КОЛЕДНА среща/тържество на мецанките от София

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

КОЛЕДНА среща/тържество на мецанките от София

Мнение от cchery »

Момичета, настана време да измислим формата на сбирката, с която ще отбележим както трябва Коледа! Форумните срещи са част от историята на приятелството и връзката ни, но ето че е време за ъпгрейд :222

И така, породено от предложенията, направени при последната ни среща и ентусиазма и изпълнителността на Ели, ви представям официално идеята за

:1157 КОЛЕДНА среща/тържество на мецанките от София, околностите та чаааааак до Варна и Бургас. :1157

Ели е създала една онлайн табличка, до която всички имат достъп! В нея е обособила въпроси, които накрая като обобщим, трябва да ни дадат отговор на това - какво искаме от нашето коледно тържество; къде го искаме; за кога го искаме; и кои го искаме! Заповядайте ЛИНК КЪМ ТАБЛИЦАТА ЗА КОЛЕДНОТО ТЪРЖЕСТВО!

Срок за попълване - 31 октомври 2012 г. След това почваме организацията! Моля, бъдете акуратни и не се срамувайте - няма ограничения в това кой ще присъства! Всеки, който е член на този форум е добре дошъл! :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
danid
Философска система

Re: КОЛЕДНА среща/тържество на мецанките от София

Мнение от danid »

И да не мислите, че това ще е следващата ни среща, не, поне още 2 до Коледната :329
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
ellyto

Мнение от ellyto »

Разбира се, срещите са си срещи и трябва да ги организираме по-честичко....колкото повече, толкова повече и толкова по-хубаво :1211 :1211 :1216 :1216
Тази година може да положим началото на традицята да органиизраме по-мащабни партита...ако се получи хубаво Коледното тържество, може следващата по-мащабна организация да е за някой комплекс за уикенд със семействата...знам, че това вече се е случвало, но следващия път участниците в мероприятието може да са многоооо повече :922 :922
Ще ми е интересно кой какво ще напише и какво ще се получи накрая за коледното тържество.

Дани, Цветомир, твоята половинка ли е? Сори, но не съм запозната с имената на повечето дечица и партноьри на мецанките, а пък като обработвам файла ще ми е от полза да знам кой кого има предвид :221

Може да споделяте и какви са предпочитанията ви - парито да е с деца (т.е. следобедно парти) или без деца (вечерно време, на клуб)?
Аз лично предпочитам второто, но не заради факта, че нямам деца, а заради факта, че без деца ще можем да се отпуснем, да седим по-докъсно, да се повеселим на воля и да разпуснем душата :1216 :1216
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

О! Много добра идея . ще помисля кога ще съм свободна ))Само да кажа ,че на пиано бар ще ни е трудно да се чуем ,но каквито сме гръмогласни и бъбриви май нямя да е от значение . Там съм !Каквото и да решим :1216
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
danid
Философска система

Мнение от danid »

Да Ели, Цветомир е съпруга ми, но защо никой не попълва табличката се чудя аз?
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
ellyto

Мнение от ellyto »

Не знам и аз защо никой не попълва. :1044
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:Не знам и аз защо никой не попълва. :1044
:426 :426 :426 Това е трагедията тук...... в този форум!

Но без паника, тези които искаме това виждане, ще го осъществим! :922
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

ellyto

Мнение от ellyto »

Колкото се съберем толкова, в крайна сметка накрая според броя хора ще изберем и мястото и пак ще стане супер парти, дори и ако се съберем 5 човека.
Що се отнася до предложението ти за размяна на подаръци - хем е готино, хем ми се струва, че разходите ще станат много, ако събираме пари за наем на зала, диджей и за храна и украса отделно ще станат доста парички и без това покрай Коледа всеки има много разходи за подаръци, трапеза и т.н. Идеята ти за кутия в която всеки да пуска пари и накрая да ги дарим ми харесва и си мисля, че по-добре да изберем варианта с кутията пред варианта с подаряване на подаръци.
Не, че имам против подаръците, но честно казано напоследък си мисля, че не е оправдано покрай Коледните празници да се харчат купища пари за такива и мисля да обявя бойкот на този вид харчелък, изключая подаръците за децата разбира се.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Аз тук ще си развия идеите за подаръците и благотворителната касичка, т.к. в табличката бих разтеглила много реда с моя запис.

За подаръците: - предлагам сумата да е до 5 лева. Ще създадем таблица от вида, който ползваме сега за да уточним празненството. В тази таблица ще има общо 2 колони - първата ще са номера от 1 до бройката на хората, които ще идват. А във втората колона предлагам всеки да направи кратко описание на себе си, при това да е анонимно - прим. луда глава съм и обичам метъл :1062 . Така всяка от нас ще има номер и свое описание, което е хубаво хем да загатва кой стои зад него, хем да не е съвсем ясно :222 . Съответно ще направим едно онлайн теглене на номера - по този начин всяка от нас ще изтегли някакво номерче, ще иде в табличката за да прочете по описанието на какъв човек ще подарява подаръка и ще му избере нещо символично до 5 лв. Това е! Мъжете ще ни гледат докато си разменяме подаръците, а пък ние ще ги черпим по едно. :1062

За касичката с благотворителна сума: - тя просто ще си съществува и всеки, който може да отдели някаква сума, нека я пусне. Тук не гоним нормативи - въпросът е от сърце и според възможностите. Даже имам идея какво да правим с тези средства - могат да се купят храни и да ги занесем в сиропиталището на отец Иван в Нови Хан.

Лично аз съм готова да мина без украса. Защото наистина целта е да се съберем и да се веселим - няма нужда през цялото време да ни пресяда сумата за това събитие. :954

Така - това са ми идеите, които въобще не настоявам да се реализират - просто можем да ги обсъдим.

danid
Философска система

Мнение от danid »

Хайде да се включа и аз в обсъждането,

За съм и за двете предложения на Чери, но няма защо мъжете да гледат, може и тях да включим, стига да са точни списъците и да не остане някой без подарък. Другото е да носим универсални подаръчета и Дядо Коледа да ни ги раздаде на произволен принцип. Така ще избегнем риска ако някой не се появи в последния момент, което е много възможно, друг да остане без подарък, все пак всички сме с малки деца, които за съжаление боледуват :328, особено по това време на годината.

За касичката е ясно, а какво ще кажете, да съберем и малко стари дрехи и обувки, които да дарим също на мястото, което изберем? Аз имам и доста други неща за бебе, които все се чудя какво да правя - вероятно има и малки бебета там?

Нека обсъдим и мястото - за мен мястото на Боби е най-добрия вариант, в случай обаче, че се съберем поне 15-20 човека. Боби беше казала, че може нещо около 10 лева като куверт да се споразумеем без напитките. Ако се включи Боби да каже къде е точно, но по мои спомени беше Цариградско шосе близо до Метро.

Ще звънна на 2 ди джея за цена, но ако не се съберем поне 20 човека няма как да си позволим подобен лукс защото цена под 50 лева на час май не е постижима за Декември. И за да запазим ди джей наистина трябва да ни е твърда датата, а може и капаро да поискат. Чакам една цена, която по мои спомени трябва да е 150 лева за до 5 часа без колони обаче, т.е. трябва да има на мястото. Предлагат и караоке, но тогава не знам дали ще се съгласят на тази цена. Като се обадят ще кажа.
Peteto

Мнение от Peteto »

Чери, да докладвам записах се в таблицата с участващите :1209
Публикувай отговор