Лято пее в моето сърце!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Лято пее в моето сърце!

Мнение от cchery »

Ql4e ZLAto написа:Фюти, :940 . Защо да те анатемосват?!? Даже, ако имаш възможност го дръж цяла седмица след антибиотика далеч от градината, това от личен опит и доста преживяно... Поне при моя Марти толкова му се понижаваше имунитета след АБ, че на 3-4 ден след като съм го пуснала в градината се почваше наново ... още ми се :328
Ами да - кой може да те анатемосва, бе Фютанче?! Аз даже бих отишла и по-напред в идеите си - бих опитала да се договоря с госпожите или директорката на градината понеделник Юлий по принцип да не ходи на градина - за да имате време, което да изкарвате заедно. От неходене на градина няма да загуби нищо, но от контакта с тебе .......... :1134

Кюлче, какво измисли ти със занималнята?! При нас засега не е проблем, щото оставям Бели само веднъж в седмицата, а и тя няма домашни все пак. 2 госпожи се сменят в занималнята - и двете извеждат децата някъде до към 14 часа в парка до училището - играят игри, събират листа и т.н. и после са вътре до към 17 часа. Пишат, бришат, учат..... абе не е лесно. Мисля Бели догодина да не я записвам в тази занималня, а в частната, която води бъдещата й класна. Ама да го докараме дотам.

Как сте, момиченца?! Аз съм - ок. Съботно се покефихме на Аксепт и вярвайте ми, няма друга такава група...... Неделно заведох децата на хип-хоп танци, че и аз се включих с тях. Когато инструкторът ни попита какъв танц бихме искали да разучим, аз предложих Гангнам стайл :1062 ииииииии всички се учихме на стъпките на лудия кореец. Накрая си спретнахме едно истинско конно родео с хип-хоп елементи. :221 Хич не е лесен този танц - от мен да го знаете!

Днес трябва да се заемам сериозно с 2 неща - бъдещия ремонт вкъщи и поръчването и слагането на една тента на терасата ни. Все отлагам, но вече е време. А и да си купя билет за концерта на Лили.

Ми т`ва е! И не забравяйте да се разпишете в темата за - крайният срок наближава и трябва да знаем какво правим!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Това е яко - ! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

ellyto

Мнение от ellyto »

Хей хей :)

Флашмоба на Оркестъра е бил много як, жалко, че само по ТВ-то го хванах :( Супер готино сигурно е било на живо. Но пък и пред ТВ-то пак се изкефих много.
Фюти, няма кой да те анатемоса за постъпката ти, даже предложението на Чери е супер и ако можеш да го реализираш и ти ще се чувстваш супер и детето. :922
Черитке, аз мислих по въпроса с твоя ремонт и си мисля, че моите майстори не бих ти ги препоръчала. Не за друго, ами защото ако ги изпратя при теб няма да ти кажат точна цена, която ще ти струва ремонта, а и да ти кажат най-вероятно ще ти се сторят откачени :221 защото взимат много скъпо. Иначе аз съм много доволна от тях, но нашия ремонт излезна мноогоо над предвиденото и само за труд очите ми станах ей така :1215 :1215 :1215 Та за това не съм и говорила с тях по твоя въпрос. Ноо мисля, че архитектката ще ти свърши работа откъм това да ти даде идеи и ако искаш някакъв проект да ти направи за разместването и ако ще правиш новите мебели. Все пак ако решиш мога да ги питам майсторите ми де, но дори и да дойдат няма да е по рано от пролетта, защото след нас казаха, че имат друг голям обект, който ги чака...абе луда работа, хем за ремонт парите винаги ти се струват много, хем пък искаш и да е направено качествено, наистина не знам какво да кажа...малко са ги разглезили нашите майстори, защото все ремонтират апартаменти на богати хора, които не им се занимава с нищо и само дават кинти и така майсторите просто са се научили, че не е необходимо да дават по детайлни обяснения за какво точно ти взимат пари и моята половинчица напоследък много се дразни, ама пък както казах поне си вършат хората добре работата и нямаме ядове и разправии, че нещо не е направено като хората и че трябва да се разваля/бута/преправя.
Иначе аз съм добре, реших, че с моите бактерии първо ще се пробвам да се боря с хомеопатия, а ако не искат да изчезнат гадинките тогава ще се съглася да пия антибиотик. Имам доста планове за хомеопатично лечение на различните ми болежки, да видим какво ще стане и дали ще има резултат след време като стигнем пак до опита. До тогава съм решила да се мобилизирам и с билките и хомеопатията и с хранителния режим, което на този етап ми е малкооооо трудно да го променя.
Другата седмица ще се местим в новата ни част на офиса, надявам се че ще е готов все пак, но все пак ще има напрежение до последния момен дали ще завършат всичко в първоначално поставения срок.
Покрай ремонта вкъщи имаме чуденка от къде да вземем паркет, някой случайно скоро да е купувал или чувал за фирма, която е добра или някой познат да е споделял мение по въпроса?? Всякакво инфо ще ми е полезно.

Иначе да кажа, че много малко хора са се записали в списъка за коледното тържество :eek: :eek: Само 7 човека ли ще си правим парти??? :1044 :1044
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

:528 Добро утро :954
Весел и слънчев и успешен ден
:923
:1209 :954 :524
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Ver

Мнение от Ver »

mari_ko написа: :528 Добро утро :954
:421
Що си толкова лаконична,бре?
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Аааааааааааа, туй вече си го знаем! :mad: Дай нещо разписано :razz: :razz: :razz: !

Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Ver написа:
:421
Що си толкова лаконична,бре?
Навик от времето когато бях таен агент точка :423 тогава си общувахме само с шифрограми точка :222
:922
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

ОХО , виждам и Чери и Данид - да поздравя ДОБРО УТРОООООО :221
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро утро! Тази сутрин бая мразовита ми се чини, а?! :1048 Явно ще захваща и студа. Но дотогава имаме още един хубав и топъл ден - днешният! :954 :954

Тази сутрин едвам се надигнах от леглото..... просто наистина едвам! Вече така ми се спи сутрин. Станала съм и нещо мързелива - миналата учебна година редовно правех мекички, питки със сирене, баница за закуска на децата..... сега само нагласям хлебопекарната от вечерта, та на сутринта да имаме топъл хляб и мажем филии... :1044 :1044 . Нещо .... съм се отмузила отново. :1062

Намерих си още един следобеден ангажимент - да водя Бели на репетиции в "Роберта" балет - те се провеждат в другото училище в Младост 2, до което пътят от нас ми е 11 минути .... ама не спирам да агитирам репетиторката да се преместят в нашето :1062 :1062 . На Бела, разбира се, много й хареса балета.... не че съм очаквала нещо друго и държи да ходи, та вторник и четвъртък вече са ми ангаже. :)

Друго какво ново?! Няма много неща. Очакваме екскурзията на децата в петък - Бели вече знае с кого ще седне в рейса, къде ще си остави раницата и как ще се обажда на батко си :955 , т.к. екскурзията е за целия начален курс на нашето училище - досущ като майка си планира всичко. Коки от своя страна си го вее вятърът някъде из футболните терени.

Ели, от постинга ти лъха на спокойствие - дано не е само привидно, а така да се чувстваш. Имам предвид тази част:
ellyto написа:Иначе аз съм добре, реших, че с моите бактерии първо ще се пробвам да се боря с хомеопатия, а ако не искат да изчезнат гадинките тогава ще се съглася да пия антибиотик. Имам доста планове за хомеопатично лечение на различните ми болежки, да видим какво ще стане и дали ще има резултат след време като стигнем пак до опита. До тогава съм решила да се мобилизирам и с билките и хомеопатията и с хранителния режим, което на този етап ми е малкооооо трудно да го променя.
Абсолютно те подкрепям за това да действаш спокойно, премерено и обмислено. Рано или късно хомеопатията помага - особено, ако е назначена точно. Не знам кой ти прави хомеопатичните планове, но аз упорито си препоръчвам д-р Угринова в медицински център "Фитолек" - наскоро Емката беше писала пак за нея. Убедих се, че лекарството (хомеопатичното) трябва да е изписано съвсем точно на конкретния човек и тогава действително решава проблема.

Хайде една тематична песничка от мене - ВЕДНЪЖ СЕ ЖИВЕЕ!

[youtube]MNvG-zLaW5Y[/youtube]

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

futarela написа:ОХО , виждам и Чери и Данид - да поздравя ДОБРО УТРОООООО :221
Оооооооооо, Фюташкииииии :329 !

Дани, и за тебе една мечешка :224

ellyto

Мнение от ellyto »

Привет мили момичета,

Чери, спокойна, спокойна, колко да съм спокойна. Днес като че ли не съм особено спокойна, защото пак ходих на консултация иииии сега пък ми казаха, че имам възпаление (вероятно на цялата коремна кухина) и трябва да ходя на физиотерапия и след няколк месеца да ходя пак да видим какво е положението и да стартираме процедура. Не било просто, нищо че аз съм си го представяла просто. Проблема с тръбите ми бил най-малкия и не можело за всяко нещо да се оперира (факт - съгласна) ииии аз малко се разстроих. Понякога имам чувството, че всичко е толкова объркано и не знам в коя посока да поема.
Сега явно ще ходя на нагревки за тези възпаления, междувременно видях, че доктора препоръчва и компреси с извара на болезнените места, преди време ми беше препоръчал и Септилин, който покрива всякакви възпаления и разни хомеопатични за течностите в тръбите и кистите. Мисля, че в следващите месеци програмата ми ще е пълна. Чери, питаш ме кой ми ги назначава - ами аз си ги назначавам. Бях искала консултации от доктора и той ми беше написал някакви неща, по това, което е писал по темите и така, сама си правя схемите на лечение. Може и да не е правилно, но какво ми остава като така или иначе не мога да се вредя. Може би трябва да посетя тази докторка, която ти препоръчваш да видим тя какво ще каже.
Та в общи линиии това е покрай мен.

Чери, радвам се че Бела е толкова ентусиазирана за всяко ново нещо и има желание да ходи навсякъде. Браво на детето :)

Хубав ден от мен!
Заключено