ОКТОМВРИ вече ни напуска, ала ДЕТОКСА не пропускай!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
desirig

Re: ОКТОМВРИ вече ни напуска, ала ДЕТОКСА не пропускай!

Мнение от desirig »

Потретвам се, не сьм видяла но за пьрви пьт пиша вьв форум! Благодаря за отговорите.
mira_b

Мнение от mira_b »

Здравейте! И двата почивни дни съм на лекции от 8,15 и не искам да отсъствам...ще започна детокса в понеделник. Добре ли е да го направя двата дни след пълнолунието? И аз чакам цикъл и се страхувам от тежко главоболие :???: но ще видим как ще е...Ще се включа пак...

Cheva, честита рожба :922 Много и щастливи моменти всички заедно!
Да споделя и аз... родих второто си дете след 10 год. пауза и се радвам, че се реших. Не мога да опиша щастието, което донесе на цялото ни семейство.
Последно промяна от mira_b на 28 Окт 2012, 06:12, променено общо 1 път.
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

mira_b, пълнолунието започва в понеделник вечерта и продължава до вторник вечерта.
Ако правиш тези 2 дни детокс, ще си съвсем по правилата. :222
Така, че дерзай. :954
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

:954
Последно промяна от Cheva на 28 Окт 2012, 21:45, променено общо 1 път.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
mira_b

Мнение от mira_b »

Cheva написа:
Cheva написа:mira_b, пълнолунието започва в понеделник вечерта и продължава до вторник вечерта.
Ако правиш тези 2 дни детокс, ще си съвсем по правилата. :222
Така че дерзай. :954
Благодаря!Ттака и ще направя :524
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, момичета! От вчера успявам да хвърля по едно око на темата, ала не мога да намеря време да пиша. И днес се очертава да е луд ден, но поне мога да го започна с един постинг в тази тема. :954 Поздрави на всички, които стартираха вчера - да знаете, че сте ми най-голямата мотивация. :923 :923 Както бях заявила още в началото, аз стартирам от утре. Мъжът ми е с мене. Смятам да се пробвам на сокове, т.е. добрата, стара класическа детоксикация :1062 .

Чева, добре завърнала се! :940 :940 :940 И специални поздрави на малката прелест - Елиса...... мога да си представя онзи омайващ аромат на новородено бебенце и мекотата на чертите й.... дори и буквалната мекота на малките ръчички, дупе и стъпълца! :965 :964 Не съм се съмнявала, че ще си върнеш стария ритъм, още повече, че ти почти не го изгуби. Наистина, на снимката, която си постнала, изглеждаш впечатляващо! :326 :326

МираБ, честито събитие и на тебе! :971 Колко е голямо твоето бебенце?

Титка нещо ми се губи от редиците и като че ли Дани не видях, но... съм сигурна, че са с нас! Зори също не е писала, но тя прави нещо извънредно, с което комбинира и детокса - ето за какво става въпрос - лечебно гладуване по Лидия Ковачева!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Портокалина

Мнение от Портокалина »

Добро утро във втория детокси-ден! Ансолът изпит (с малко мед обаче, че ми се догади), сега пия кафе, после може би един чай ще метна и след това започвам соковете. Забелязвам нещо много интересно при мен - започнах първия си детокс в края на август (за малко да не започна, че бях на сватба), това ми е трети детокс. Откакто взех да правя това за себе си забелязвам, че датите за всеки детокс са свързани с някакво събитие, което аха да ме саботира - на 01.09. бях на сватба, но упорито детоксих 3 дни и на самата сватба бях на захранване; следващия детокс - пак сватба, отложих старта с един ден; сега трети детокс - от вчера сме по софри, днес съм на сбор... Е КАК МОЖЕ ТАКОВА НЕЩО?! :128 Сигурно всичко това има някакво послание към мен, но какво е то - може би не трябва да правя детокс, или не точно такъв и по това време... защо всеки път, когато дойде време за детокс все има поводи за софри?! :126 :328

Ако знаете какъв студ брах вчера... цял ден прегръщах една духалка, навлечена с ватиран анцунг с блуза с дълъг ръкав отдолу... те такова нещо не ми се беше случвало! :1044

Междудругото, вчера след ансола пих чай, днес мисля пак така да направя. Мисля, че не е проблем да комбинирам фреш и чай, нали? Все са течности... какво ще кажете? :1044
danid
Философска система

Мнение от danid »

Добро утро,

Тук съм Чери, не пропускам детокс, но не ми се пише много, че и главоболие ме мъчи, но слабо. И днес ще съм на грозде, а може би и утре също.

Портокалина, няма проблем за чая, даже е по-добре и водата да е топла. Целта е да се стремиш към около 3-4 литра течности за деня.

Хубав ден на всички
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
tita

Мнение от tita »

Тук съм. Не пиша щото ми е толкова тъпо, тъжно, депресирано, че нищо не ми се прави. Вчера дори щях да ревна, ей така както си вървя по улицата, само защото от някъде долетя песента на Мария Нейкова от "Козият рог". Иначе днес ми е първия детоксов ден. За сега всичко е повече от добре - ансол, кафе,чай, малко сушени ябълки и сливи.
mimi the elefant

Мнение от mimi the elefant »

Здравейте и от мен :940
Честито на Cheva :828 да ти е жива и здрава.
Аз започнах вчера и изкарах един чудесен воден ден.
Вадихме по-топлите дрехи и нямах време да мисля за ядене :1062
Днес съм на две ябълки за сега и порядъчно количество вода и кафе.
Успех на всички и от мен.
олеся

Мнение от олеся »

Днес стартирах с детокса. До тук - ансолчето, 3 л. вода и сок от цитруси.
От сутринта се въртя само в кухнята. Даже забърках кекс, че чакам гости. Чак сега седнах малко с едно кафенце на спокойствие (Мъж и 2 деца - пратих на разходка.) :1208
ЧЕВА :923
Заключено