ellis_stoyanova написа:Преди 2 вечери писах,писах и миг разсеяност изтри всичко,все пак пиша през тела,но както и да е,мина яда от тогава и днес с нови сили боря технологиите,пък да видим...Здравейте сладурки...липсвахте ми,ние сме си на Горна все още,някъде след 15 си пътуваме към Пк,тук има някакъв вирус-хрема с кашлица,клеевата се лее като руйно вино...като махнем това сме добре,окончателно реших да не пускам Анджи на детска,без друго ще се гледаме с Ивето,а и догодина"системата"ще ми я "отскубне"и без това,става на 5,та в този ред на мисли-според вас как да постъпим да я пусна на подготвителна в детската или направо в училищни условия,нещо не съм наясно...Нещо съм пропуснала за утрешния ден,връщам се да дочета,мисля си обаче,че подкрепата на тези хора е важна за тях много повече,от колкото ние осъзнаваме,както казваше една моя близка"нямаш представа колко е хубаво да изплачеш болката си и някой просто да те прегърне",за жалост тя неможа да се пребори...е,момичета,желая ви една наистина силна седмица и повече усмивки
Ей,
Елисче, радвам се да те "видя". Да ти се "похваля" - и тук има вируси... и хрема, и дрисни, и температури..... днес ще си налагам нова настойка с клей, щото старата свърши..... Бела я пие като аперетивче

.
Ако говорим за предучилищна, за мен е по-добре в училище..... Но все пак трябва ти да прецениш. Хубаво е да идеш на място и се запознаеш с условията в градината и в училище - само така ще можеш да съобразиш темперамента на Анджи с това, което се предлага и да решиш! Като се замисля има още една точка в полза на училището - там децата са до обяд и ако на теб ти е мъчно, че системата ще ти я "отскубне", то може би е по-добре това да е за някакви 4-5 часа. Знам ли..... ще те чакам да споделиш!
Нелка......, какво по-хубаво от това детето да е заинтересовано от заниманията, които посещава?! Сигурно отстрани изглежда да е претоварено, но..... след 2 години в първи клас това ще му се стовари задължително..... и тогава наистина ще е гадно. А очевидно Ани има талант щом е одобрена за детския хор (сигурна съм, че не след много време ще ни пускаш нейни изпълнения от ютуб

) - пианото само ще бъде от полза да развива тези умения... в крайна сметка, ако видиш че се претоварва, че не е в тонус, винаги можете да спрете! Лично на мен подобни инициативи ми допадат...
Моята Бела е недоволна, че английският й, който стартира този понеделник (в "Училища за Европа"), бил само 2 пъти в седмицата :lol: :lol: - вчера ме "зачекна" на тази тема - искала да е 3 пъти и освен на художествената гимнастика, да я запишем на танци..... Имаше обява, че балет РОБЕРТА ще сформира в нашето училище група - ако се съберат 10 деца, желаещи да танцуват. Когато отидохме на първата сбирка, имаше само 3 момиченца, за съжаление, и сега Бела сама агитира когото види из нашия парк....

. Не мога да я спра, а и самата тя иска.... аз просто подпомагам отстрани.
Фюта....., не мисля, че имаш основание за притеснение..... да, дошло ти е много ненавреме, но все пак си минала на АГ преглед преди това и
всичко ти е наред, а резултатът от цитото ти е мечта дори и за мене! Определено си мисля, че много ти се е събрало и всичко това се отразява вече и на физическо ниво в организма ти...... хайде утре ще се видим да освободим малко духа от бутилката........... най-вече буквално

.
[youtube]MHZ79InLGRY[/youtube]