привърженици на метода. Отдавна ви чета, но днес реших да се включа с въпрос. На това пълнолуние направих 4-та детоксикация. Убедена съм в положителния ефект, без да търся намаляване на килограми. Носи ми удоволствие усещането, че правя нещо за себе си. Досега винаги за 2 или 3 дни съм била само на течности - сокове и вода, около 5 л. Този път включих и плодове - минимално количество. Чета, че доста от вас правят детокса по този начин. Не е ли обаче това отклонение от строгия начин - само фрешове и чай. И още - как протича процеса, ако се пропусне моментът с английската сол?
Пожелавам успихи и упорство на всички :524
Портокалина

Мнение от Портокалина »

Отчитам се с втори успешен детокс-ден. Да си призная днес за малко да опусна нещата :128 ама устисках! Но ми минават едни еретични мисли през главата... дали утре да не захраня и да мина само с два дни този месец :1058 знам, че ако се напъна ще го изкарам и утрешния ден ама пък трябва ли да си мъча душичката щом този месец ми е така трудно... :424 миналия месец бях пушка, сега какво ми става не знам :1044
ще видим на какъв кеф ще се събудя утре... :523
Портокалина

Мнение от Портокалина »

megislava написа: Досега винаги за 2 или 3 дни съм била само на течности - сокове и вода, около 5 л. Този път включих и плодове - минимално количество. Чета, че доста от вас правят детокса по този начин. Не е ли обаче това отклонение от строгия начин - само фрешове и чай. И още - как протича процеса, ако се пропусне моментът с английската сол?
И на мен ми е интересно :523
puf

Мнение от puf »

Отмина и поредния детокс браво на всички издържали на другите повече мотивация др път :326

Аз незнам защо си мислех че днес е пълната фаза на луната и 3-ти ден на детокс-а.... не че спазвам точно но както вече казах организма явно сам се настрои. Предните 2 дни минаха почти на плодове с похапване на няколко щипки ядки (3,4 ореха, 3,4 ле6ника :221 ) но като цяло не ми се хапваше друга храна като водата и чая си върви ...... А днес цял ден хвърча по задачи в движение и буквално нямах време за хапване изпът наручках 150гр грозде , по късно 1 ябълка, вечерта около 300гр диня , и за сметка на това сега хапвам ябълка в това време ноооо ми се дояде какво да правя не ми е гузно :221 .

Аз си отчитам за мен си положителен макар и измислен от мен детокс :221 Да утре захранвам с салатка с последните за сезона домашни доматки :1002

Лека вечер.
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Ооооххх,да Ви се оплача....Мили ми Мецанки...провалих този детокс...направо ми идва да се скрия някъде...На последък много не ми върви със здравословното хранене както и с ПОДни и съм отчаяна :126 :328 ...
Наистина не знам какво да правя.Обяснявам си го ,че съм много заета,почти не се спирам и направо по някога се чуствам толкова изтощена физически, че ми се иска по-калорична храна и си е набавям...
Нещо греша но не знам какво...
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Не си сама, ПепиДженева, и аз провалих моя септемврийски детокс :oops:
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
mirka_ss

Мнение от mirka_ss »

Отчитам успешен 3-дневен детокс,с малко течности :oops: ,но убийте ме повече от 2 литра максимум не мога да изпия.Чувствам се една такава лееекичка,ефирна,направо летя :1099 .Страхотно е...
олеся

Мнение от олеся »

Успешен двудневен детокс и от мен. Вчера захранването ми беше плодово-оризов ден. И сутринта кантарчето показа -2,5 кг.
Днес съм отново режимна: закуска - плодове и чай с мед, обяд - тричава палачинка, вечеря - шопска салата и 2 л. вода за целия ден.
Полата ми се вее около мен и май намирисва на отслабване. Трябва да сваля 10 кг. и се надявам този процес най-сетне да се отприщи.
Портокалина написа:
олеся написа:Днес ще изпия повече от 4л.течности.
УААААУ! :1081 Как го правиш???
До големия бидон с водата имам една бутилчица 0,5л. Така съм си настроила глътката :lol: , че като започна да пия вода докато не изпия цялото шишенце да не спирам. И така избълбуквам доста ежедневно. А организма ми се настрои и вече сам си иска поне 2 л.дневно.
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Браво момичета,сега успях да ви изчета и много се радвам за вашите добри резултати след септемврийския детокс...

Чева ,аз съм ти казвала и преди ти си моя пример за подражание,РЕСПЕКТ... :326, ВЪЗХИТЕНА СЪМ от начина по който доблестно си в първите редици на ДЕТОКСВАЩИТЕ, макар и с едно малко човече в корема ,радвам ти се много и те прегръщам силно :923 :329

Вихърче,не съм сама поне :1069 :1069 :1069 ... за това се престраших да пиша пак тук в темичката,която не успях да последвам този месец и се чуствам като ''пълнена чушка'',както казваше една моя колежка.Всичко товаа си го направих сама благодарение на факта ,че не влизах последните 2 месеца редовно при вас в бърлогата на МЕЦА.Не спазвах заръките на Док...спрях и тичането...
Ннннооо стига вече съм хленчила,отивам да си накисна ориз за утре и ще си спретна един ПОД,но за това ще се прехвърля в другата темичка.

Лека и спокойна нощ или по точно добро утро... :923 :923 :923 :923
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

pepidzheneva написа:Чева ,аз съм ти казвала и преди ти си моя пример за подражание,РЕСПЕКТ... :326, ВЪЗХИТЕНА СЪМ от начина по който доблестно си в първите редици на ДЕТОКСВАЩИТЕ, макар и с едно малко човече в корема ,радвам ти се много и те прегръщам силно :923 :329
Сега събирам добри, ефективни пожелания за тръгване на родилния процец. :plezya se :1062
Тази малка гимнастичка ми разтяга корема , ама не й се излиза. :roll:
Но е време.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

pepidzheneva написа:Чева ,аз съм ти казвала и преди ти си моя пример за подражание,РЕСПЕКТ... :326, ВЪЗХИТЕНА СЪМ от начина по който доблестно си в първите редици на ДЕТОКСВАЩИТЕ, макар и с едно малко човече в корема ,радвам ти се много и те прегръщам силно :923 :329
Сега събирам добри, ефективни пожелания за тръгване на родилния процец. :plezya se :1062
Тази малка гимнастичка ми разтяга корема , ама не й се излиза. :roll:
Време е. Не ми се лежи по патологии, отново. :???: :1053
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Заключено