Марчити, и като се нагримираш, да не забравиш да се снимаш и да ни се покажеш!

Благодаря за поканата снощи - беше прекрасно! Комбинацията суши и еклери довърши всеки нежен трепет за нормално хранене на моя стомах

. Но и едното, и другото бяха адски вкусни. Особено със салата от суров карфиол и сурово броколи :1140 :1140 :1140 . Ей ще имам какво да разправям на внуците след време

.
Фютс, как мина родителската среща?! Ти си знаеше, че ще се сблъскаш с много неща, когато пуснеш Юлий на градина, които най-малкото ще ти се сторят странни, но май действителността все пак те изненада :!: :?:

. За съжаление абсурдите са много! А най-големият е, че...... нещата, които се правят не изхождат от нуждите на мъниците, а са съобразени с правилата на живот на възрастните! А не е зле да правим разлика между едното и другото!
Ето аз сега съм се "зачекнала" с поредната простотия - конкурс в училищата, чието име аз перифразирам така
"Аз отказвам учителя ми от пушенето!" ....... лично за мен излишно губена на енергия и средства.....
И още нещо -
Декс е права - когато трябва да се дават хапчета, трябва да минеш през сестрата. Тя да ги види, разреши и принципно тя ги давата на децата - минава през групите. Разбира се, учителките на своя глава също могат да се ангажират с това, но мисля, че нарушават правилника за вътрешния ред в детското заведение.
VIKI1023 написа:Аз да се оплача миналия вторник ми извадиха мъдрец и още имам адски болки,възпалена ми е костта и през ден съм на зъболекар да ми слага лекарство,надявам се поне скоро болката да намали,че направо откачам.
Абе,
Краси, ти АБ не пиеш ли?! Как така ще ти се възпали костта?!

И аз се бях подула и възпалила, но на мен АБ ми подейства за около 12 часа..... и отокът почна да спада.
Поздравче с най-големия хит в момента /снощи го разбрах

/:
[youtube]9bZkp7q19f0[/youtube]